rikki Odesláno 22. červenec 2009 Odesláno 22. červenec 2009 Ahoj,byl sem před pár dny v Peugeotu na napíchnutí na počítač,ale až teď sem si všiml,že by mi přes něj šlo aktivovat rozsvěcení světel na klíč,abych nemusel světla pořád zapínat a vypínat,zvlášť,když na to zapínání občas zapomínám.A dávat znovu 706 Kč se mě nechce,jde to nějak udělat bez servisu??Nebo bych musel znovu na pc a zase zaplatit??Díky. Senzor na skle nemám. Citovat
mmd Odesláno 23. červenec 2009 Odesláno 23. červenec 2009 1. Senzory na automaticke stierace aj svetla su za stredovym spetnym zrkadlom 2. Aktivacia denneho svietenia ma v Peugeote v PB minuly rok stala cca 150 SK 3. Aktivovat denne svietenie by malo ist cez pocitac vo vsetkych 307 4. Automaticke rozsvecovanie /cez senzor/ musi byt povolene cez PC 5. Pristrojovka sa mi rozsvecuje az po zotmeni ale musi byt aktivovane auto svietenie podrzanim tlacidla na smerovkovej packe /uz tu to je popisane/ Citovat
rikki Odesláno 23. červenec 2009 Odesláno 23. červenec 2009 Díky moc,zajedu se na to zeptat.Ale zjistil sem(nebo mě to jen přijde),že tlačítko na směrové páčce je nějaké tvrdé,jakoby nešlo zamáčknout,nevím,zeptám se na to. Citovat
vlado-.m Odesláno 23. červenec 2009 Odesláno 23. červenec 2009 Původně zaslal: rikki Díky moc,zajedu se na to zeptat.Ale zjistil sem(nebo mě to jen přijde),že tlačítko na směrové páčce je nějaké tvrdé,jakoby nešlo zamáčknout,nevím,zeptám se na to. Asi to nie je tlacitko ale len krytka otvoru. Citovat
billi11 Odesláno 8. září 2009 Odesláno 8. září 2009 Původně zaslal: mmd 1. Senzory na automaticke stierace aj svetla su za stredovym spetnym zrkadlom 2. Aktivacia denneho svietenia ma v Peugeote v PB minuly rok stala cca 150 SK 3. Aktivovat denne svietenie by malo ist cez pocitac vo vsetkych 307 4. Automaticke rozsvecovanie /cez senzor/ musi byt povolene cez PC 5. Pristrojovka sa mi rozsvecuje az po zotmeni ale musi byt aktivovane auto svietenie podrzanim tlacidla na smerovkovej packe /uz tu to je popisane/ Ahoj. dnes som bol v servise peugeot a k bodu 3 -mne sa nedajú aktivovať denne svietenie. Medzi rokmi 2005-2006 to nemontovali aspoň to tak vysvetlil. Je na tom niečo pravdy? Citovat
permonik7 Odesláno 8. září 2009 Odesláno 8. září 2009 Já měla 307SW 06/2005 a měla jsem tam světelný senzor. Fungovalo to tak, že po startu se mi rozsvítila světla a když se setmělo, podsvítila se mi palubní deska. Když jsem vjela do tunelu, podsvítilo se to taky a při vyjetí ven se to zase zhaslo a světla přitom svítila pořád. A pak taky pozor, automatická světla a denní jsou různé funkce;) Citovat
billi11 Odesláno 9. září 2009 Odesláno 9. září 2009 Původně zaslal: permonik7 Já měla 307SW 06/2005 a měla jsem tam světelný senzor. Fungovalo to tak, že po startu se mi rozsvítila světla a když se setmělo, podsvítila se mi palubní deska. Když jsem vjela do tunelu, podsvítilo se to taky a při vyjetí ven se to zase zhaslo a světla přitom svítila pořád. A pak taky pozor, automatická světla a denní jsou různé funkce;) ako sa to dá spojazdniť aby svietili svetla po naštartovani. Da sa do toho niečo dokúpiť ? Citovat
permonik7 Odesláno 14. září 2009 Odesláno 14. září 2009 Jakým způsobem se to aktivuje, to fakt netuším:( Ján už to tam měla hned od začátku. Citovat
aldave Odesláno 14. září 2009 Odesláno 14. září 2009 Mě to aktivovali v počítači a hned po startu svítí tlumené světla a palubka je potmě. V noci musím ručně otočit vypínač a svítí palubka a obrysovky a pak palubka a tlumené světla tak jak má. Nemám žádné sensory apod. Citovat
Guest stanisko Odesláno 15. září 2009 Odesláno 15. září 2009 Ahoj. dnes som bol v servise peugeot a k bodu 3 -mne sa nedajú aktivovať denne svietenie. Medzi rokmi 2005-2006 to nemontovali aspoň to tak vysvetlil. Je na tom niečo pravdy? ano...v tomto modelovom roku to nejde urobit cez diagnostiku...pokial to chces tak jedine s pridavnym modulom...napr: http://e-shop.jablotron.sk/index.php?detailtype=AS-12A%20&idprodukty=355 Citovat
billi11 Odesláno 15. září 2009 Odesláno 15. září 2009 Původně zaslal: stanisko Ahoj. dnes som bol v servise peugeot a k bodu 3 -mne sa nedajú aktivovať denne svietenie. Medzi rokmi 2005-2006 to nemontovali aspoň to tak vysvetlil. Je na tom niečo pravdy? ano...v tomto modelovom roku to nejde urobit cez diagnostiku...pokial to chces tak jedine s pridavnym modulom...napr: http://e-shop.jablotron.sk/index.php?detailtype=AS-12A%20&idprodukty=355 Bol som sa na to informovať a každý sa do toho boji že peugeot ma impulznú elektroniku. S týmto prídavným modulom je to možne? Citovat
Guest stanisko Odesláno 16. září 2009 Odesláno 16. září 2009 Bol som sa na to informovať a každý sa do toho boji že peugeot ma impulznú elektroniku. S týmto prídavným modulom je to možne? ide to v pohode ...len treba vediet co a kam zapojit Citovat
mirec307break Odesláno 17. září 2009 Odesláno 17. září 2009 Původně zaslal: billi11 Původně zaslal: stanisko Ahoj. dnes som bol v servise peugeot a k bodu 3 -mne sa nedajú aktivovať denne svietenie. Medzi rokmi 2005-2006 to nemontovali aspoň to tak vysvetlil. Je na tom niečo pravdy? ano...v tomto modelovom roku to nejde urobit cez diagnostiku...pokial to chces tak jedine s pridavnym modulom...napr: http://e-shop.jablotron.sk/index.php?detailtype=AS-12A%20&idprodukty=355 No neviem ja mám 11/2005 a aut. svietenie mi urobili. [upravil dne 17/9/09 mirec307break] Citovat
billi11 Odesláno 21. říjen 2009 Odesláno 21. říjen 2009 Původně zaslal: stanisko Ahoj. dnes som bol v servise peugeot a k bodu 3 -mne sa nedajú aktivovať denne svietenie. Medzi rokmi 2005-2006 to nemontovali aspoň to tak vysvetlil. Je na tom niečo pravdy? ano...v tomto modelovom roku to nejde urobit cez diagnostiku...pokial to chces tak jedine s pridavnym modulom...napr: http://e-shop.jablotron.sk/index.php?detailtype=AS-12A%20&idprodukty=355 V tomto prípade to znamená , že zapojenie priamo na svetla tzv. na tvrdo a nemôže sa niečo spáliť ? napríklad počítač... Ma to niekto zapojene na tomto aute v 307? Citovat
jara.zemek Odesláno 22. říjen 2009 Odesláno 22. říjen 2009 Mě nabídli nastavení automatického zapínaní světel po startu v servisu, když jsem tam byl kontrolovat rozvody. Odmítl jsem to, protože se někdy hodí mít nastartováno a nesvítit, nebo ne? Např. když čekám v noci v autě a chci si jen přitopit, tak nemusím svítit jako vánoční stromeček. 307 sw 2002 bez čidel. Citovat
janci.b989 Odesláno 24. prosinec 2009 Odesláno 24. prosinec 2009 [upravil dne 24/12/09 janci.b989] Citovat
janci.b989 Odesláno 24. prosinec 2009 Odesláno 24. prosinec 2009 Ja som si ich aktyvoval takto na mojej 307SW 2005:Klúč zapalovania som pootočil do polohy 1 ( ACC). Ovládač svetiel v polohe 0. Stlačiť ovládač na konci páky asi tak na cca 2,5 až 3 sekundy. A je to hotové. Zrušenie je taký istý postup. [upravil dne 24/12/09 janci.b989] Citovat
mayo406 Odesláno 25. prosinec 2009 Odesláno 25. prosinec 2009 Shark734 ak chces mozem ti tie svetla aktivovat cez origo peugeot planet,byvam od nitry 45 km,ak mas zaujem ozvi sa.Nechcem za to nic,mozte sa ozvat aj ostatni cez ss,alebo mail. Citovat
sekaj Odesláno 25. prosinec 2009 Odesláno 25. prosinec 2009 Pro představu http://www.youtube.com/watch?v=48CLyJsGzxg Je to aktivované v BSI takže origo výbava tohoto modelu. Citovat
shark734 Odesláno 25. prosinec 2009 Autor Odesláno 25. prosinec 2009 Původně zaslal: janci.b989 Ja som si ich aktyvoval takto na mojej 307SW 2005:Klúč zapalovania som pootočil do polohy 1 ( ACC). Ovládač svetiel v polohe 0. Stlačiť ovládač na konci páky asi tak na cca 2,5 až 3 sekundy. A je to hotové. Zrušenie je taký istý postup. [upravil dne 24/12/09 janci.b989] tak si si aktivoval akurat automaticke zapnutie po zotmeni a nie denne svetla Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.