Qcko Odesláno 23. červen 2009 Odesláno 23. červen 2009 Sakris, to som tu asi jediny, kto je skor na prevenciu a ziadne naradie so sebou nevozi:mad:...co uz, musim zaklopat ze som este nikdy naradie nepotreboval ...a inak v Peugeote maju myslim tie origo tasky s naradim do kufra, ale zas vidim tu cenu:roll Citovat
OK406 Odesláno 23. červen 2009 Odesláno 23. červen 2009 Původně zaslal: dolly1010 Chtěl bych se zeptat v čem vozíte nářadí v autě? Zvlášť v 306kách. Nikde není žádná přihrádka. Akorát držák na klíč na kola. Já mám a autě plastovou bedýnu a už mě leze na nervy jak to furt cestuje po kufru. O trojuhelníku ani nemluvě Přemejšlím o nějakej tašce na kterou bych nalepil sechuj zip a přilepil. Něco malího a skladnýho. Co máte v autě vy?? Našel jsem akorát tohle: http://www.skolni-batohy.cz/detail/skladaci-taska-do-kufru-auta/ Tak si pořiď vanu do kufru s protiskluzem a nic ti cestovat po kufru nebude. Mám ji a je to dobrá věc! Já mám základní výbavu v rezervě orig.od výrobce. Citovat
Alesek Odesláno 23. červen 2009 Odesláno 23. červen 2009 Já jsem si ve 106ce udělal dvojitou podlahu mám pod níc schovaný vše krom lékárny. nic necestuje a jsem spokojen:) Citovat
Ladis8 Odesláno 24. červen 2009 Odesláno 24. červen 2009 Tady sem při prohledávání našel toto http://tuning.autodoplnky.cz/mikra/kapsy-a-brasny/?smid=99 tak sem si na vás vzpoměl :-) Citovat
309GT Odesláno 24. červen 2009 Odesláno 24. červen 2009 Já nářadí nevozim,mám přeci Peugeot,a ten se nes*re! A lano taky ne,nemám ho na co dát....Lékárnu mám pod sedačkou....(teda bejvávala tam ):D:D Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 3. červenec 2009 Odesláno 3. červenec 2009 Tak sem dneska po strastiplne ceste nasel co jsem dlouho hledal. Kedze vozim v aute toho bordelu vic, tak sem koupil dve Nasel sem je snad v poslednich autosoucastkach a s logem peug, mali posledne 2 Cena 5,27 Eur Maju zip skoro po celem obvodu, a na spodku 2 suche zipsy, tj uz nic necestuje ... [upravil dne 3/7/09 Lubk0] Citovat
dzana.m Odesláno 3. červenec 2009 Odesláno 3. červenec 2009 ja sem si koupil takovou tašku na suchý zip a mam ji na boku kufru super vec hodne se do ní vejde Citovat
HonzaZ Odesláno 3. červenec 2009 Odesláno 3. červenec 2009 Mám také od peugeotu brašničku na zip. Na spodku má sucháč, takže necestuje. JJ přesně tu co výše ukazuje LubkO. [upravil dne 3.7.2009 HonzaZ] Citovat
Meldik Odesláno 3. červenec 2009 Odesláno 3. červenec 2009 tu brasnicku mam taky, ale ne takhle znackovou.... Citovat
klm16 Odesláno 4. červenec 2009 Odesláno 4. červenec 2009 kde sa to da kupit ??? origo v peugeote? Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 4. červenec 2009 Odesláno 4. červenec 2009 No urcite Ne ne ... Ja sem to koupil v normal autosoucastkach, ale az snad v poslednich ... Se celkem cudoval, ze to jinde nemaju. Na nete sem to nenasel, marna slava... Keby si isiel na SEBETOV tak popripade mozem kupit a doniest ... Citovat
Medvěd Odesláno 4. červenec 2009 Odesláno 4. červenec 2009 Já vercajk nevozím, v mém oblíbeném autoservisu ho mají dostatek. Citovat
pastorek Odesláno 4. červenec 2009 Odesláno 4. červenec 2009 V čom vozím náradie? No predsa v kufri auta. [upravil dne 4/7/09 pastorek] Citovat
Otan Odesláno 4. červenec 2009 Odesláno 4. červenec 2009 Pastorek má nejlepší vození na nářadí!:potlesk:potlesk Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 4. červenec 2009 Odesláno 4. červenec 2009 dolly dakujem Pastorek, ty jeden luhar To sa ale uz nepriznal ze to Jean Lui I, ktory je na dvore nepojazdny, a ze v Jean Lui II ktori normal jazdi tamto zdaleka nema Medved, ved ani ja tam moc vercajchu nemam, je tam lekarnicka, zarovky, lano, skrabka, trojuhelnik, poistky, autosampon, vosk atd atd [upravil dne 4/7/09 Lubk0] Citovat
pastorek Odesláno 4. červenec 2009 Odesláno 4. červenec 2009 Původně zaslal: Lubk0 ...Pastorek, ty jeden luhar To sa ale uz nepriznal ze to Jean Lui I, ktory je na dvore nepojazdny, a ze v Jean Lui II ktori normal jazdi tamto zdaleka nema ... [upravil dne 4/7/09 Lubk0] Mohol si s tým bonzom chvíľu počkať. Čakal som že mi tu niekto vynadá do bordelárov a neporiadnikov. Citovat
vendelinek Odesláno 4. červenec 2009 Odesláno 4. červenec 2009 pastorek Taky mám v kufru bordel,ale na tebe teda nemám:D přikrejvám ho dekou,a je uklizeno, a pod ní mám i nářadí http://img198.imageshack.us/img198/1710/040720091821.jpg Citovat
MACI Odesláno 7. červenec 2009 Odesláno 7. červenec 2009 Mam stejny problem jako nekteri z vas - ve 406 sedan nemam v kufru zadne prihradky. V rezerve je polystyrenovy drzak na hever a spol., a jinak nikde nic... Pred 406 jsem mel BMW, petku kombi, a tam bylo (uzamykatelne) dvojite dno, nekolik bocnich prihradek + vyklopny drzak na naradi v patych dverich atd... Takze me v brzke dobe take ceka nakup nejake tasticky na suchy zip, do ktere se vleze aspon trojuhelnik, lano a nejaka sada s naradim. Ted mam sadu s naradim a lano pod sedadlem ridice vzadu, takze zadni cestujici to ma pred nohama. Je zastrcena pod kobereckem, takze tam nelita. Pod sedadlem spolujezdce mam zezadu pro zmenu hasicak Jeste ze vzadu nikdo nejezdi Ale ulozne prostory frantici trosku nedomysleli [upravil dne 7/7/09 MACI] Citovat
Lucasao Odesláno 14. říjen 2012 Odesláno 14. říjen 2012 Nenarazili jste někdo v poslední době, kde by se v ČR dala koupit brašna na nářadí origo Peugeot? Já ji našel pouze v jedno slovenském eshopu http://www.doplnkydoauta.sk/povinna-vybava/taska-povinnej-vybavy/tpv-peugeot-prazdna-urcena-pre-lekarnicku-v-textilnom-obale-/c35241p4968.html Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.