Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte.Kto bi mi vedel pomoct a zmenit vzhlad budikov co som sem prilozil,ale tachometer bi nemusel byt v milach a keby sa dalo tak nieco na ten sposob ako maju octavie RS,alebo len zmenit farbu na kremovu.Vopred dakujem

[upravil dne 6/7/09 pug406]

Odesláno

U 406 musíš rozdělat kompletně celou přístrojovku a vyndat z ní folii, na které je zezadu nanesena vrstva orangové barvy. Ta dvá budíkům jejich barvu, pokud vemeš šmirgl papír a tuto vrstvu odstaníš pak už barvu podsvícení měníš barvou žárovek..... Někde jsem to tu už řešil...

Odesláno

no s těma foliema to není zase jen tak.... ptal jsem se na to když jsme měl taky uk verzi budíků a volal jsem do jednoho tuning shopu kde ty polepy měli a řekl mi ten borec že třeba na nafťáky vůbec nejdou.... ( resp.jdou ale nebudou sedět otáčky a rychlost ) nehledě na to že si sem tazatel nenapsal co má za konkrétní model a motorizaci.....

Odesláno

Rozobrat, osmirglovat, podsvietit najlepsie diodami. Je to vcelku jednoduche, a kezde som to uz robil 4 krat, tak sa mi to zda uplne lahke. A nemas sa coho bat, nieje tam co pokazit, len si treba poznacit rucicky.

post-0-14109608078399_thumb.jpg

Odesláno

to mi je jasne ze ako zmenit farbu podsvietenia,aale ja chcem zmenit farbu budikov nech niesu cierne ale dake kremove a podobne a najlepsie bi bolo zmenit aj vzhlad cisel na nejake ako ma octavia rs.

• O 1 rok později...
Odesláno

honza a presne aké modre fólie si myslel? Kde sa to dá zohnat? Skúšal som už viaceré fólie na moju pristrojovku ale ani jedna nebola dobra.A podla obrazku tvoja by sami hodila.

Odesláno

Napadlo mě vytvořit chromový kroužky budíků nastříkánim sprejem, spreje kterýma by to šlo se dají běžně koupit. Dají se budíky u 406 old rozebrat tak, aby to šlo nastříkat?

Rozebraný už jsem to měl, ale ne ten přední díl s tim plexisklem.

Odesláno

já jsem na new modeli oddelil plexi sklo od černýho rámu bez poškození a delal jsem to víc krát a vpoho nic se nepokazilo

[upravil dne 6/10/10 od Ericce]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...