Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

V zimě klouže, v léťe ne...

Recommended Posts

Odesláno

Mám takovej problém, loni v létě jsem koupil 806 a spojka šlapala jak má, přišla zima a spojka klouzala, ne nijak extrémě, ale klouzala. Opět přišlo jaro a vše zas o.k. Olej vyměněn v průběhu zimy a klouzání neustalo... Furt váhám jestli mám vyměnit spojku nebo ne...díky za rady.

Odesláno

:)napadá mě,že ti v zimě sněží do spojky...:D

no jestli už klouže pořád, tak neváhej a vyměň ji,vždyť se s tím i blbě jezdí :myslim, navíc hrozí spálení setrvačníku,musel bys ho pak měnit taky

Odesláno

mohlo by to byt aj kondenzaciou vody a ta by zamrzala a vytvaral by sa ti jemny ladovy film na oblozeni spojky, ale to by ti aj spojka primrzala. Cez zimu si nemal z rana prilepenu spojku?

Odesláno

No ted už to právě neklouže, klouzalo to jen přes zimu, i když jsem zhruba v půli zimy vyměnil olej....Ted už to zase nedělá od jara tak fakt nevím:roll

Odesláno

čo ma olej so spojkou? jedine co ma napadá je fyzika.zimou sa materialy stahuju tj zmenšuju svoj objem. skusil by som ju trochu povoliť ak tam nieje samoštelovacie lanko

Odesláno

jak píše Durko. vzpomeňte na fyziku. led, voda ani sníh v tom nebude. motor se jaksi provozem ohřeje, takže led a sníh roztaje, voda se vypaří.

Taky mě napadlo, že jak je zima tak se zkrátí spojkové lanko a pak to klouže, takže bych ho trochu povolil a uvidíš.

Odesláno

To jo, jak to sleduju tak mám asi unikát:) To že se projeví je mi jasný, ale radši bych to věděl hned at vím s čím mám počítat, ale to už tak u autíček bývá...no což, tož budu asi čekat:)

Odesláno

otázkou je či tam niečo nedrhne vo valčekoch ak to maš ovladané hydraulicky. tažko sa teraz opravuje a hladá ked ti to nerobí počkaj do zimy a budeme hladať postupne vylučovacou metodou

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...