Peťas Odesláno 12. červen 2009 Odesláno 12. červen 2009 Mám takovej problém, loni v létě jsem koupil 806 a spojka šlapala jak má, přišla zima a spojka klouzala, ne nijak extrémě, ale klouzala. Opět přišlo jaro a vše zas o.k. Olej vyměněn v průběhu zimy a klouzání neustalo... Furt váhám jestli mám vyměnit spojku nebo ne...díky za rady. Citovat
ozzy56 Odesláno 12. červen 2009 Odesláno 12. červen 2009 :)napadá mě,že ti v zimě sněží do spojky... no jestli už klouže pořád, tak neváhej a vyměň ji,vždyť se s tím i blbě jezdí , navíc hrozí spálení setrvačníku,musel bys ho pak měnit taky Citovat
marko306 Odesláno 12. červen 2009 Odesláno 12. červen 2009 mohlo by to byt aj kondenzaciou vody a ta by zamrzala a vytvaral by sa ti jemny ladovy film na oblozeni spojky, ale to by ti aj spojka primrzala. Cez zimu si nemal z rana prilepenu spojku? Citovat
Peťas Odesláno 12. červen 2009 Autor Odesláno 12. červen 2009 No ted už to právě neklouže, klouzalo to jen přes zimu, i když jsem zhruba v půli zimy vyměnil olej....Ted už to zase nedělá od jara tak fakt nevím:roll Citovat
ozzy56 Odesláno 12. červen 2009 Odesláno 12. červen 2009 tak když neklouže,nechal bych tak... Citovat
Peťas Odesláno 13. červen 2009 Autor Odesláno 13. červen 2009 Ale vsadím boty že v zimě zase klouzat bude Ozzy:D Citovat
Durko Odesláno 13. červen 2009 Odesláno 13. červen 2009 čo ma olej so spojkou? jedine co ma napadá je fyzika.zimou sa materialy stahuju tj zmenšuju svoj objem. skusil by som ju trochu povoliť ak tam nieje samoštelovacie lanko Citovat
zoby Odesláno 13. červen 2009 Odesláno 13. červen 2009 jak píše Durko. vzpomeňte na fyziku. led, voda ani sníh v tom nebude. motor se jaksi provozem ohřeje, takže led a sníh roztaje, voda se vypaří. Taky mě napadlo, že jak je zima tak se zkrátí spojkové lanko a pak to klouže, takže bych ho trochu povolil a uvidíš. Citovat
wooody Odesláno 13. červen 2009 Odesláno 13. červen 2009 o oleji se pise proto ze tam je asi hydraulicky vypinana, takze lanko asi nema, taky me napadla ta fyzika ale to by klouzalo jenom za studena Citovat
Peťas Odesláno 13. červen 2009 Autor Odesláno 13. červen 2009 Tak to jsem během té zimy taky zkoušel a nepomohlo...fakt už nevím co s tím a zima se pomalu ale jistě blíží.... Citovat
ozzy56 Odesláno 13. červen 2009 Odesláno 13. červen 2009 je tam brzd. kapalina--žádný olej o oleji nevím proč píše,asi v převodovce,bo co Citovat
Peťas Odesláno 13. červen 2009 Autor Odesláno 13. červen 2009 Ozzy lehce nechápu. Olej, brzd. kapalina? Proč mi teda klouže v zimě ta spojka teda teda:):):)sakra:) Citovat
ozzy56 Odesláno 13. červen 2009 Odesláno 13. červen 2009 já taky nevím,proč to jednou klouže a pak zas né--ten olej s tím nemá nic společného--já jen,že v hydraulice spojky je brzdovka--néé olej Citovat
Peťas Odesláno 13. červen 2009 Autor Odesláno 13. červen 2009 Ajo tak to jo, už chápu, ale toto je pro mě fakt záhada...:myslima sakra zrovna na mým autě...:)Ozzy pokud nevíš ty tak už jsem fakt v pytli... Citovat
ozzy56 Odesláno 13. červen 2009 Odesláno 13. červen 2009 :)ber to tak,že máš něco,co každý nemá jinak mám hlavu na krku,aby mi nenapršelo do těla--obyčejný smrtelník :D--ta závada se projeví,neboj... Citovat
Peťas Odesláno 13. červen 2009 Autor Odesláno 13. červen 2009 To jo, jak to sleduju tak mám asi unikát:) To že se projeví je mi jasný, ale radši bych to věděl hned at vím s čím mám počítat, ale to už tak u autíček bývá...no což, tož budu asi čekat:) Citovat
Durko Odesláno 14. červen 2009 Odesláno 14. červen 2009 otázkou je či tam niečo nedrhne vo valčekoch ak to maš ovladané hydraulicky. tažko sa teraz opravuje a hladá ked ti to nerobí počkaj do zimy a budeme hladať postupne vylučovacou metodou Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.