Prochorrr Odesláno 1. červenec 2004 Odesláno 1. červenec 2004 Jsem teprv čerstvý majitel \"hbité babičky\" P405, dá se tam bez rizika lejt benz 98, nebo ten již Vámi komentovaný V-Power? Dále mi to \"chcípá\" při volnoběhu, ne vždy, ale tak často, abych byl nasr.... Bude stačit návštěva servisu a softwérový seřízení? (otáčky při volnoběhu mám teď cca 1000 - 1100) Citovat
cb Odesláno 1. červenec 2004 Odesláno 1. červenec 2004 Mel jsem neco podobnýho u 205 GTI 1,9 taky chcípal a skákal, otáčky litali od 1000 do 1300 a nedalo snim jet tak sem byl u peugeota v servisu vypláz sem 6000 kč řikali že to seřídily za dva dny se to se to vrátilo tak sem to byl reklamovat. tentokrat sem si tam u toho počkal co stim budou dělat pročistily palivovou soustavu a od ty doby je to ok. Citovat
graver Odesláno 1. červenec 2004 Odesláno 1. červenec 2004 Za 6k jen seřízení - bez materiálu? To je tak dvě pracovní šichty :-). A když se pak ukázalo, že je to \"jen\" zanešená palivová soustava, tak jsi jim těch 6k nechal bez řečí? A fakt v tom servisu dělaly jen samý baby? Citovat
vix Odesláno 1. červenec 2004 Odesláno 1. červenec 2004 Jasne, samy baby... Vasenda uz na ne taky prechazi... Hezke prazdniny Citovat
Gotrek Odesláno 1. červenec 2004 Odesláno 1. červenec 2004 Sice mám diesel, ale vzhledem ke stáří motorů si myslím, že: 98 oktanový benzín je určo v poho a myslím, že 95 natural mu stačí taky. Ale pro jistotu a? to potvrdí někdo, kdo má benzín. V power se tu řešil jen z toho hlediska, jestli má cenu do toho investovat, jestli to má požadovaný přínos. Citovat
Prochorrr Odesláno 1. červenec 2004 Autor Odesláno 1. červenec 2004 ...a myslim, že je to tam rozebraný slušně... Citovat
Jarda Muller Odesláno 1. červenec 2004 Odesláno 1. červenec 2004 Na starším autě jsme to vůbec nepoznal......poznala to jenom peněženka:papa Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.