Devr Odesláno 9. červen 2009 Odesláno 9. červen 2009 Zdravím ve spolek a opět mám a ještě asi nějaké dotazy budou něž se seznámím pořádně s kupéčkem. Po nastartování se ozve píp a na displeji se ukáže tato hláška. Přeložil jsem si , že je ochrana, ale to je vše. Zároveň mě napadlo nedal by se do ŘJ nahrát new software , kde je čeština. Určitě peugeoty co se prodávají v česku češtinu na počítači mají. Vite prosím co je to za hlášku a máte někdo zkušenost s tou češtinou? Díky Citovat
AnotherOne Odesláno 9. červen 2009 Odesláno 9. červen 2009 O tejto chybe je tu tona príspevkov. Je to všeobecná závada systému znižovania emisií a može mať mno príčin. Jedine na diagnostiku. Citovat
Ferry Odesláno 9. červen 2009 Odesláno 9. červen 2009 lambda, zapalovaci rampa, svicky, vse co muze souviset se spalovanim a emisema, vic rekne diagnostika cestina do 406 rozhodne ne, nevim ani o tom, ze by nova auta cestinu mela, standard bude francouzstina, anglictina, nemcina [upravil dne 9/6/09 Ferry] Citovat
Devr Odesláno 9. červen 2009 Autor Odesláno 9. červen 2009 Aha, tak čeština je jasná. k té chybě. No, když jsem byl na diagnostice protože mi svítí a někdy bliká airbag. (Zatím stále svítí a bliká) Našel i závadu: Diagnostika elektronických systémů PEUGEOT IAW 4.8P Paměť závad. P0351 Cívka zapalování A primár/sekundár P0352 Cívka zapalování B primár/sekundár P0351 Cívka zapalování A primár/sekundár Počet závad 3 Vyresetil to a bylo to ok. Je možné že to hlásí kvuli tomu? A co je to za problém? Co když proto i bliká ten airbag. Jedem známej říkal , že ten airbag může klidně blikat , protože má špatnou baterku a špatně prý filtruje a proto se stále aktivuje ten airbag. Citovat
Ferry Odesláno 9. červen 2009 Odesláno 9. červen 2009 vypada to ze nekde treba obcas probiji zapalovaci rampa, nebo ma nekde spatnej kontakt jak muze taky vypadat , treba zde Citovat
Devr Odesláno 9. červen 2009 Autor Odesláno 9. červen 2009 No fakt je ten . že jsem už párkrát zaznamenal škubnutí při akceleraci, ale přisuzoval jsem to klimě a jejímu sepnutí. Opravdu párkrát cca4x. že by to bylo ono? Sakra už to záčíná ...no není to nové auto, asi to nějakou údržbu bude vyžadovat. Citovat
Ferry Odesláno 9. červen 2009 Odesláno 9. červen 2009 jj to bude ono, muzou to byt ale taky jen svicky, ale prohlidni tu rampu to vis, vzdycky se najdou nejake mouchy a chvili trva nez to clovek vychyta Kamos koupil C5 se stejnym motorem, s fakturou ze byla zapalovaci rampa vymenena a po pul roce ji menil znovu, taky hlasky Antipolution Fault, skubani pri akceleraci ... presne jak popisujes Citovat
Devr Odesláno 9. červen 2009 Autor Odesláno 9. červen 2009 A u coupe ta rampa vypadá stejně a najdu jí u svíček? To je nějak nacvaknuté na svíčkách? To víš já z paneláku bez garáže nemám moc možností k montážím. Je to jednoduché oddělat? A kolik stojí nová na coupe. [upravil dne 9/6/09 Devr] Citovat
Devr Odesláno 9. červen 2009 Autor Odesláno 9. červen 2009 Tak jsem to našel v servisboxu podle VIN, ale jak zjistím přesnou cenu toho dílu 2? Citovat
Devr Odesláno 9. červen 2009 Autor Odesláno 9. červen 2009 honza406: V košíčku to mám , ale cena 0 ...něco jsem udělal asi špatně http://img268.imageshack.us/img268/2751/fffggb.jpg Citovat
Devr Odesláno 9. červen 2009 Autor Odesláno 9. červen 2009 Tak cena se mi stále neukazuje má se cena v servisboxu opravdu ukázat? Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 9. červen 2009 Odesláno 9. červen 2009 Divný, já zadal to číslo co máš v košíku a vypadlo mi toto Citovat
Devr Odesláno 9. červen 2009 Autor Odesláno 9. červen 2009 tak to čučím , napádá mě jedině , že by to neuměl Firefox. Hurvajz: použil jsi explorer? nicméně to co na tebe vypadlo mi asi zlomí peněženku [upravil dne 9/6/09 Devr] Citovat
Ferry Odesláno 9. červen 2009 Odesláno 9. červen 2009 cena je vcelku obvykla, ja kdysi v peugeot platil za novou rampu 6000 nicmene nejdriv zkus ty svicky, treba NGK [upravil dne 9/6/09 Ferry] Citovat
Devr Odesláno 9. červen 2009 Autor Odesláno 9. červen 2009 ferry: určitě zkusím... ale co dělám špatně , že mi to nechce dát tu cenu ani přes explorer přihlásím se do servisboxu a do kolonky vozidlo zadám Vin a OK dále první roleta Dokumentace - náhradní díly dále dám skupiny>motor>zapalování dále rokliknu SVÍČKY-MODUL-CÍVKA ROZDĚLOVAČE pak se ukáže schéma v něm dvojklik na \"2\" 0000597098 uložit tento díl do košíku ...potom otevřu košík a je tam toto [upravil dne 9/6/09 Ferry] Citovat
Ferry Odesláno 9. červen 2009 Odesláno 9. červen 2009 trochu jsem zmensil ten obrazek, aby tak nedeformoval forum proc to neukazuje ceny, tezko rict, nikdy jsem s tim nemel problem Citovat
f3Rd@ Odesláno 9. červen 2009 Odesláno 9. červen 2009 A k tem airbagum, pokud mas 4, tak to bude konektor pod sedackou, ja ho ucvakl, draty spojil na tvrdo a mam klid... Citovat
Devr Odesláno 9. červen 2009 Autor Odesláno 9. červen 2009 Ferry: za zmenšení díky, ale musím na to přijít to přece není možné. f3Rd@ : ale kterej ...kukal jsem pod sedačky a je jich tam pytel:myslim Citovat
f3Rd@ Odesláno 9. červen 2009 Odesláno 9. červen 2009 jee, tak to se ti ted nepodivam, nejsem v praci autem, ale urcite to tady na foru bylo i nafoceny... zkus to pohledat Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.