Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Cavte, jednu jazdu po dialnici mi fungoval tempomat bez problemov, ked som sa vracal naspat a prepol som do pozicie cruise control okamzite mi vyhodilo hlasku \"speed system control faulty\". Isiel som cca 140km/h na 6tom prevod.stupni. Speed limit funkcia funguje.

Predtym sa mi stavalo ze mi tempomat vypinalo pocas jazdy ale bez chybovej hlasky a potom sa to nejak napravilo.

Na fore sa riesil snimac spojkoveho pedalu resp brzdovy snimac, no neviem ci toto je ten problem.

• O 1 měsíc později...
Odesláno

spojkovy asi 500Kc

mozna by i napovedela diagnostika a vycteni chyby z pameti, ale to prohlednuti spinacu na pedalech muzes udelat i bez toho, treba to pak pujde

[upravil dne 17/7/09 Ferry]

Odesláno

brzdovy stoji neuveritelnych 66Kc, ale nevim jestli je stejny i pro tempomat, v zalozce tempomatu v serviceboxu to pro 407 nemuzu najit, ta je uplne prazdna a nenabizi zadne dily, nasel jsem ho v sekci brzd

Odesláno
Původně zaslal: jozef48

koli tomu mi mohlo signalizovat pred nedavnom aj chybu že mam vyhoretu žiarovku v brzdovom svetle a pričom bola ok?

Nie, tú žiarovku robí konektor v ľavom zadnom svetle. Rozpoj konektor, prečisti kontakty a trochu ich vyhni aby lepšie priliehali.

Odesláno

Inak to s tým vypnutým kľúčom funguje. Neskúšal som ho ale vytiahnuť. Stačí počas jazdy na neutráli vypnúť motor a potom zaradiť trojku a pustiť spojku stále s vypnutým kľúčom. Motor naskočí a budíky sú vypnuté.

• O 2 roky později...
Odesláno

ahojte, ja som si teraz precital vase odkazy. ja mam podobny problem ale s tym, že mne zasvietia naraz dve hlasky: speed system control faultly a tiež ESP system faultly. tiež to može byť v brzdovom alebo spojkovom spinači? obe?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...