roxbury7 Odesláno 30. červen 2009 Odesláno 30. červen 2009 takže sa mi podarilo konečne zistit prečo mi stále Pal. pc vypisuje že mám málo brzdovej kvapaliny, ked zatiahnem ručnú brzdu. bol problém v malom spínači pod pákou ručnej brzdy. stačilo len prestriekat WD-čkom a fachčí tak ako má. urobil som aj pár fotiek ak by sa to niekomu náhodou hodilo. p.s. ten spínač šiel pred prečistením velmi tažko Citovat
MJSytic Odesláno 30. červen 2009 Odesláno 30. červen 2009 Gratuluju k objevení ameriky. Je tu na tenhle problém asi 5 témat Citovat
kajvet Odesláno 30. červen 2009 Odesláno 30. červen 2009 tak tak, to jsem řešil asi před 4mi roky u bývalé 406 Ale je to přesně ten problém proč se vypisuje ta hláška... [upravil dne 30/6/09 kajvet] Citovat
Přema Odesláno 30. červen 2009 Odesláno 30. červen 2009 Myslím že není na škodu to sem dát....i když já to taky řešil už dávno je určitě mnoho nových majitelů 406 co o tom neví a třeba to ani tady v hledání nenajdou\"opakování je matka moudrosti\" ne?? Citovat
MJSytic Odesláno 30. červen 2009 Odesláno 30. červen 2009 No nevím, stačí napsat tu hlášku do vyhledávání a vyjede fakt hodně témat. Každopádně já to myslel hlavně tak, že on je hrozně šťastnej, že na to konečně přišel, ale při tom je to provařenej problém Citovat
HonzaZ Odesláno 30. červen 2009 Odesláno 30. červen 2009 Akorát když si roxbury7 už dal tu práci s demontáží středního panelu mezi sedadly, tak už bych tam radši dal ten spínač nový. Když mi to na 406ce dělalo, tak šel krásně lehce, ale měl přechodový odpor, tak jsem dal radši nový. Citovat
jkmtrnava Odesláno 30. červen 2009 Odesláno 30. červen 2009 Páni hladanie vo vašom slengu ja trochu tašké pre našinca, kolkoráz to vo vyhladávaní nenajde. Tak sa nečudujte že štastný roxbury7 : závadu - našiel, opravil nafotil a dal sem:super Každá snaha sa cení Citovat
Edison Odesláno 30. červen 2009 Odesláno 30. červen 2009 Bych ten spínač vyhodil a dráty zaizoloval (nebo to spojil natrvalo, podle logiky). A byl by pokoj na vždy. ;-) Citovat
mark001 Odesláno 1. červenec 2009 Odesláno 1. červenec 2009 konecne to tu vydim kde sa ten spinac presne nachadza ... Inac vie mi niekto napisat aky ma vlastne vyznam, bo mne sa tam tiez zda zbytocny ? Citovat
Guest servisman Odesláno 1. červenec 2009 Odesláno 1. červenec 2009 pokud zatáhneš ručku tak ti svítí kontrolka na palubce jinak ještě fotka zezhora na ten spínač Citovat
mark001 Odesláno 1. červenec 2009 Odesláno 1. červenec 2009 diki:D ...vydno ze som este ospaty ked sa pytam taku kr*vinu [upravil dne 1.7.2009 mark001] Citovat
roxbury7 Odesláno 1. červenec 2009 Autor Odesláno 1. červenec 2009 no ako tu už kolega napísal že som objavil \"ameriku\" a fakt že ten vyhladávač stojí za h..o si myslím že to aspon pomože daktorému z vás pri takejto \"pikovine\":aut snaha sa cení a komu sa nepáči nech nekomentuje ako stará baba:D:D Citovat
AnotherOne Odesláno 1. červenec 2009 Odesláno 1. červenec 2009 Zásadne používam na vyhľadávanie strýčka Gúgla, tunajšie vyhľadávanie je naprd. Stačí zadať dotaz v tvare hladane vyrazy site:peugeot-club.com a ešte sa mi nestalo aby som niečo behom pár minút nenašiel. A odľahčí to aj klubovému serveru. Citovat
Stefan00 Odesláno 1. červenec 2009 Odesláno 1. červenec 2009 Ja mám ten istý problém, tiež mi vypisuje PC nízku hladinu brzdovej kvapaliny pri zatiahnutej ručnej brzde. Asi sa tiež na to pozriem. ďakujem za radu. Citovat
MJSytic Odesláno 1. červenec 2009 Odesláno 1. červenec 2009 Vyhledávání - jak jsem psal výše, nechápu včem je problém:roll Když se tam zadá znění tý hlášky: \"break fluid level low\" tak vyhledáváč nalezne několik témat:bacha Takže v tomhle případě bych to viděl na problém mezi klávesnicí a židlí, než na problém vyhledávání Citovat
roxbury7 Odesláno 1. červenec 2009 Autor Odesláno 1. červenec 2009 ked už hovoríš že to tu bolo, tak neboli tu napr. fotky - ako na to:mrk alebo ano?? už nie som začiatočník na tomto fore ked narážaš na to super vyhladávanie:) ak sa nepáčí napíš adminovi nech danú temu zmaže a je po probléme:D Citovat
MJSytic Odesláno 1. červenec 2009 Odesláno 1. červenec 2009 Nevidím důvod něco mazat - to už tady taky jednou bylo Já chtěl jen nazančit, že to, že někdo něco nemůže najít neznamená, že se to tu už neřešilo Jinak fotky jsou samo chválihodné [upravil dne 1.7.09 MJSytic] Citovat
jkmtrnava Odesláno 2. červenec 2009 Odesláno 2. červenec 2009 nehádajte sa ale niekedy to hladanie fakt nepomáha. \"Alebo to budeme písať esperantsky \" Našinec do hladania nenapíše presný názov vašinca a vyhladávač zblbne a vyhlási nenašiel\" To je celý problém! Citovat
Guest servisman Odesláno 2. červenec 2009 Odesláno 2. červenec 2009 i když napíše správně ale pak musí třeba kliknout aby se hledalo od začátku a ne jen poslední rok Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.