Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj potřebuji radu potřebuji spustit program,ale tento program mě píše že potřebuje NET Framework 2.0 SP1.Tak jsem nainstaloval NET Framework 2.0 a nic program mě to píše znovu:myslimTak jsem stáhnul NET Framework verze 3.0 a už se těším že to pujde,ale ono nic zase mě to píše znova:myslimNevíte někdo co s tím:myslim

post-0-14109607620488_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: Radek Hurvajz

No a není to jen upozornění že potřebuješ framework 2.0

No a upozornění to je že te program potřebuji,ale jak jsem psal dal jsem tam 2.0 a i 3.0 a prostě nic píše to tam pořád.

Odesláno

Kurte ta hra mi nejde právě nainstalovat právě kvuli tomu NET Frameworku.A tedka jsem zjistil že jsem znovu nainstaloval Framework 2.0 a chtěl jsem k němu nainstalovat service pak 1 a ten nejde nainstalovat:myslimJá tada zkusím nainstalovat tu 3.5 a uvidím.

[upravil dne 13.6.2009 Zdenda-406]

Odesláno

Microsoft Windows Intaler 3.1, ktorý to pýta je ako aktualizácia pre XP. Asi by si mal nainštalovať aktualizácie.

edit: Kurt ma predbehol. Keď mal offline, myslel som si že odišiel. Prepáčte že som sa zamiešal. :ticho

[upravil dne 13/6/09 pastorek]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...