SaBoTeR Odesláno 22. červen 2009 Odesláno 22. červen 2009 pani, mam na vas otazku: vo firemnej 405 kombi (poskladana z mk1 a mk2) ide stahovat el. okna pri otvorenych dverach aj bez zapnuteho klucika.. ma to tak ist normalne alebo je to nejaky bastl? celkom by sa mi to hodilo na mojej, len neviem ci to tak ma alebo nema fungovat... Citovat
jogi15 Odesláno 22. červen 2009 Odesláno 22. červen 2009 TO TAK FUNGUJE NA KAZDEJ 405TKE CO MA ORIGO ELETRIKU .... MNE TO TIES TAK ROBY A AJ SETKYM MOJIM ZNAMYM... Citovat
Dundee Odesláno 22. červen 2009 Odesláno 22. červen 2009 Bez zapnutýho klíčku to funguje jenom na starých modelech, u novýho modelu musí být klíček alespoň v první poloze, kdy na budíkách svítí baterka;) Citovat
SaBoTeR Odesláno 22. červen 2009 Autor Odesláno 22. červen 2009 no ten kombik bol stary model ale implantovali do neho komplet interier aj motor z noveho... tak by to slo mozno nejakym sposobom sppravit... poradi niekto? btw na 406 je to ako? Citovat
jodua Odesláno 23. červen 2009 Odesláno 23. červen 2009 Mam jeden dotaz. Toto otvirani mi fungovalo zpocatku bez klicku a bez problemu. Dneska mi jde stahovat okna jenom s klickem? Nevite, kde by mohla byt zrada? Snad nejake rele? Citovat
hakvera Odesláno 23. červen 2009 Odesláno 23. červen 2009 mě to stahování taky takle funguje.. Citovat
AnotherOne Odesláno 23. červen 2009 Odesláno 23. červen 2009 Tak je luxus, bez kľúča to nejde ani na 407me. Citovat
pastorek Odesláno 23. červen 2009 Odesláno 23. červen 2009 Původně zaslal: jodua Mam jeden dotaz. Toto otvirani mi fungovalo zpocatku bez klicku a bez problemu. Dneska mi jde stahovat okna jenom s klickem? Nevite, kde by mohla byt zrada? Snad nejake rele? Má to fungovať pri zapnutom kľúčiku alebo otvorených dverách. Ak ti to funguje iba pri kľúčiku tak pozri dverný spínač. Citovat
AnotherOne Odesláno 23. červen 2009 Odesláno 23. červen 2009 To by mu ale nešlo aj vnútorné osvetlenie. Citovat
pastorek Odesláno 23. červen 2009 Odesláno 23. červen 2009 O tom nepíše. Potom už len relé ktoré nájde pod prístrojovkou a dá sa lokalizovať zapínaním dverného spínača. Vtedy by malo cvakať. Citovat
jodua Odesláno 23. červen 2009 Odesláno 23. červen 2009 OK. Prave, ze vnitrni osvetleni mi funguje bez problemu. Rozsviti se pri odemceni centralu a zhasne jakmilo otocnim klickem. Pri otevreni dveri take sviti normalne. Rele spina a rozpina, to je slyset. Okna jdou jenom s klickem. Mam auto cca mesic, jeste nebyl cas, abych ho poradne prolezl. Citovat
SaBoTeR Odesláno 29. červen 2009 Autor Odesláno 29. červen 2009 Původně zaslal: jodua OK. Prave, ze vnitrni osvetleni mi funguje bez problemu. Rozsviti se pri odemceni centralu a zhasne jakmilo otocnim klickem. Pri otevreni dveri take sviti normalne. Rele spina a rozpina, to je slyset. Okna jdou jenom s klickem. Mam auto cca mesic, jeste nebyl cas, abych ho poradne prolezl. presne takto to funguje aj mne... myslim ze to zalezi aj na roku vyroby... mk1/mk2 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.