Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

pani, mam na vas otazku:

vo firemnej 405 kombi (poskladana z mk1 a mk2) ide stahovat el. okna pri otvorenych dverach aj bez zapnuteho klucika.. ma to tak ist normalne alebo je to nejaky bastl? celkom by sa mi to hodilo na mojej, len neviem ci to tak ma alebo nema fungovat...

Odesláno

Bez zapnutýho klíčku to funguje jenom na starých modelech, u novýho modelu musí být klíček alespoň v první poloze, kdy na budíkách svítí baterka;)

Odesláno

no ten kombik bol stary model ale implantovali do neho komplet interier aj motor z noveho... tak by to slo mozno nejakym sposobom sppravit... poradi niekto?

btw na 406 je to ako?

Odesláno

Mam jeden dotaz. Toto otvirani mi fungovalo zpocatku bez klicku a bez problemu. Dneska mi jde stahovat okna jenom s klickem? Nevite, kde by mohla byt zrada? Snad nejake rele?

Odesláno
Původně zaslal: jodua

Mam jeden dotaz. Toto otvirani mi fungovalo zpocatku bez klicku a bez problemu. Dneska mi jde stahovat okna jenom s klickem? Nevite, kde by mohla byt zrada? Snad nejake rele?

Má to fungovať pri zapnutom kľúčiku alebo otvorených dverách. Ak ti to funguje iba pri kľúčiku tak pozri dverný spínač.

Odesláno

OK. Prave, ze vnitrni osvetleni mi funguje bez problemu. Rozsviti se pri odemceni centralu a zhasne jakmilo otocnim klickem. Pri otevreni dveri take sviti normalne. Rele spina a rozpina, to je slyset. Okna jdou jenom s klickem. Mam auto cca mesic, jeste nebyl cas, abych ho poradne prolezl.

Odesláno
Původně zaslal: jodua

OK. Prave, ze vnitrni osvetleni mi funguje bez problemu. Rozsviti se pri odemceni centralu a zhasne jakmilo otocnim klickem. Pri otevreni dveri take sviti normalne. Rele spina a rozpina, to je slyset. Okna jdou jenom s klickem. Mam auto cca mesic, jeste nebyl cas, abych ho poradne prolezl.

presne takto to funguje aj mne... myslim ze to zalezi aj na roku vyroby... mk1/mk2

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...