Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 3 týdny později...
Odesláno

Zdar,

je sice vedro jak sviňa, ale už sháním zimní pneu na svojeho Pižmoně 106, a docela mě zaujaly tyhlety:

http://auto.bazos.cz/inzerat/26043364/Zimni-pneu-GOODYEAR-16570R13-JAKO-NOVE.php

Obrázek není ilustrativní, jinak vypadají dobře ne?

Kolik má mít slušná zimní guma asi vzorek? 6, 7 mm?

Ptám se protože pneu kupuju poprvé, tak abych nějak nenaletěl.

Ještě jsem se dočetl že se mám podívat na rok výroby pneumatiky, takže jak se na ně pojedu podívat tak to udělám.

Ještě nějaké tipy \"jak poznat dobrou pneumatiku\", či spíše jak poznat špatnou?

Díky

Odesláno

pokud chlápek píše ze jsou jetý 500km tak by měly mít plnej vzorek skoro 10mm,pokud jsou staré tak 3až 5 let tak to ještě jde ,ale pokud jsou staré 10let tak jsou na vyhození

Odesláno

stáří pneu poznáš podle DOT které je na straně pneu ,např,Když je DOT4211 tak je pneu vyrobená 42 týden v roce 2011,jinak starou pneu poznáš tak že má na sobě malé prakliny

• O 2 týdny později...
  • O 2 týdny později...
Odesláno

No to jo, to auto už je tak nízko k zemi, že normálně by tam už asi nevlezl ;-)

Jinak pokud jsou tam v háji jen ty přední + zadní tlumiče a náprava, tak za ty peníze by z toho šlo ještě něco udělat...

Odesláno

No, doufám, že se na to někdo chytí co nejdřív.

Chystám se jezdit dále - 100km a více trasy a na 106ku už je to moc.

Uvažoval jsem o 206 hdi. Ale nakonec jsem se rozhodnul pro fabii 1.9 tdi 74 kw.

Kromě toho že to auto znám a procestoval jsem s ním tisíce km (jako spolujezdec), tak když jsem si do něj včera sednul tak to bylo úplně někde jinde než 106 nebo 206.

Jel jsem do aaa, že vykoupím tohleto a odjedu fábií. Chtěl jsem za výkup alespoň těch 15 tisíc. Měli hrozně moc řečí a tamto a tohleto a náprava je v háji a nejsou k opravám účty... že mi za to dají max 5 tisíc.

To mě teda zklamali... Nehledě na to že jinde jsou pěknější fabie i za lepší cenu

A nakonec vyhrála fábie od známého za podstatně lepší peníze... teď jen aby tu 106ku někdo chtěl...

Odesláno

Za 15 to prodáš :) Jinak od áček auto nebrat a ani jim auto nedávat. Vsadím se, že kdybys jim to tam nechal za 5 tisíc, tak to další den najdeš za 35 na jejich stránkách :D Fábka s tímto moterem a od známého je dobrá volba, obzvlášť jestli byl třeba první majitel :) Další auto taky vidím na nějakou 1.6-2.0 v naftě :)

Odesláno

mama přijela do áček z ibizou, že za ní chce 40-45 k tak ji řekli že deset, když odjížděla tak už to bylo 15, tak jim řekla že jede jinam, než někam dojela tak už to bylo 20 a po třetím telefonátu kdy jim řekla že pod 45 to neprodá tak ji řekli že za 40 to vemou hned... tak to tam zavezla... druhej den tam byla za 65k

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...