Marlin Odesláno 2. červenec 2004 Odesláno 2. červenec 2004 Znate ve svem okoli nejaky poradny tuzing? Citovat
Honza Odesláno 2. červenec 2004 Odesláno 2. červenec 2004 Znam. Červenočerná 405 a alu křídlem. Citovat
Operator Odesláno 2. červenec 2004 Odesláno 2. červenec 2004 To Marlin: Jak jsem tu někde vyčetl, tak tuzing je absolutní přeplácání auta bez zlepšení výkonu, že? Jestli je to tak, tak znám jednoho blba, co takhle totálně zmrzačil Felinu. Proč se na to ptáš? Chceš se přiučit, jak zhuntovat vozítko? :D:D Citovat
Gotrek Odesláno 2. červenec 2004 Odesláno 2. červenec 2004 Nu já nevím. Mě tu Destiny naposled vysvětloval rozdíl mezi tuningem a tuzingem takhle: tuzing - vizuální změna auta (křídla, spojlery apod.) tuning - úpravy motoru, brzd, podvozku. Viz: http://www.peugeot-club.com/topic/4154-vymazlena-406/ Já si totiž původně taky myslel, že tuzing je \"zprasení\" auta přehnaným tuningem. [Editován dne 2/7/04 Gotrek] Citovat
Bimbo Odesláno 3. červenec 2004 Odesláno 3. červenec 2004 Jo znám totálně zbastlenýho žigula,ale nevím jestli se to počítá.Žigul je zprasený auto samo o sobě Citovat
ady Odesláno 6. červenec 2004 Odesláno 6. červenec 2004 ...ja tie auta zacnem asi vazne fotit, lebo co su niektori schopni s autami porobit je vazne uz na posranie:D s105 na zadu kridlo rozmerov WRC s drevotriesky v nom vyholeny manik a samozrejme hudba na plno a ruka na okne a v tvari vyraz vraha, na tej s105 nic ine nema len to kridlo:D Citovat
Marlin Odesláno 6. červenec 2004 Autor Odesláno 6. červenec 2004 teprve vcera sem mu posilal muj clanek, to si smlsnete :D Citovat
John Odesláno 6. červenec 2004 Odesláno 6. červenec 2004 To: Marlin ten clanek je dobry jestli je to ten co jsi mi daval cist...:D Citovat
destiny Odesláno 8. červenec 2004 Odesláno 8. červenec 2004 Sorry, ale asi jsem to nevysvětlil dost jasně Tak ještě jednou: TUNING Tuning je úprava vozu, za účelem lepších jízdních vlastností. To znamená úpravy motoru pro zvětšení výkonu, ale i třeba spojilery, pokud splní účel zlepšení aerodynamiky nebo přítlačná křídla, pokud má auto náhon na zadek a plní svůj účel. Toto vše je TUNING. Pak je kategorie STYLING. Což znamená, že opatříte vůz estetickými doplňky za účelem zestetičnění vzhledu. Nemá to tedy vliv na jízdní vlastnosti, ale auto po těchto úpravách lahodí oku lépe. Příklad: Barva vozu nebo třeba okrasné lišty. Třeba mračítka atd... A konečně kategorie TUZING. Tuzink je asi odvozen od \"TUplované Zprznění\" ING je pouze přípona z angličtiny :D Tuzing je vlastně velice blízko kategorii Styling protože co lahodí oku jednoho, druhémů připadá jako hnus. Spočívá to vlastně v tom, že vezmete auto a nandáte na něj spoustu doplňků, aniž by plnily svůj účel. To znamená, že na vůz s náhonem na předek dáte dozadu obrovské přítlačné křídlo nebo vůz s motorem vzadu (často Tuzingovaná Škoda 125 ) opatříte vpředu gigantickým nasáváním vzduchu, které vede do kufru Doufám, že teď už je to snad jasné, co je co Citovat
Guest Masinka Odesláno 8. červenec 2004 Odesláno 8. červenec 2004 S zim nesouhlasim. Styling a Tuzing je v podstate jedna a tataz kategorie. Nebo jsou to dve kategorie, ale porad se protinaji a nejde odlisit co je styling a co je tuning. Viz. maracitka na svetla, pro nekoho jde o styling, ale podle me jde o Tuzing. Citovat
Operator Odesláno 8. červenec 2004 Odesláno 8. červenec 2004 Na mračítka mi nešahej! Ono je něco jinýho, když dáš decentní mračidla v barvě auta a něco jinýho, když je máš přes půl světla a v úplně jiný barvě, než je auto (viz. zmiňovaný přeplácaný Feliny). Citovat
Guest Masinka Odesláno 8. červenec 2004 Odesláno 8. červenec 2004 Vidis a me se nelibi zadny mracitka, mracitka jsou pro me Tuzing, at jsou prez cely svetla nebo jenom \"jakoby\" decentni. Muzete mi nekdo vysvetlit funkci mracitek? Citovat
oddie Odesláno 8. červenec 2004 Odesláno 8. červenec 2004 No jasně! Zhoršení funkce světel... [Editován dne 7/8/04 oddie] Citovat
Operator Odesláno 8. červenec 2004 Odesláno 8. červenec 2004 Asi že ti maj zamračit předek, ne? A můžeš mi vysvětlit funkci například elektronů? Mračítka prostě měněj vzhled i úplně sériovýho auta. Že ty jsi naštvanej, že na tom tvym mračítka nevypadaj dobře, co? V klidu. Souhlasim s tebou, jsou úplně na hovno a akorát si člověk koleduje o pokutu, ale mě se to prostě líbí. Citovat
Guest Masinka Odesláno 8. červenec 2004 Odesláno 8. červenec 2004 Napsán autorem oddie No jasně! Zhoršení funkce světel... [Editován dne 7/8/04 oddie] To bude vono, a pak, protoze to Tuzerum hur sviti, jsou si nuceni kupovat silne TUNINGOVE zarovky nejlepe 90/100 W. A to je pak ten spravnej Tuning. Citovat
lexa Odesláno 8. červenec 2004 Odesláno 8. červenec 2004 Elektrony snižují váhu kola jednoznačně a tím snížují namáhání náprav(klouby, ramena, tlumiče atd) takzvané odpružené (nebo neodpružené)hmotnosti. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.