Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Poraďte mě co mám s tím dělat??Je to prodřený ale nevím od čeho,nic na sobě nenosím čím bych to mohl poškodit.Zaštepovat by to asi šlo ale bojím se že by to bylo moc vidět,řešil to už někdo z vás??Máme tady nějaký šikovný švadlenky??Dík moc za všechny nápady

post-0-14109607836721_thumb.jpg

Odesláno

hmm, opotrebeny od nasedani, bud zastupovat jako ve vlaku :D a nebo sehnat jinou stejnou sedacku.

Mas bocni airbagy ?

Odesláno

boční airbagy mám,takže tím ta sedačka bude dražší:( zajímalo jakým stylem tam nastupoval ten vůl přede mnou,všiml sem si toho už při koupi,ale bylo jen lehce,nečekal sem že se to takhle prodře skrz

Odesláno

Ahoj, existuje způspb opravy textilií (potahů) říká se tomu \"ZCELENÍ\" prostě se do té díry po odstranění otřepů, vetká nový kus odpovídalící tkaniny. Na první pohled je to prakticky k nerozeznání od originálu. Potíž je v tom, že to dokáže opravdu zručný čalouník. Takto jsem si nechal opravit potah na sedačce z obýváku je to v podstatě jedno - křeslo jako křeslo. Chce to poohlédnout se v okolí po čalounictví a zeptat se zda to umí a dělají. Mě to vyšlo za asi 10cm velkou díru na 500 Kč.

FrantaCV

Odesláno

kdybys viděl jak to mám já,jestli ten před tebou byl vůl,tak ten přede mnou byl arcivůl,mám to rozšvihaný na tom samým místě,není to jak se nastupuje,ale na bundách jsou různý přezky a tak,chystám se sedačku vyměnit,ale nemůžu sehnat to čalounění co tam je

Odesláno

Franta cv---dík za super radu,zkusím něco objet a uvidíme:super třeba ještě nějaký jiný rady??

Pavloucha----- holt sou mezi náma lidi co si neumí vážit věcí,u starších aut bych to pochopil,přece jen už něco mají za sebou,ael u 5ti letýho se mě to zdá docela brzo aby se začala párat sedačka,možná tam už byl nějakej kaz z výroby:nevim

Odesláno
Původně zaslal: dolly1010

Někdo tady čalovnil sedačky...nevím jak se jmenuje má myslím 206ku (nevím jistě) a v avataru má nad autem Maltézskej kříž

To je sobol a má 207ičku :papa

Odesláno

sikovny calounik ti to dobre opravi ... ja mel to same pri koupi meho auta, prodejce mi to ukazal, rekl, ze to necha opravit u sveho calounika a ten to normalne nejak zasil ci co...

a je to presne od nasedani a vysedani :super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...