Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

to peugeot09: pro někoho to bude vždycky dál než pro ostatní, s tím se nedá nic udělat, proto se organizátoři snaží pořádat srazy po celé ČR. Co se týká popisu srazu tak ho máš na hlavní stránce, stačí si ho přečíst ;)

Odesláno
Původně zaslal: peugeot09

Mě vadí akorát:

1) Vzdálenost (!!!)

2) Nejednoznačnost průběhu a smyslu takové akce. Ačkoliv to bude znít drze, tak stejně jako zboží, tak i tohle je potřeba těm lidem \"prodat\". Začal bych tedy tím, proč se takový sraz koná, co konkrétního se bude dít v pátek, sobotu...takhle se ten sraz profiluje jako akce pro vyvolenou skupinku lidí, kteří se už nějakou dobu znají, nic pro \"newbies\". :papa

nechci nejak rejpat ale ja jedu přímo od balotonu do chomutova a to ješte možná se budu stavovat v trutnove tak me to vycházý na nejakých 900km tak si myslim že 200 km není až tak moc;)

Odesláno

bude tady k nahlédnutí nějakej program? Kdyby se něco dělo už v pátek, tak bych se přijel podívat velmi rád. V sobotu jsem já i 205 zapřaženi do organizace svatby, takže nic :(

Odesláno

Program je vyvěšen na hlavní straně, v pátek je plánován pouze příjezd účastníků (většina v pátek pracuje a proto se předpokládá její příjezd až večer), hlavní akce je plánována na sobotu.

Guest minimaxa
Odesláno

Tak já taky nevím, Mildíku, ale jak koukám, tak koukám, že ti bylo odpovězeno dost jasně :myslim

Odesláno

Tak, bohuže jsem nucen, vzhledem k náhlým pracovním povinnostem, svou účast zrušit, což mě moc mrzí, nejen vzhledem k pežoťákům a pežotům, ale i vzhledem k dalším okolnostm, které mě do Chomutova táhnou ;-) Nu což.. snad příště...

Guest minimaxa
Odesláno

Pomalu mi tato akce začíná připadat mírně trapná, možná až nepodařená, navzdory tomu jsem právě poslal money :roker Tak snad nebude našich 1800káčé vyhozených do luftu :nevim

Odesláno

Možná by nebylo špatné, kdybys část svého těšení uměl přetransformovat mezi ostatní členy. Nicméně byť se sraz tváří momentálně poněkud rozpačitě, věřím, že se všichni nakonec budeme dobře bavit.

Odesláno

medo to ještě neumim ale je to škoda že to tolik lídí nenatchlo jako me a to mam připravenou nejakou tu akcičku pro zasmatí a je taky škoda že to neuvidej na živo možná to bude ještě lepší než doufám a veřím že zabava tam bude dobrá:D:D:super:super

Odesláno

To Peugeot09 Jde o to, zda budeš chtít na srazu bydlet, zda budeš chtít jídla ..... pokud přijedeš jen na sobotu bez nároku na bydlení či jídlo, je to v podstatě jedno, pokud ale budeš chtít přespat a být s námi i s jídlem, pak prosím o upřesnění co nejdříve. Pokud chceš něco upřesnit, klidně mi zavolej (608161902) ať zbytečně nepíšeme romány.

[upravil dne 27/8/2009 Medvěd]

Odesláno

jo jinak lidičky vým že je kryze a nekterý znás připravujou decka do škol to vše chápu ale na druhou stanu je to poslední sraz tento rok tak bysme si ho mely užít a vysadit před vánočním schonem a jinýma vecma byl bych rád kdybysme dorazyli hojném počtu a pořádne se pobavyli jak to býva zvykem ;)

Odesláno

tak snad ještě nekoho nalákám do chomutova kterej ještě vahá jestly jet nebo ne jak už jsem psal dnes odjíždím smer madarsko a do chomutova přivezu klobásky na chutku tak snad nekdo neodolá a přeci jen přijede mnam mnam mnam:mrk

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...