luko407sw Odesláno 31. červenec 2009 Odesláno 31. červenec 2009 Původně zaslal: luki NM787BG nazdar,neviem či si sa rozhodol kúpiť alebo nie, ja mám na 407 18´´ alu z copue, pneu 245/40, mal som aj continental, aj nexen - všetko OK, nič neškrelo a auto sedí ako na koľajniciach dej foto Citovat
honzza407sw Odesláno 1. srpen 2009 Odesláno 1. srpen 2009 Původně zaslal: luki NM787BG nazdar,neviem či si sa rozhodol kúpiť alebo nie, ja mám na 407 18´´ alu z copue, pneu 245/40, mal som aj continental, aj nexen - všetko OK, nič neškrelo a auto sedí ako na koľajniciach Ahoj 18\" z coupe ji moc sluší, před týdnem stála jedna v liberci v modrý metalce, prostě nádhera:super. Citovat
luko407sw Odesláno 1. srpen 2009 Odesláno 1. srpen 2009 no to určitě,kamarád má na coupe 18ky v chromu a vypadá to luxusně... Citovat
chuck11 Odesláno 1. srpen 2009 Odesláno 1. srpen 2009 Původně zaslal: luko407sw no to určitě,kamarád má na coupe 18ky v chromu a vypadá to luxusně... A nestává to coupečko před Peugeotem v Petřkovicích;) Citovat
luki NM787BG Odesláno 2. srpen 2009 Odesláno 2. srpen 2009 Původně zaslal: luko407sw Původně zaslal: luki NM787BG nazdar,neviem či si sa rozhodol kúpiť alebo nie, ja mám na 407 18´´ alu z copue, pneu 245/40, mal som aj continental, aj nexen - všetko OK, nič neškrelo a auto sedí ako na koľajniciach dej foto Citovat
luki NM787BG Odesláno 2. srpen 2009 Odesláno 2. srpen 2009 dal som foto, do prílohy v odpovedi, no nikde to nevidím... ako sem mám dať tú fotku? Citovat
luko407sw Odesláno 2. srpen 2009 Odesláno 2. srpen 2009 Původně zaslal: chuck11 Původně zaslal: luko407sw no to určitě,kamarád má na coupe 18ky v chromu a vypadá to luxusně... A nestává to coupečko před Peugeotem v Petřkovicích;) jojo je...má to v nejsilnější benzínové verzi...jezdí se s tím parádně...ty tam kolem něj jezdíš? Citovat
AnotherOne Odesláno 2. srpen 2009 Odesláno 2. srpen 2009 Původně zaslal: luki NM787BG dal som foto, do prílohy v odpovedi, no nikde to nevidím... ako sem mám dať tú fotku? Zmenši ju inak ju sem nedáš. Citovat
chuck11 Odesláno 2. srpen 2009 Odesláno 2. srpen 2009 parkrat jsem kolem něj jel a jednou jsem ho potkal na štěrkovně v hlučíně,je fakt nadherna:super Citovat
luko407sw Odesláno 3. srpen 2009 Odesláno 3. srpen 2009 ty kola si nechal poslat z USA...občas se k nám zastaví na barák,tak pokud nezapomenu tak ty kola vyfotím... Citovat
Dawa Odesláno 3. srpen 2009 Odesláno 3. srpen 2009 Já nedávno obul svou 407SW taky na 18\" - Borbet LS a myslím, že jí to sekne Pneu mám 225/45, širší se mi zdály zbytečný a předražený (přestože tento rozměr nemám v TP - naštěstí na technickou pojedu až za 4roky a v zimě..) [upravil dne 3/8/09 Dawa] Citovat
chuck11 Odesláno 3. srpen 2009 Odesláno 3. srpen 2009 nadherná i ta barva celá 407:super,mohl bys tu vložit i foto kufru(audia) Citovat
Dawa Odesláno 5. srpen 2009 Odesláno 5. srpen 2009 Mno je to fešanda, o tom žádná V kufru žádná divočina, bylo třeba zachovat objem pro kočárek Citovat
Dawa Odesláno 5. srpen 2009 Odesláno 5. srpen 2009 Jinak tady je ještě bližší pohled na kola... Btw, tady najdeš všechna fota mojí 407my včetně instalace audio: http://www.simkovi.cz/galerie/407SW/index.html Citovat
Brizan Odesláno 5. srpen 2009 Odesláno 5. srpen 2009 Možná se blbě zeptám, ale je velký rozdíl mezi tvým audiem a JBL? Měnil jsi ho z toho důvodu že nevyhovovalo, nebo si ho tam vůbec neměl? Citovat
Dawa Odesláno 6. srpen 2009 Odesláno 6. srpen 2009 Brizan: já tam JBL vůbec neměl a jsem si takřka jistej, že moje instalace (v odborný firmě) je na trochu jiný úrovni - tomu ale odpovídá i cenovej rozdíl oproti příplatku za JBL. Když jsem viděl dveře otevřený bez čalounění byla to celkem bída - na auto střední třídy. Vyměnit sériový papíráky za kvalitnější bez výměny plastovýho výlisku v kterym je repro uchycený a bez dodatečnýho vytlumení dveří neni dobrý řešení.. U origo JBL ozvučení je taky tuším zesík jen pro živení subw. a dveře jedou z rádia, taky nic moc.. K ozvučení mám taky zabudovanej BT modul s A2DP, takže přehrávám muziku bez kabelů z MP3 přehrávače.. Citovat
Dawa Odesláno 6. srpen 2009 Odesláno 6. srpen 2009 Původně zaslal: luko407sw fotky jak z katalogu.... Fotí se úplně sama - úplná modelka Citovat
Přema Odesláno 6. srpen 2009 Odesláno 6. srpen 2009 Původně zaslal: Dawa Brizan: já tam JBL vůbec neměl a jsem si takřka jistej, že moje instalace (v odborný firmě) je na trochu jiný úrovni - tomu ale odpovídá i cenovej rozdíl oproti příplatku za JBL. Když jsem viděl dveře otevřený bez čalounění byla to celkem bída - na auto střední třídy. Vyměnit sériový papíráky za kvalitnější bez výměny plastovýho výlisku v kterym je repro uchycený a bez dodatečnýho vytlumení dveří neni dobrý řešení.. U origo JBL ozvučení je taky tuším zesík jen pro živení subw. a dveře jedou z rádia, taky nic moc.. K ozvučení mám taky zabudovanej BT modul s A2DP, takže přehrávám muziku bez kabelů z MP3 přehrávače.. Budu Ti oponovat.....zesilovač JBL napají všechny repro v autě a ne jenom subwofer.....s rádia jde jen signál do zesilovače........ Citovat
Dawa Odesláno 6. srpen 2009 Odesláno 6. srpen 2009 Tak aspoň něco.. Jestli ale soudruzi v Peugeotu JBL ozvučení pojali jako pouhou výměnu sériových repro za lepší bez dodatečných úprav (což by tak odpovídalo příplatkové ceně asi 10k), tak bych do ní nešel. Taky jsem jí nechtěl, už při koupi jsem předpokládal důkladnější zásah u odborníků.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.