Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj,

dnes jsem si po navratu z prace vsiml drobne kaluze pod autem uprostred auta a videl jsem jak odkapava nejaka tekutina z tepelneho stitu v mistech mezi katalyzatorem a strednim dilem vyfuku.

Benzin to neni, chlad.kapalina to neni, olej to neni, ostrikovaci kapalina to neni, kapalina z posilovace to neni, tak co to muze byt?

Cely den bylo sucho a nikde zadnou vodou jsem neprojel. Ted me tak napada, jestli by to nemohlo mit souvislost s klimou. Mel jsem ji cely den zaplou. Flek pod autem byl cca 30cm x 80 cm. Setkal se s tim uz nekdo?

Odesláno

jsem si ted vzpomnel, jak mi rikal kolega, ktery nemel zkusenosti s autem s klimou, jak sel kolem auta security u nejakeho obchodu a vsimnul si, ze jim zespod neco odcurava, tak tam stal u nich a furt jim ukazoval, ze jim jako neco chcije, asi dve minuty :D:D:D:D ..... az ten chudak v aute stahl okynko a suse mu sdelil: to je klima, vole ...:D:D

no, to jen tak :blablabla

Odesláno
Původně zaslal: BV406

jsem si ted vzpomnel, jak mi rikal kolega, ktery nemel zkusenosti s autem s klimou, jak sel kolem auta security u nejakeho obchodu a vsimnul si, ze jim zespod neco odcurava, tak tam stal u nich a furt jim ukazoval, ze jim jako neco chcije, asi dve minuty :D:D:D:D ..... az ten chudak v aute stahl okynko a suse mu sdelil: to je klima, vole ...:D:D

No ale je to od něj hezký, mám pocit že v dnešní době by ti nikdo neřekl ani zbla kdyby viděl že ti z auta čůrá olej nebo brzdovka... :blablabla

Odesláno
Původně zaslal: corsair.cz

Původně zaslal: BV406

No ale je to od něj hezký, mám pocit že v dnešní době by ti nikdo neřekl ani zbla kdyby viděl že ti z auta čůrá olej nebo brzdovka... :blablabla

on ano, je to takovy nouma :D, rikal mi to ted na jare

Odesláno
Původně zaslal: Yantschi

Moze to byt klima, ale pre istotu si skontroluj aj stav vody v systeme. Ja mavam tiez mlacku pod autom, ale zrejme mam problemy s vnutornym radiatorom kurenia, ale nemam cas to riesit.

prave pro takove pripady je lepsi, kdyz se do chladici soustavy nelije jen voda !!!, ale smes chladici kapaliny, tu potom na prstu poznas ....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...