Brizan Odesláno 29. červen 2009 Odesláno 29. červen 2009 Na foru 307ky jsem koukal že tam řeší vyleštění předních světel šmirglem a tempem zkoušel to taky někdo na 407? Je pravda že po 140tis km tam taky mám pár teček od kaminků a rád bych to odstranil, ale nerad bych tím světla odepsal. Máte s tím někdo zkušenosti? viz link: Citovat
Přema Odesláno 29. červen 2009 Odesláno 29. červen 2009 Tak na to bych radši ničím nesahal:bojim:bojim.......407mičkové světlo není zrovna z nejlevnějších..... Citovat
Brizan Odesláno 29. červen 2009 Autor Odesláno 29. červen 2009 No právě, nerad bych kupoval nové xenony kvůli pár tečkám:papa Citovat
Přema Odesláno 29. červen 2009 Odesláno 29. červen 2009 Nové světlo cca 20t......to at tam ty tečky radši zůstanou..... Citovat
kajvet Odesláno 29. červen 2009 Odesláno 29. červen 2009 dle mého názoru to nevydrží vyleštěné dlouho a pak už to budeš muset leštit každou chvíli...za mě nesahat! Citovat
Brizan Odesláno 29. červen 2009 Autor Odesláno 29. červen 2009 Taky si říkám, tím broušením a následným leštěním se tam asi vytvoří mikroskopické škrábance, které sice nebudou nejdříve vidět, ale později se v nich bude udržovat nečistota a rychleji se plast ušpiní. Děkuji za názory a určitě se tedy do toho pouštět nebudu:papa Citovat
brade Odesláno 29. červen 2009 Odesláno 29. červen 2009 To je to kukadlo je vážně drahá sranda Citovat
Brizan Odesláno 29. červen 2009 Autor Odesláno 29. červen 2009 no to tedy joo před nedávnem jsem měnil xenonovou výbojku a i u toho sem byl krajně nervozní abych něco nepos... Jo vlastně kolik jste kdo platil za novou výbojku? U peugeota mi řekli něco v rozmezi 2,5 až 3,5tis to bych za to tedy nedal. Citovat
Guest brukem Odesláno 6. květen 2010 Odesláno 6. květen 2010 Tady máte návod na renovaci: http://www.autolesk.cz/doc/navod%20na%20pouziti.pdf Podobné sady koupíte na ebay, Aukro, Alegro, atd. Já mám pozitivní zkušenost pouze s touto. Citovat
laci1970 Odesláno 6. květen 2010 Odesláno 6. květen 2010 tam kde striekaju auta vedia to vylestit aj moj brat to roby a je to ako nove Citovat
sromo Odesláno 6. květen 2010 Odesláno 6. květen 2010 Kdyz vis jak na to tak to klidne nech vylestit nebal bych se toho znamej mi taky lestil plexi na stul a jako novy a svetla jsou taky z plastu sam bych to nedelal Citovat
georgegg Odesláno 7. květen 2010 Odesláno 7. květen 2010 už na pár autech sme je s kámošem leštili, vzali sme leštičku, vosk a už to jelo Citovat
AnotherOne Odesláno 7. květen 2010 Odesláno 7. květen 2010 NIe je na tom plaste nejaký UV film? Pri pozerani pod uhlom vidno dúhové odlesky. Bez neho podom plast krehne a žltne. Citovat
bulc Odesláno 24. srpen 2010 Odesláno 24. srpen 2010 Zdravim. Tohle tady možná někomu pomůže. Video, jak se renovují světlomety. Tuhle sadu jsem po dlouhém hledání objevil na www.autolesk.cz , světla mam zase jako nové, takže můžu doporučit. http://www.stream.cz/video/484094-lesteni-a-renovace-svetlometu http://www.stream.cz/video/483967-lesteni-a-renovace-svetlometu-plexi-a-tvrzenych-plastu Citovat
HonzaZ Odesláno 24. srpen 2010 Odesláno 24. srpen 2010 Pokud by to nebylo absolutně nutné, tak bych to neleštil. Jak píše výše Another, na plastu je lak s UV filtrem a pak to asi žloutne mnohem rychleji. Na experimenty jsou tyto světlomety docela drahá sranda a zvláště pokud jde ještě o xenony. Citovat
FrantaCV Odesláno 24. srpen 2010 Odesláno 24. srpen 2010 Původně zaslal: HonzaZ Pokud by to nebylo absolutně nutné, tak bych to neleštil. Jak píše výše Another, na plastu je lak s UV filtrem a pak to asi žloutne mnohem rychleji. Na experimenty jsou tyto světlomety docela drahá sranda a zvláště pokud jde ještě o xenony. A navíc (možná je to způsobeno je spěchem) na ukázkovém videu je v závěrečné sekvenci při detailním pohledu na odvedenou práci jednoznačně vidět, ža škrábance zůstaly. Neriskoval bych to. Citovat
ace11 Odesláno 24. srpen 2010 Odesláno 24. srpen 2010 Znamy si to nechal vylestit svetla od jedne firmy a super, svetlo jako novy,po pul roce ma svetlo matny a do mycky nejezdi,tak nevim co si o tom myslet,ja bych dotoho nesel... Citovat
AnotherOne Odesláno 24. srpen 2010 Odesláno 24. srpen 2010 No neviem, ale ja som 407mu s matnými svetlami ešte nevidel. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.