Butch Odesláno 26. červen 2004 Odesláno 26. červen 2004 Nad chladicem je na pricce prisroubovany jakysi dil ke kteremu je privedena hadicka od sani. Je k tomu privedena jeste nejaka elektrika, ale nikde jsem nenasel k cemu je to dobre. Muze mi to nekdo vysvetlit? Citovat
Lucky Odesláno 27. červen 2004 Odesláno 27. červen 2004 no je to nejaky podtlakovy nesmysel, kdyz tu hadicku odpojis, tak ten motor zacne chcipat Citovat
Butch Odesláno 6. červenec 2004 Autor Odesláno 6. červenec 2004 já mám ulomený ten váleček co se na něj nasazovala ta hadička, a nenapadá mě jek tu hadičku k tomu přidělat, aniž bzch musel shanět celý ten bazmek Citovat
Lucky Odesláno 6. červenec 2004 Odesláno 6. červenec 2004 Butch: To jses Cech??? Prece zlaty cesky rucicky, ne?! Reseni se i za cenu bastleni vydycky najde. A tohle je snad to nejmensi. Naprikald vzit nekde trubicku prum. 3 nebo 4mm, udelat na ni zavit a zasroubovat. Jo a treba to jeste maznout silikonem, at to nesaje bokem. Hotovo a jedeeeeeem Citovat
Butch Odesláno 8. červenec 2004 Autor Odesláno 8. červenec 2004 Fusion: nee. Lucky: Nejsem. Něco už jsem zkoušel udělat, ale nikdy mi to nevydrželo. Holt plast je mizerný materiál. Budu zkoušet dál snad se to časem povede. Citovat
linkoln Odesláno 19. srpen 2004 Odesláno 19. srpen 2004 Já jsem si vytočil na soustruhu malou hliníkovou přírubu a nalepil jsem ji na to podtlakový čidlo tekutým kovem a drží to jak bejk. Citovat
Butch Odesláno 20. srpen 2004 Autor Odesláno 20. srpen 2004 nakonec jsem tam udelal závit, a použil jsem hádek od pumpičky na kolo. Citovat
upo Odesláno 20. srpen 2004 Odesláno 20. srpen 2004 Ta hloupá součástka slouží pro měření tlaku (podtlaku) v sání motoru, když to nefunguje tak řídicí jednotka neví zatížení motoru a motor nemůže pracovat na 100% -jde pak jak pumpa na sračky! s opravou ......zlatý český ručičky to zvádnou, ale musí dát pozor na membránu co je skovaná uvnitř, ta když se poškodí (navrtá, nebo pršroubuje novou trubičkou) tak je konec !!!! a pak to stojí asi 4500kč Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.