Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

1.

Vylezl jsem z auta a omylem jsem zmáčkl páčku dálkových světel. Rožnula se palubka a všechno zařízení. Dálkové problikly, ale parkovačky a dálkové stále svítily a nevyply se ani po tom co by mělo autí jít \"spinkat\".. no žádná radost.. Zkoušel jsem to ještě 3x a musel vždycky dát klíček do zapalování a pak to otočením přepínače jakože \"zapnou\" a pak to bylo ok.. Svítilo to prostě jako bych otočil klíčkem v zapalování do polohy 1.

2.

Zamykání.. Záhada číslo dvě. Odemknu auto. Nastoupím zavřu. Něco jsem zapomenul a tak jsem hnedka otevřel dveře.. cvak cvak jako kdyby bylo auto zamčené. Nechalo mne to chladným. Zabouchl jsem, lezu opět dovnitř, aniž bych zamykal.. cvak cvak.. Jako kdyby bylo zamčeno, ale dveře šly otevřít normálně.. Pak to dvakrát zacvakalo i za jízdy.. Tam jsem se zamknul tlačítkem na palubce a odemčel jsem se... Pak jsem to zkusil a jel jsem. Bylo to OK. Ovšem při vystupování jakoby bylo zamčeno... Opět cvak cvak zámky dveří.. Zkoušel jsem to i u zadních a dělalo to stejné.. Vystoupím zamknu auto. Cvaklo, bliklo jakože vše OK, ale ovšem nebylo zamčeno!!! Jedu do Peugeota na diagnostiku, ale tam jim ukazovalo vše v pohodě a že už na mne nemaj dneska čas.. :bojim

Dejte radu, nebo máte podobnou zkušenost? Nějaký kontakt, spoj někde? Kde hledat? Dík moc... Mám před sebou dlouhou cestu...

[upravil dne 29/6/09 benik1984]

[upravil dne 3/8/09 benik1984]

Odesláno

1. By mala byť funkcia Follow me home, dĺžka toho svietenia (buď automaticky alebo ručne páčkou) sa nastavuje v menu.

2. :myslim Robí to len keď otváraš vodičove dvere alebo všetky. Zamknutie za jazdy je tiež normálne a (de)aktivuje sa podržaním tlačidla s kľúčom v aute.

[upravil dne 29.6.2009 AnotherOne]

Odesláno

1. Tak tu funkci myslím nemám.. V menu teda určitě nee.. Ale nezhaslo to ani po 10 minutách...

2. Dělá to u všech, ale u zadních méně než u předních...

[upravil dne 29/6/09 benik1984]

Odesláno

Jenže on píše, že mu to svítí i po 10 minutách!Ty zámky. chová se to jako by byl špatný nějaký kontakt zavřených dveří.Auto se zamkne a hned odemkne pokud je některý ze spínačů aktivní.Mě to vypeklo u pátých dveří SW taky jsem se divil, že mi auto nešlo zamknout....Ty ale píšeš, že se ti za jízdy zamkne tak netuším, kde je problém.Zkontroloval bych určitě ty kontakty od dveří....

Odesláno

To svícení nebude určitě funkce... Svítí to věčně..

Zamykání za jízdy mi nikdy nešlo.. Ale myslím že je to funkce kterou mám, ale v seznamu funkcí je zakázána.

Na co bych se teda měl při kontrole zaměřit na těch dveřích?

Odesláno

Když to udělá cvak, zamkne se - když to udělá cvak cvak, nezamkne. Podívej se jestli máš dostatečně zabouchlý okénko na kufru - to bývá problémovým místem ;-) znamená to že jsou jedny dveře, resp. jeden zámek otevřený

• O 3 týdny později...
Odesláno

mal som problém zo zámkom vodičových dverí...taktiež po otvorení dverí po jazde a niekedy aj pred jazdou mi zacvakalo v dverách a občas sa aj sklopili zrcátka ale nie vždy, vymenil som mechanizmus zámku pretože sa nedá opraviť a je klud...

• O 3 týdny později...
Odesláno

Tak se hlásím po delší době s tím stejným problémem. Zámky se daly na nějaký čas do pořádku, ale předevčírem opět nastal obrovský problém... Dřív to cvalko jednou max dvakrát za sebou. Ovšem včera jsem napočítal až 11 zacvakání za sebou. Byl jsem v Peugeotu, v Brně i ve Znojmě, předvedl jsem problém. Kluci koukali a napíchli to a NIC!! :bojim Šli i po kontaktech a byl i tapecírung ze dveří dole.. všechny zámky až na mírné opotřebení v pohodě.. řídící jednotka nic nehlásí.. Ráno jsem přišel k autu a bylo odemčené...:o Nemám alarm takže říkali, že neví co jiného by na tom blbo... Díky za jakoukoliv radu..

Odesláno

ahoj je dosť možné že sa jedná o problém s čipom na zámkoch.Ja som mal niečo podobné.Kupil som si auto a chcel som si tam dať neoriginal alarm. Montážnik mi odpalil 2x zámky na dverách resp.čip v zámku a robilo to presne to iste ako tebe. Otvoril som dvere a auto klud ako keby bolo zamknuté. Alebo som auto zavrel a chcel zapnuť alarm. Tak mi cvakalo auto ako divé. Takže najdi poriadný servis peugeot. Aby ti našli zamok ktorý má odpalený čip. Ja som toto riešil v 2007 a zámok stál asi 3500sk s výmenou. Skús a daj vedieť ako si pochodil...:papa

• O 4 týdny později...
Odesláno

Ahoj. Mohl by jsi mi prosimtě napsat, v čem byl problém. Mně to totiž dělá uplně to samy s těma zámkama co tobě. Odemču auto, otevřu dveře a ty se začnou samy jakoby zamikat a znovu odemikat. Přibližně tak 2-6x za sebou. A jednou se mi stalo i to, že jsem chtěl zamčit dveře, tak cvaklo zamčení a hned se samy zas odemkly. Vyzkoušel jsem to asi 4x za sebou a vždycky se auto odemklo. Nakonec jsem zamkl klíčkem, vyzkoušel jsem dveře, byly zamčeny a když jsem přišel k autu, tak jsem ho měl odemčeny :nevim Díky za radu... Snad to ty už máš v pořádku :)

Odesláno

Zdravím.. Tak nedopadlo to nijak.. Byl jsem zkontrolovat top co píše kolega na hoře a nic.. Ale musím zaklepat, že zatím se to už nestalo, ale to je asi jen hudba budoucnosti.. V 4 Peugeot servisech mi řekli že to je záhada a tím to pro ně končilo... Tak počkám co se po*ere a pak to mám prý řešit.. :bojim

Odesláno

to že se ti auto po uzamčení otevře možná může dělat spínač otevřených dveří. Auto nepozná že jsou dveře zavřeny a tak to opět odemkne aby jsi neodpravil zámky když přibouchneš zamčené dveře. Možná by taky chtěly seštelovat zámky, možná nedosedají uplně přesně jak by měli a tím pádem nejde zamknout.

Odesláno

Benik1948: No a mě se zdá, že to víc blbne když stojím autem v teple na slunku. Máš stejný pocit, nebo je to spiš jenom náhoda. Já s tim zatím taky ještě skusím vydržet, než s tim půjdu do servisu. Milnulej týden jsem byl dolívat aditivum a kupoval gumy, tak se my do toho zas nechce vrážet :) Třeba se to uklidní, jak se ochladí :) Uvidím no, zatim mám trpělivost. Aspoň že když se to samo odemče, tak zůstane zaplej alarm :)

Odesláno

čauec,

k tomu prvnímu problému - mě taky zůstaly svítit potkávací světla a není to funkcí follow me home, ale tím, že mám v řit.. páčku světel. z ničeho nic se uvolnil ten klobouček (spínač), který zapíná potkávací světla a světla si svítily samy od sebe i po vyndání klíče ze zapalování. Klobouček jsem nasunul zpět a chvíli zkoušel ten spínač otáčením sem a tam vypnout a pak jsem ho zafixoval teflonovou páskou:myslim. Naštěstí mám denní svícení tak to teď moc nepotřebuju, ale začínají mlhy a tou fixací jsem znehybněl spínač mlhovek, tak už to musím začít řešit - nové páčky...:(

zdar

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...