Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

No vidíte a já si myslel že je ta cena tak trochu v pohodě.Jinak dík za odkaz a hned jsem přečetl a jsem chytřejší...prostě akorát vim že na tu naftu je to náchylné,toť vše.Takže elektronika moc ne,ale spíš příslušenství motoru jo?

Odesláno

Teď se ptáš na co?

V první části se bavíš o autě, který má motor TD(viz inzerát), a pak přejdeš na vlastnosti motoru HDi :myslim

Jsi si jistý, že si to vlákno četl pořádně?!:aut

[upravil dne 5.7.09 MJSytic]

Odesláno
Původně zaslal: MatrixChose

Náhodou se dá i za 35 000,- sehnat slušná, sice ne každej den, ale dá.

Tomike: ty by jsi dal za feldu 60k? :o

Urcite nedal. Nechal som sa uniest.;) Len ak by som kupoval starsie auto urcite by bolo benzinove, kde servis stoji rozhodne menej. Ved aj preto je moja fiatka v benzine.:D:D:D:D:D:D

[upravil dne 5.7.2009 tomike]

Odesláno

Aj ja som velmi spokojny s mojim HDi. Sice by som rad 407, ale.... Momentalne na nu nemam, o mojej viem uplne vsetko(tak by bola blbost ju predat), a v okoli co mam 407 tak su rozhodne poruchovejsie ako 406. Ale raz si ju aj tak kupim.(alebo volvo V50)

Odesláno

Jestli jsi koukal na můj topic (viz. podpis), tak tam mám taky všechno udělaný a taky by to byl nesmysl prodávat. 407 se mi taky líbí, ale jako nástupce spíš vidím C5, jenže je to hudba budoucnosti

Odesláno

moje zkušenost a názor na motor 1,9td - supr motor ale musí s nim jezdit člověk né nikdo jiný...:)

náchylnost na děravost hlavy je více než velká, oproti například vw

hdi - no moc velký tlaky na malou součástku při české humus naftě .... ?

Odesláno
Původně zaslal: MatrixChose

Asi jo, ale já když vidím v okolí ty benzíny, jak tam odcházej lambdy, lišty, i vstřikovače, krokový motorky, ty auta pak poskakujou atp, jak jsem moc rád za to co mám

To sice jo, ale vyměníš to a máš klid, a stojí to míň jak jeden vstřik na hdi.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...