Přejít na obsah

mmd

Uživatel
  • Počet příspěvků

    24
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 307
  • Rok výroby
    2004

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Pov.Bystrica
  • Stát
    Slovenská republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

mmd's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. mmd

    neorig.rádio v P307

    Niekomu to urcite pomoze...
  2. mmd

    Co su to za zvolavacky?

    Mohol by som sa pripojit aj ja?! Vin VF33H9HYB83790874
  3. Mozno to niekomu pomoze - par dni som jazdil s prazdnou klimou a vzdy po zapnuti klucika na displeji /digi klima/ za cislom s nastavenim teploty asi na 5sek. zablikala bodka /bodka sa objavi na mieste desatinnej ciarky/. Pri problemoch s klimou vam to pomoze zistit ci to nesposobuje vyfucana napln klimy.
  4. Neviete, kde by som zohnal vrtulu na ventilator kurenia. Mam ju zlomenu a uz aj parkrat lepenu. Neviem, ci sa da vymenit cisto len vrtula alebo to musi ist aj s motorom? Nechcem menit cely ventilator, je to drahe a navyse je v cene aj regulator, ktory som uz menil.
  5. Mam uplne ten isty problem, a chcem to riesit tak ze kable priletujem priamo na ventilator, len ako ho vytiahnut von?
  6. Mam nastavene automaticke celodenne svietenie a automaticke svetla. Po nastartovani sa mi rozsvietia svetla- podsvietenie PC a digi klimy sa znizi az po zotmeni a zapne sa podsvietenie pristrojovky. Teraz k mojmu problemu - namontoval som DVD autoradio s GPS ktore podporuje stmievanie obrazovky. Problem je v tom ze nemozem najst ziadny kontakt, kde sa objavi 12V pri zotmeni. Orig. radio,PC aj klimu riadi podsvietenie asi pocitac a el. ovladace svietia hned po nastartovani.
  7. Mna by zaujmalo, ci nemate niekto skusenost s tym, ze sa niekedy objavi hlaska \"NO MAG\". Objavuje sa mi to sporadicky a nepravidelne a neviem co ma na to vplyv. Vatsinou po nastarovani.
  8. mmd

    X-Carlink

    Podla mna prehrava v poradi, v akom ich nahravas.
  9. mmd

    Kabel k navigaci-kudy??

    Ta krytka je krytka, nic viac.Cidlo svetiel je za spetnym zrkadlom, cidlo aut klimy je vedla radia. Ja som viedol kabel navigacie prave cez tuto krytku/zaslepku.Vytiahol som pritom aj display. Do zaslepky som vypiloval dieru aby cez nu presla mini USB koncovka do navigacie. Paralelne k zasuvke som priletoval droty na napajanie a to vsetko je vedene a schovane pod stredovym panelom. Nav. sa napaja len pri zopnutom kluci a zasuvka je volna na ine ucely.
  10. mmd

    len XCARLINK pre 307cky

    Tak ma este napadlo ze v BSI mi povolovali este zobrazenie menica na displayi a sa mi zda ze este aj zvlast dialkove ovladanie pod volantom. Takze len CD menic nestaci!
  11. mmd

    Kryty šroubů kol

    Ja som kupil sadu 20ks v Polsku na burze za 200SK. Su trosku ine ale vzhladovo pekne:D
  12. Neviete niekto o nejakom zozname vsetkych moznych funkcii ktore sa daju aktivovat cez PC. Napriklad som sa dozvedel ze sa da aktivovat akusticky signal pri prekroceni rychlosti.
  13. 1. Senzory na automaticke stierace aj svetla su za stredovym spetnym zrkadlom 2. Aktivacia denneho svietenia ma v Peugeote v PB minuly rok stala cca 150 SK 3. Aktivovat denne svietenie by malo ist cez pocitac vo vsetkych 307 4. Automaticke rozsvecovanie /cez senzor/ musi byt povolene cez PC 5. Pristrojovka sa mi rozsvecuje az po zotmeni ale musi byt aktivovane auto svietenie podrzanim tlacidla na smerovkovej packe /uz tu to je popisane/
  14. mmd

    len XCARLINK pre 307cky

    Je rozdiel ci mas povolene /aktivovane/ len CD alebo aj CD menic! Pri instalacii najprv odpoj vsetky konektory vzadu na radiu, pripoj xcarlink az potom ostatne konektory /repro a napajanie/. Davaj pozor aby si konektor xcarlinku daval spravne lebo silou sa da dat aj opacne! Mne to slo na prve zapojenie:super Skusali ste niekto 4GB SDkartu alebo vatsiu. Mne nechce prehrat viac ako 3GB hudby. Ake mate skusenosti:myslim [upravil dne 23/7/09 mmd]
  15. mmd

    307SW +mp3

    http://www.xcarlink.cz/?p=p_38&sName=peugeot-new- [upravil dne 4/6/09 mmd]
×
×
  • Vytvořit...