Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

To Marlin:

Jak jsem tu někde vyčetl, tak tuzing je absolutní přeplácání auta bez zlepšení výkonu, že? Jestli je to tak, tak znám jednoho blba, co takhle totálně zmrzačil Felinu. Proč se na to ptáš? Chceš se přiučit, jak zhuntovat vozítko? :D:D:D

Odesláno

...ja tie auta zacnem asi vazne fotit, lebo co su niektori schopni s autami porobit je vazne uz na posranie:D s105 na zadu kridlo rozmerov WRC s drevotriesky v nom vyholeny manik a samozrejme hudba na plno a ruka na okne a v tvari vyraz vraha, na tej s105 nic ine nema len to kridlo:D

Odesláno

Sorry, ale asi jsem to nevysvětlil dost jasně :D Tak ještě jednou:

TUNING

Tuning je úprava vozu, za účelem lepších jízdních vlastností. To znamená úpravy motoru pro zvětšení výkonu, ale i třeba spojilery, pokud splní účel zlepšení aerodynamiky nebo přítlačná křídla, pokud má auto náhon na zadek a plní svůj účel. Toto vše je TUNING.

Pak je kategorie STYLING.

Což znamená, že opatříte vůz estetickými doplňky za účelem zestetičnění vzhledu. Nemá to tedy vliv na jízdní vlastnosti, ale auto po těchto úpravách lahodí oku lépe. Příklad: Barva vozu nebo třeba okrasné lišty. Třeba mračítka atd...

A konečně kategorie TUZING.

Tuzink je asi odvozen od \"TUplované Zprznění\" ING je pouze přípona z angličtiny :D :D :D

Tuzing je vlastně velice blízko kategorii Styling protože co lahodí oku jednoho, druhémů připadá jako hnus. Spočívá to vlastně v tom, že vezmete auto a nandáte na něj spoustu doplňků, aniž by plnily svůj účel. To znamená, že na vůz s náhonem na předek dáte dozadu obrovské přítlačné křídlo nebo vůz s motorem vzadu (často Tuzingovaná Škoda 125 :D ) opatříte vpředu gigantickým nasáváním vzduchu, které vede do kufru :D

Doufám, že teď už je to snad jasné, co je co ;)

Odesláno

S zim nesouhlasim. Styling a Tuzing je v podstate jedna a tataz kategorie. Nebo jsou to dve kategorie, ale porad se protinaji a nejde odlisit co je styling a co je tuning. Viz. maracitka na svetla, pro nekoho jde o styling, ale podle me jde o Tuzing.

Odesláno

Na mračítka mi nešahej! :mad: Ono je něco jinýho, když dáš decentní mračidla v barvě auta a něco jinýho, když je máš přes půl světla a v úplně jiný barvě, než je auto (viz. zmiňovaný přeplácaný Feliny).

Odesláno

Vidis a me se nelibi zadny mracitka, mracitka jsou pro me Tuzing, at jsou prez cely svetla nebo jenom \"jakoby\" decentni.

Muzete mi nekdo vysvetlit funkci mracitek?

Odesláno

Asi že ti maj zamračit předek, ne?

A můžeš mi vysvětlit funkci například elektronů? Mračítka prostě měněj vzhled i úplně sériovýho auta.

Že ty jsi naštvanej, že na tom tvym mračítka nevypadaj dobře, co? :D

V klidu. Souhlasim s tebou, jsou úplně na hovno a akorát si člověk koleduje o pokutu, ale mě se to prostě líbí. :papa

Odesláno
Napsán autorem oddie

No jasně! Zhoršení funkce světel...

[Editován dne 7/8/04 oddie]

To bude vono, a pak, protoze to Tuzerum hur sviti, jsou si nuceni kupovat silne TUNINGOVE zarovky nejlepe 90/100 W. A to je pak ten spravnej Tuning.

Odesláno

Elektrony snižují váhu kola jednoznačně a tím snížují namáhání náprav(klouby, ramena, tlumiče atd) takzvané odpružené (nebo neodpružené)hmotnosti. :cool::papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...