Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

sice mám 307, ale nedavno jsem si ho taky nechával dodělat tempomat v orig. servisu v Sokolově. Na poprvé to nevyšlo, měli špatnou páčku z novějšího modelu (byl problém, že připojit šla, ale za jízdy to nekomunikovalo) , ale po objednání správné druhý den to napojili, povolili v BSI a šlape bez problémů. Cena 2200,- tuším

Odesláno

Mam 2.0 HDi a nechal jsem si ho dodelat hned po koupi primo v Peugeotu, kde jsem ho kupoval. V materialu jsem platil pouze packu, zbytek byla prace, celkem to stalo myslim kolem 2.5, nebo 2.800, nebo tak nejak ;)

Odesláno

Jde to do vsech. :mrk Kdyby to neslo, tak hlavne v Peugeotu by to nemeli zjistoval metodou pokus-omyl, ale meli by to vedet predem :) Zajed si do Peugeotu ve Vrchlabi, tam Ti ho tam svihnou za chvili a napoprvy :D

Odesláno

nevím, mě v servisu PG řekli, že by tam tempomat nemusel jít domontovat (mě šel), že to závisí na řídící jednotce, jestli to povolí a pokud ne, tak tam nejde domontovat, takže máš možná auto, kam nejde, ale pro jistotu zkus druhý servis

Odesláno

No ja bych taky doporucil jiny servis, protoze pokud by tam nesel, tak by to meli zjistit hned po napojeni VAGu podle typu a pripravy a ne az po namontovani packy.

Odesláno

Hmm , tak jsem z Toho blázen :o

Tak na koho se mám obrátit ve Vrchlabí ? Nechci tam někde platit 1500 za napojení diagnostiky atp a pak mě řeknou že to nejde . .

Odesláno

Já byl dneska na diagnostice ohledně tempomatu.Připojení na diagnostiku a povolení tempomatu 400kč.Teď ještě páčku.V peugeotu říkali že jsou dva typy páček,tudíž nutno objednávat podle VIN kodu.

Odesláno

No Mableesi, aby Ti to nebylo tolik lito, tak me tempik obcas nefunguje :aut Nekdy, ale je to tak jednou za 3 mes proste nejde zapnout. Po restartu motoru hned vse nabehne ok. Podobne se obcas nevyklopi nektere zrcatko, ale tam neni potreba restart motoru, tam staci dat sklopit a znovu vyklopit a take to zane makat normalne :P Holt francouzska elektrika, no :aut

Tak Ti drzim palec, at uz nekoho najdes, kdo Ti to zmakne ;)

Odesláno

Cece, tak uz je fakt divny. Ja jsem si to pred tim nechtel pripoustet, ale asi fakt jsou typy aut, do kterych to nejde a Ty ho tedy asi mas. Pac kdyz uz to nezvladaji ani primo Pazout-servisy, tak to uz fakt nevim. Cece je mi Te lito, ale vypada to, ze se budes muset smirit s tim, ze tempomatit nebudec :nevim A nebo jeste zkusit nejakeho domaciho sikulu, ktery se v tom umi poradne povrtat. Jsou i taci, kteri zvladnou vic, nez autorizovane srevisy :mrk

Odesláno

Už jsem to tu psal dříve, že dodatečná montáž tempomatu je možná jedině tehdy, pokud to povolí BSI; pokud ne, ani žádný kutil to nezmění, leda že by sis nechal vyměnit celou BSI jednotku :-((

• O 3 týdny později...
Odesláno

Tempomat mám originální a funguje, ale nedá mi to abych se nezeptal. Stále mi vrtá hlavou k čemu je ta druhá funkce tempomatu, tedy omezení rychlosti? Možná třeba v obci si nastavit maximální rychlost, ale příjde mi to děsně nebezpečné, když by člověk potřeboval náhle zrychlit aby se třeba vyhnul havárii. Napadá vás k čemu to je dobré?

Odesláno

Tak ted uprimne nevim o cem mluvis :o Mam tempik sice dodelanej, ale origo v Pazoutu, tak nevim jestli je jinej, nez ten uplne origo, nebo tam neco prehlizim??? Kde to na ty pacce je a jak to funguje???

Odesláno

Je to uproštřed stejný kolečko jak na ovládání radia

dole :tmpomat

Uprostřed: ujetý kilometry

navrch:omezovač rychlosti

Když to tedy dáš na omezovač ukáže se ti tam rychlost tu si nastavíš třeba na 90km a pak zmáčkneš bok a v tom případě ti auto nepojede rychlejš ale může to být hodně nebezpečný(předjíždění atd.)Tak že se mi zdá že je to tam nanic.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...