Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Sakris, to som tu asi jediny, kto je skor na prevenciu a ziadne naradie so sebou nevozi:mad:...co uz, musim zaklopat ze som este nikdy naradie nepotreboval

...a inak v Peugeote maju myslim tie origo tasky s naradim do kufra, ale zas vidim tu cenu:roll

Odesláno
Původně zaslal: dolly1010

Chtěl bych se zeptat v čem vozíte nářadí v autě? Zvlášť v 306kách. Nikde není žádná přihrádka. Akorát držák na klíč na kola.

Já mám a autě plastovou bedýnu a už mě leze na nervy jak to furt cestuje po kufru. O trojuhelníku ani nemluvě :(

Přemejšlím o nějakej tašce na kterou bych nalepil sechuj zip a přilepil. Něco malího a skladnýho. Co máte v autě vy??

Našel jsem akorát tohle:

http://www.skolni-batohy.cz/detail/skladaci-taska-do-kufru-auta/

Tak si pořiď vanu do kufru s protiskluzem a nic ti cestovat po kufru nebude. Mám ji a je to dobrá věc! Já mám základní výbavu v rezervě orig.od výrobce.

Odesláno

Já nářadí nevozim,mám přeci Peugeot,a ten se nes*re! A lano taky ne,nemám ho na co dát....Lékárnu mám pod sedačkou....(teda bejvávala tam :myslim ):D:D:D

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tak sem dneska po strastiplne ceste nasel co jsem dlouho hledal.

Kedze vozim v aute toho bordelu vic, tak sem koupil dve :P

Nasel sem je snad v poslednich autosoucastkach a s logem peug, mali posledne 2

Cena 5,27 Eur :) Maju zip skoro po celem obvodu, a na spodku 2 suche zipsy, tj uz nic necestuje ...

[upravil dne 3/7/09 Lubk0]

post-0-14109608035988_thumb.jpg

Odesláno

No urcite :D Ne ne ...

Ja sem to koupil v normal autosoucastkach, ale az snad v poslednich ...

Se celkem cudoval, ze to jinde nemaju. Na nete sem to nenasel, marna slava...

Keby si isiel na SEBETOV tak popripade mozem kupit a doniest ...

Odesláno

dolly dakujem :P

Pastorek, ty jeden luhar :D To sa ale uz nepriznal ze to Jean Lui I, ktory je na dvore nepojazdny, a ze v Jean Lui II ktori normal jazdi tamto zdaleka nema :D

Medved, ved ani ja tam moc vercajchu nemam, je tam lekarnicka, zarovky, lano, skrabka, trojuhelnik, poistky, autosampon, vosk atd atd :)

[upravil dne 4/7/09 Lubk0]

Odesláno
Původně zaslal: Lubk0

...Pastorek, ty jeden luhar :D To sa ale uz nepriznal ze to Jean Lui I, ktory je na dvore nepojazdny, a ze v Jean Lui II ktori normal jazdi tamto zdaleka nema :D...

[upravil dne 4/7/09 Lubk0]

Mohol si s tým bonzom chvíľu počkať. :D Čakal som že mi tu niekto vynadá do bordelárov a neporiadnikov. :D

Odesláno

Mam stejny problem jako nekteri z vas - ve 406 sedan nemam v kufru zadne prihradky. V rezerve je polystyrenovy drzak na hever a spol., a jinak nikde nic...

Pred 406 jsem mel BMW, petku kombi, a tam bylo (uzamykatelne) dvojite dno, nekolik bocnich prihradek + vyklopny drzak na naradi v patych dverich atd... :super

Takze me v brzke dobe take ceka nakup nejake tasticky na suchy zip, do ktere se vleze aspon trojuhelnik, lano a nejaka sada s naradim.

Ted mam sadu s naradim a lano pod sedadlem ridice vzadu, takze zadni cestujici to ma pred nohama. Je zastrcena pod kobereckem, takze tam nelita. Pod sedadlem spolujezdce mam zezadu pro zmenu hasicak :P Jeste ze vzadu nikdo nejezdi :D

Ale ulozne prostory frantici trosku nedomysleli :myslim

[upravil dne 7/7/09 MACI]

• O 3 roky později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...