brevla Odesláno 29. červen 2004 Odesláno 29. červen 2004 Chci si nechat v servisu polepit zadní okno a okna na zadních dveří černou folií -máte s tím někdo zkušenost jak to drží nebo vydrží? Citovat
PESEK79 Odesláno 29. červen 2004 Odesláno 29. červen 2004 Ja se taky pripojim k tomuto dotazu.Nezna nekdo nejakou firmu na Ostravsku,kde ty folie prodavaji i lepi..Moc si na to netroufam.. Citovat
olda Odesláno 30. červen 2004 Odesláno 30. červen 2004 Folie vydrží dlouho,záleží na tom,jak je nalepíš,ale jsou dost citlivé na poškrábání,při montáži je nejlepší vyndat okna ven,zrovna včera jsem je lepil a jde to dobře. Citovat
Uďa Odesláno 30. červen 2004 Odesláno 30. červen 2004 nevim tedy ja půjde polepit okno zadní na 309, pak dejte vědět jak to šlo :-) Citovat
Gotrek Odesláno 30. červen 2004 Odesláno 30. červen 2004 Nu já nevím. Osobně si raději připlatím a nechám si skla pokovit. Citovat
olda Odesláno 30. červen 2004 Odesláno 30. červen 2004 Pokovení je super,ele když to škrábneš,tak okno můžeš zahodit,folii sundáš a nalepíš novou. Citovat
Radek V. Odesláno 30. červen 2004 Odesláno 30. červen 2004 Kdyby nekdo chtel, mam v Praze manika, ktery to dela. 206ka vysla na 3 500kc a za hodinu a pul byla hotova. Na okna mi i nalepil stitky s homologaci.......... Citovat
Guest marsal Odesláno 30. červen 2004 Odesláno 30. červen 2004 Tím myslíš folie nebo pokovení ? Na pokovení je to levné a na folie se mi to zdá drahé. [Editován dne 30/6/04 marsal] Citovat
Gotrek Odesláno 30. červen 2004 Odesláno 30. červen 2004 Napsán autorem olda Pokovení je super,ele když to škrábneš,tak okno můžeš zahodit,folii sundáš a nalepíš novou. Jak škrábneš? Myslím, že fólie je na poškrábání háklivější. Škrábnout sklo dle mého názoru není až tak jednoduché. A když už to škrábneš, tak to vypadá stejně jako škrábnuté čiré sklo. Nebo se pletu? Klidně mě oprav, pokud je to jinak. Rád se nechám poučit. Citovat
oddie Odesláno 30. červen 2004 Odesláno 30. červen 2004 Škrábnuté pokovené okno vám klidně můžu ukázat - na svém autě. Než jsem je totiž namontoval, válely se mi přes půl roku v garáži, a občas jsem je někam přendaval, takže při tom nějak utrpěly... Ale abych je kvůli tomu vyhazoval, to fakt ne. Holt to má škrábanec, no. Stejně to skoro není vidět. Citovat
Radek V. Odesláno 30. červen 2004 Odesláno 30. červen 2004 2 marsal je to za folie. Jestli vis o necem levnejsim, tak sem s tim....... Citovat
lexa Odesláno 30. červen 2004 Odesláno 30. červen 2004 folie lepí na okna ve Frýdku Místku zařizoval si to tam kolega, prý jsou i levní?. Telefon zkusím vedle na firmu, která dělá výfuky, jsou od sebe cca 10 m a znají se když tak si zavolejte číslo je 737 331 336. Citovat
Gotrek Odesláno 30. červen 2004 Odesláno 30. červen 2004 Nu mám tady třeba ceník firmy Sklatony v Olomouci. Je to za pokovení a když by si někdo ty skla sundal sám, tak ta cena je víc než srovnatelná s fólií. Ale myslím, že i s montáží (pravda, přece jen by firma měla ručit, že to sklo nepraskne a kdyby, tak jej vyměnit) to není zas až tak hrozné. VIZ: AUTOMOBILY: MALÉ - 3 Dveřové - 2x stahovačky, 2x boční, 1x zadní tónování: 3 600,- montáž: 1 600,- až 2 200,- příklad: FORD-KA, FIAT-Seicento, TOYOTA-Yaris, CITROEN-Saxo, PEUGEOT-106, VW-Polo, RENAULT-Twingo,OPEL,Corsa... STŘEDNÍ - 4 a 5 Dveřové - 4x stahovačky, 2x trojúhelníky, 1x zadní tónování: 3 800,- montáž: 1 800,- až 2 200,- příklad: ŠKODA-Fabia,Felicia, VW-Golf, FORD-Focus, OPEL-Astra, RENAULT-Megane, PEUGEOT-307, FIAT -Punto,Bravo... VELKÉ - 4 a 5 Dveřové -- 4x stahovačky, 2x trojúhelníky, 1x zadní tónování: 4 000,- montáž: 1 800,- až 2 500,- příklad: ŠKODA-Octavia, CITROEN-Xantia,C5, RENAULT-Laguna, AUDI-A4,A6,A8, HONDA-Acord, SEAT-Toledo, MB-C,E,S... COMBI + UŽITNÉ - 4x stahovačky, 2x trojúhelníky, 2x kosodélníky, 1x zadní tónování: 4 200,- až 4 400,- montáž: 1 800,- až 2 800,- příklad: ŠKODA-Combi OPEL-Omega,Zafira, AUDI-Avant, FORD-Mondeo, TOYOTA -Land cruiser,RAV 4, NISSAN-Terrano, BMW-X5, RENAULT- Scenic, PEUGEOT- Partner, CITROEN- Berlingo... VELKOPROSTOROVÉ + DODÁVKY - 2x trojúhelníky, 2x stahovačky, 4x boční, 1x zadní tónování: 4 600,- až 5 700,- montáž: 2 200,- až 2 800,- příklad: FORD- Galaxy,Transit, VW-Sharan,Transporter, PEUGEOT-806,Boxer, RENAULT-Espace,Trafic, CITROEN-Xsara Picaso,Jumper, MB-Vito,Sprinter... AUTOBUSY - 12 000,- JEDNOTLIVĚ - dle typu a velikosti Stahovačka: 500,- až 700,- Boční v gumě: 500,- až 800,- Trojúhelník: 200,- až 300,- Trojúhelník v gumě: 200,- až 400,- Zadní: 800,- až 1 500,- Trochu k technologii: Nabízíme Vám možnost nechat si u nás natónovat automobilová skla dle Vašeho výběru v několika odstínech zatmavení a v různých barvách. Tónování provádíme na vlastním zařízení, tudíž nejsme žádní zprostředkovatelé, ale přímo výrobci. To znamená, že ceny u nás jsou nejlepší. Technologie spočívá v nanášení slabé vrstvy mikronů kovu titanu na povrch skla, tím nedochází ke zkreslení výhledu z vozidla, nesnižuje deformační vlastnosti skla a v případě nutnosti rozbití skla při havárii nedochází k žádné překážce jako u fólií a lze snadněji vozidlo opustit. Z hlediska bezpečnosti je toto v souladu s vyhláškou ministerstva dopravy a spojů České republiky. Výhody bezfóliového tónování: Chrání interiér vozidla před slunečními paprsky. Chrání i Váš zrak - nepropouští UV záření. Sníží Vám teplotu ve Vašem vozidle - klimatizace tak často nezapíná, tím šetříte spotřebu pohonných hmot. Jelikož není do vozidla vidět, snížíte riziko krádeží cenných věcí ve vozidle. Vy vidíte dobře ven, ale Vás není ve vozidle vidět, což má své výhody při telefonování (ušetříte tím peníze ve své peněžence) a Vaše soukromí nebude nikým rušeno. Vaše natónovaná skla budou opatřena atestovou známkou. ATEST byl vydán Ministerstvem dopravy a spojů ČR. Při technické prohlídce je tato známka respektována. Více info: www.sklatony.cz Citovat
PESEK79 Odesláno 1. červenec 2004 Odesláno 1. červenec 2004 Diky Lexo,a nepamatujes si kde to ve F-M priblizne je?Dik PESEK Citovat
lexa Odesláno 1. červenec 2004 Odesláno 1. červenec 2004 Jo pamatuju, je to naproti TESCO na výpadovce na směr Příbor a je to vlevo za přechodem pro chodce, je to tam vzadu v areálu v garážích. Citovat
PESEK79 Odesláno 1. červenec 2004 Odesláno 1. červenec 2004 Super Lexo,presne vim kde to je.. Citovat
Mila Odesláno 1. červenec 2004 Odesláno 1. červenec 2004 ja jsem pro folie, uz je mam na 2 aute, stali mne 4000 Kc pred 2 lety homologovane, a zatim nejsou vubec poskrabane. navic koukam do toho ceniku na pokoveni a nikam se nevejdu, 307 ma 4 stahovacky a 4 trojuhelniky a nevim jak bych vyndaval zadni sklo, folii na zadek lepili bez vyndavani. Citovat
Xaverious Odesláno 1. červenec 2004 Odesláno 1. červenec 2004 Zkouseli jste lepit u 3dv folie na ty zadni okna ? Jak je to s vyndavanim ? ..je to prace ? Citovat
oddie Odesláno 2. červenec 2004 Odesláno 2. červenec 2004 Kdo vám dělal fólie v Praze? Zvažuju, že bych nechal polepit zadní boční okna u kombíka - mám sice jednu sadu skel už natónovaných, ale nějak se mi je nechce vyřezávat a přelepovat... lenost je hrozná vlastnost Citovat
Gotrek Odesláno 2. červenec 2004 Odesláno 2. červenec 2004 Napsán autorem Mila ja jsem pro folie, uz je mam na 2 aute, stali mne 4000 Kc pred 2 lety homologovane, a zatim nejsou vubec poskrabane. navic koukam do toho ceniku na pokoveni a nikam se nevejdu, 307 ma 4 stahovacky a 4 trojuhelniky a nevim jak bych vyndaval zadni sklo, folii na zadek lepili bez vyndavani. No, pokud dobře koukám, tak 307 je uvedena v příkladu pro středně velké auto, tedy 3800,- Pokud tam nesedí trojůhelníky, tak si přičti 2x maximálně 400,- za ně (viz. ceny jednotlivých oken). Jinak vytahování oken bych neřešil - to je položka montáž a firma by měla ručit za odbornou demontáž/montáž skel + za případné poškození. Pokud to chceš vědět přesně, tak na jejich stránkách je i telefon. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.