Šalda Odesláno 25. červen 2009 Odesláno 25. červen 2009 Poraďte mě co mám s tím dělat??Je to prodřený ale nevím od čeho,nic na sobě nenosím čím bych to mohl poškodit.Zaštepovat by to asi šlo ale bojím se že by to bylo moc vidět,řešil to už někdo z vás??Máme tady nějaký šikovný švadlenky??Dík moc za všechny nápady Citovat
Ferry Odesláno 25. červen 2009 Odesláno 25. červen 2009 hmm, opotrebeny od nasedani, bud zastupovat jako ve vlaku a nebo sehnat jinou stejnou sedacku. Mas bocni airbagy ? Citovat
Šalda Odesláno 25. červen 2009 Autor Odesláno 25. červen 2009 boční airbagy mám,takže tím ta sedačka bude dražší zajímalo jakým stylem tam nastupoval ten vůl přede mnou,všiml sem si toho už při koupi,ale bylo jen lehce,nečekal sem že se to takhle prodře skrz Citovat
FrantaCV Odesláno 25. červen 2009 Odesláno 25. červen 2009 Ahoj, existuje způspb opravy textilií (potahů) říká se tomu \"ZCELENÍ\" prostě se do té díry po odstranění otřepů, vetká nový kus odpovídalící tkaniny. Na první pohled je to prakticky k nerozeznání od originálu. Potíž je v tom, že to dokáže opravdu zručný čalouník. Takto jsem si nechal opravit potah na sedačce z obýváku je to v podstatě jedno - křeslo jako křeslo. Chce to poohlédnout se v okolí po čalounictví a zeptat se zda to umí a dělají. Mě to vyšlo za asi 10cm velkou díru na 500 Kč. FrantaCV Citovat
pavloucha Odesláno 25. červen 2009 Odesláno 25. červen 2009 kdybys viděl jak to mám já,jestli ten před tebou byl vůl,tak ten přede mnou byl arcivůl,mám to rozšvihaný na tom samým místě,není to jak se nastupuje,ale na bundách jsou různý přezky a tak,chystám se sedačku vyměnit,ale nemůžu sehnat to čalounění co tam je Citovat
Šalda Odesláno 25. červen 2009 Autor Odesláno 25. červen 2009 Franta cv---dík za super radu,zkusím něco objet a uvidíme:super třeba ještě nějaký jiný rady?? Pavloucha----- holt sou mezi náma lidi co si neumí vážit věcí,u starších aut bych to pochopil,přece jen už něco mají za sebou,ael u 5ti letýho se mě to zdá docela brzo aby se začala párat sedačka,možná tam už byl nějakej kaz z výroby:nevim Citovat
dolly1010 Odesláno 25. červen 2009 Odesláno 25. červen 2009 Někdo tady čalovnil sedačky...nevím jak se jmenuje má myslím 206ku (nevím jistě) a v avataru má nad autem Maltézskej kříž Citovat
Jenda 309 Odesláno 26. červen 2009 Odesláno 26. červen 2009 Původně zaslal: dolly1010 Někdo tady čalovnil sedačky...nevím jak se jmenuje má myslím 206ku (nevím jistě) a v avataru má nad autem Maltézskej kříž To je sobol a má 207ičku Citovat
BV406 Odesláno 26. červen 2009 Odesláno 26. červen 2009 sikovny calounik ti to dobre opravi ... ja mel to same pri koupi meho auta, prodejce mi to ukazal, rekl, ze to necha opravit u sveho calounika a ten to normalne nejak zasil ci co... a je to presne od nasedani a vysedani Citovat
Šalda Odesláno 26. červen 2009 Autor Odesláno 26. červen 2009 a je to presne od nasedani a vysedani Tak já asi radši nasednu a už nevystoupím,zůstanu tam napořád,ještě že se tam dá i nádherně vyspat:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.