Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Vyleštění plastů předních světel

Recommended Posts

Odesláno

Na foru 307ky jsem koukal že tam řeší vyleštění předních světel šmirglem a tempem zkoušel to taky někdo na 407? Je pravda že po 140tis km tam taky mám pár teček od kaminků a rád bych to odstranil, ale nerad bych tím světla odepsal. Máte s tím někdo zkušenosti?:myslim

viz link:

Odesláno

Taky si říkám, tím broušením a následným leštěním se tam asi vytvoří mikroskopické škrábance, které sice nebudou nejdříve vidět, ale později se v nich bude udržovat nečistota a rychleji se plast ušpiní.

Děkuji za názory a určitě se tedy do toho pouštět nebudu:papa

Odesláno

no to tedy joo před nedávnem jsem měnil xenonovou výbojku a i u toho sem byl krajně nervozní abych něco nepos...

Jo vlastně kolik jste kdo platil za novou výbojku? U peugeota mi řekli něco v rozmezi 2,5 až 3,5tis :bacha to bych za to tedy nedal.

• O 10 měsíců později...
Odesláno

Kdyz vis jak na to tak to klidne nech vylestit nebal bych se toho znamej mi taky lestil plexi na stul a jako novy a svetla jsou taky z plastu sam bych to nedelal

• O 3 měsíce později...
Odesláno

Pokud by to nebylo absolutně nutné, tak bych to neleštil. Jak píše výše Another, na plastu je lak s UV filtrem a pak to asi žloutne mnohem rychleji. Na experimenty jsou tyto světlomety docela drahá sranda a zvláště pokud jde ještě o xenony.

Odesláno
Původně zaslal: HonzaZ

Pokud by to nebylo absolutně nutné, tak bych to neleštil. Jak píše výše Another, na plastu je lak s UV filtrem a pak to asi žloutne mnohem rychleji. Na experimenty jsou tyto světlomety docela drahá sranda a zvláště pokud jde ještě o xenony.

A navíc (možná je to způsobeno je spěchem) na ukázkovém videu je v závěrečné sekvenci při detailním pohledu na odvedenou práci jednoznačně vidět, ža škrábance zůstaly. Neriskoval bych to.:nevim

Odesláno

Znamy si to nechal vylestit svetla od jedne firmy a super, svetlo jako novy,po pul roce ma svetlo matny a do mycky nejezdi,tak nevim co si o tom myslet,ja bych dotoho nesel... :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...