jarco623 Odesláno 14. červen 2009 Odesláno 14. červen 2009 mam otazku mate nastartovane auto a zapnete stretavacie svetla,vypnete motor,vypnu sa vam aj svetla?? mne ostava svieti pokial ich nevypnem manualne.ide mi oto lebo napriklad brat na fabii vypne zapalovanie a mu ostanu svietit iba parkovacky,dalo by sa to aj na peugeote??? alebo to ide cez bsi,alebo ako???vdaka. Citovat
Dave_k Odesláno 14. červen 2009 Odesláno 14. červen 2009 Je to standard u peugeotu. Buďto si nechej přes diagnostiku aktivovat denní svícení nebo možná bude stačit jako u mne doplnit 2 relátka pod volantem, ale o tom už tady jedno téma je. Citovat
ozzy56 Odesláno 14. červen 2009 Odesláno 14. červen 2009 mám to taky--ale vypneš je,neboj--po otevření dveří tě pípák upozorní... Citovat
Edison Odesláno 14. červen 2009 Odesláno 14. červen 2009 Nebo si denní udělej sám..Není to zase až tak složitý... ;-) Citovat
jarco623 Odesláno 14. červen 2009 Autor Odesláno 14. červen 2009 ja mam denne svietenie,tak to je vsetko ok,vypnem motor svetla zhasnu,zabudol som napisat,sorry. ale ked mam nastartovany motor a zapnute svetla cez packu,tak to svieti vypnem motor a svetla stale svietia,aj vam to tak robi?? cez den ked to nezapinam packou pekne sa zapinaju vypinaju,ale toto ma trosku stve ze ked vypnem v noci motor tak stretavacie svetla svietia do vtedy pokial ich ja nevypnem,aj vam sa to tak sprava??? Citovat
BV406 Odesláno 15. červen 2009 Odesláno 15. červen 2009 jak psal ozzy, je to normalni, protoze ty svetla zapnes packou, takze to tve denni sviceni ignoruje ... priklad: mame na firme noveho mastera s dennim svicenim, nasednes, nastartujes, svitis, vypnes motor, nesvitis ...... nastartujes, svitis, prepnes packu na svetla(jakoby rozsvitis, treba v noci), vypnes motor ... no a furt svitis, protoze packa je prepla na potkavacky ... nevim, co ti na tom neni jasne Citovat
Edison Odesláno 15. červen 2009 Odesláno 15. červen 2009 No.. a u megana denní svícení funguje takto: Sedneš, nastartuješ. Rozsvítíš světla páčkou. Chcípneš, světla zůstanou svítit. Otevřeš dveře, světla zhasnou. Zamkneš. Příště odemkneš, sedneš, nastartuješ, světla se rozsvítěj. Pokud chceš mít chcíplo, tak jen vypneš na páčce a zase zapneš. Světla se rozsvítěj. Pak nezhasnou s otevřením dveří. Denní se prostě aktivuje tak, že vypneš páčku, nastartuješ, zapneš páčku. Deaktivuje se tak, že zapneš páčku při vyplém motoru. S vyplou páčkou nikdy nesvítěj. Já to u svého auta mám úplně jinak. Ale to je na příště. ;-) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.