martis Odesláno 11. duben 2010 Odesláno 11. duben 2010 ahojte napisem tu keby mal niekto na predat,rj tempomatu aj vyvevu tak ju kupim!!neviem to nikde kupit,tak keby nahodou napiste SZ.dakujem. Citovat
Ferry Odesláno 11. duben 2010 Autor Odesláno 11. duben 2010 To Georgino: vypinac tempomatu vypina napajeni pro celou RJ a vlastne i pro vakuumpumpu atd. , pokud to zapojis tak, aby to bylo napajene jen pri zapnutem klicku nebo pri bezicim motoru, tak ho tam v podstate nepotrebujes. Vakuumpumpa ma originalni umisteni pri pohledu do motoru uplne vpravo vzadu v motorovem prostoru na nosniku (savli) v mistech nad poloosou, pod jednotkou ABS a hlavnim brzdovym valcem, ja ji umistil na dodelany drzak (dva ohnute plechy prinytovane k drzaku baterie) pod akumulator a je ji tam taky dobre drat od snimace rychlosti bud u konektoru RJ motoru (kontakt G2 drat 6739B zluty na hnedem konektoru 48pin) ale lepe asi na BSI (drat 6739C bezovy na 2 pozici zluteho konektoru 26pin) To Martis, zkousej obvolavat i inzeraty na dily ze 605 nebo citroenu XM [upravil dne 11/4/10 Ferry] Citovat
Georginho_cz406 Odesláno 12. duben 2010 Odesláno 12. duben 2010 Ferry díky moooc, nejdříve to připojit mechanicky a pak uvidíme elektrikou :-) Citovat
Benžík Odesláno 12. duben 2010 Odesláno 12. duben 2010 Kolik muzou chtit na vrakovistich za tempomat? V conrad.de je za 159 E. Citovat
Georginho_cz406 Odesláno 16. duben 2010 Odesláno 16. duben 2010 Tak v místě tlačítka na vypínání mám vypínání na LPG, to jsem dnes pořešil. LPG jsem dal na střed. konzolu, jako je origo a vypínač je ok. Páčku jsem už namontil. Gumovou potboru co tahá za plyn jsem také nandal, ale nevím stále kam s vývěvou a tim tlak. relé :-) V místě pod baterkou nemám místo a tam jak je origo mám plyn :-) Co když udělám kastlíček z nerez plechu a na ten to přidělám někam za motor na příčku, vedle plyn lanka, nad výfuk? Nebo máte jiné nápady. LPG mi to hodně komplikuje.... Citovat
Georginho_cz406 Odesláno 18. duben 2010 Odesláno 18. duben 2010 Tempomat mám bez protikonektorů a samozřejmě mi v autě chybí příprava. Neví někdo jak jsou číslované pozive na konektorech vývěvy? Je tam konektor BE a pak se třemi vývody. Jak poznám pozici 1, 2 a tři? Citovat
Georginho_cz406 Odesláno 26. duben 2010 Odesláno 26. duben 2010 Prosím o pomoc...Na vývěvě tempomatu nemůžu identifikovat pozice konektorů 3Nr a 2Be Citovat
Laďa Odesláno 16. květen 2010 Odesláno 16. květen 2010 Chtěl bych se zeptat za kolegu. Co je vše potřeba udělat k dodělání tempomatu na nový model? Jedná se o P406 r.v. 2002 - 2.0 HDI - 80 Kw. Citovat
martis Odesláno 16. květen 2010 Odesláno 16. květen 2010 lada ty musis zisiti ci ti to rj motora podporuje,ak ano tak 2ks spinace na brzdu,spojku,packu,vypinac a aktivacia bsi.je tu niekde vlakno presne na hdi a tam musis zistit nejake cislo na rj motora. Citovat
Laďa Odesláno 17. květen 2010 Odesláno 17. květen 2010 Díky. Tak už jsem to asi našel. Vložím sem odkaz kdyby náhodou se našel někdo kdo by taky hledal. Citovat
Burisek Odesláno 21. květen 2010 Odesláno 21. květen 2010 jj již mám dozapojen tempomatík se zásobníkem vakua a prvotní dojmy sou skvělé,děkuji ještě jednou Punkáčovy za jeho dozapojení,jelikož si s elektrikou netykám a vše šlape jak má..... Citovat
Georginho_cz406 Odesláno 26. květen 2010 Odesláno 26. květen 2010 Tak i já jsem se konečně pustil do tempomatu. A hned mám dva dotazy! 1. Proč není zapojena pozice ŘJ tempomatu č. 12? Copak asi dělá? A pročpak je nezapojená i 3 pozice na tlačítku zapnutí tempomatu? no a konečně ten důležitější dotaz... 2. Chybí mi kroužky kolem spínačů, co se strkají do těch děr na spojce a brzdě. Dají se někde sehnat nebo jste to udělali jinak? A pak bych se chtěl zeptat na zapojení spínačů. Oba jsem proměřovat a hnědý spínač je spínací a bílý rozpínací. Hnědý je při pedálu v klidu sepnutý a bílý při pedálu v klidu rozepnutý. Má to tak být? V schematu výše jsou nakresleny jako spínací a to mě mate. A který příjde na spojku a který na brzdový pedál? Asi hnědý na spojku nee? Předem díky za cenné rady! PS: a kde najdu nejlépe chování tempomatu? Co dělá když se šlápne na brzdu, co dělá, když na plyn (asi nic že), a co dělá když na spojku či spojku a brzdu zároveň? Bože, proč zrovna můj vagen nemá připravené kabely...teď jsem si vzpoměl na peklo, když jsem si dodělával palubák :-) [upravil dne 26.5.2010 Georginho_cz406] Citovat
Ferry Odesláno 26. květen 2010 Autor Odesláno 26. květen 2010 bily spinac je pouze pro brzdove svetlo (sepne pri seslapnuti pedalu) hnedy je naopak rozpinaci, rozepne pri seslapnuti - ten je pro tempomat, pak je jeste cerveny na spojce a ten je taky rozpinaci (da se nahradit hnedym) nove spinace (cerveny, hnedy) se daji sehnat v Autokelly za cca 150Kc. Chovani : kdyz slapnes na brzdu nebo spojku, tempomat vypne, pri slapnuti na plyn auto zrychluje, po povoleni plynu deceleruje az na hodnotu nastavenou na tempomatu a pokracuje touto rychlosti (tedy docasna akcelerace bez vlivu na tempomat) Na pozici 3 spinace neni dle schematu nic vyvedeno. A na pozici 12 u RJ myslim ze taky neni ani osazeny pin v konektoru Citovat
Georginho_cz406 Odesláno 26. květen 2010 Odesláno 26. květen 2010 Ferry díky za info :-) No já mám přesně spínače jako ty nahoře na obrázku, takže musím sehnat někde ještě jeden hnědý nebo červený? Tlačítko i ŘJ právě osazenou mám a tak jsem se jen zajímal pro jaké verze je to určeno :-) Citovat
Ferry Odesláno 26. květen 2010 Autor Odesláno 26. květen 2010 na fotce ten bilej byt nema se mi tam nedopatrenim pripletl chce to bud dva hnede nebo hnedy a cerveny, funkcne jsou stejne Jo a mas na spojce pripraven drzak pro ten spinac ? ja musel dodelavat z plechu, nebyla tam priprava ty bily objimky stoji 19Kc v Peugeotu, obj. cislo 453412 ale na vrakaci bys taky urcite sehnal Citovat
OK406 Odesláno 27. květen 2010 Odesláno 27. květen 2010 Tak už mám i já součástky a věci na dodělání tempomatu. Díky Ferrymu a adrijmu, který mi je přivezl. Při pohledu na ,,směs\" drátků nejsem zrovna moc moudrý. Uvidím, jak to vše dopadne a kdy se budu moci i já kochat službami tempomatu. Citovat
Georginho_cz406 Odesláno 27. květen 2010 Odesláno 27. květen 2010 Tak jsem vše zapojil a nic :-( Vidím to na čistě mechanickou závadu. Normálně tempomat spustím tlačítkem, na páčce pohnu + nebo - a v ŘJ cvakne, al nic se neděje. Bohužel v ten samý moment nevidím do motoru :-) Ale když ručně stáhnu manžetu co tahá za plyn a ucpu současně všechny nezapojené vývody na motoru a ventilu, tak se mi měch nafoukne, sice pozvolna ale nafoukne a to by asi neměl nee? Citovat
Georginho_cz406 Odesláno 27. květen 2010 Odesláno 27. květen 2010 Tak prozatim jsem zjistil, že je utržený tenoulinký drátek na motorku :-) To bude ono, ale dostat se do toho, to je kumšt! Zkusím to sesadit a pojedu projet, pak písnu :-) Citovat
Georginho_cz406 Odesláno 27. květen 2010 Odesláno 27. květen 2010 Tak mimo jiné to nebylo ono :-( Citovat
Georginho_cz406 Odesláno 27. květen 2010 Odesláno 27. květen 2010 Tak budu muset ještě jednou projít zapojení....bože to jsem pako :-) Tempouš nenaběhne... Při pokusu o sepnutí (zmačknu + či - na páčce) zacvaká v ŘJ, ale nic se neděje, akorát se nepatrně sníží jas podsvícení displeje PP! A taky mi při opakovaném pokusu praskla pojistka F3, která měla hodnotu 10A :-( Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.