Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nad chladicem je na pricce prisroubovany jakysi dil ke kteremu je privedena hadicka od sani. Je k tomu privedena jeste nejaka elektrika, ale nikde jsem nenasel k cemu je to dobre. Muze mi to nekdo vysvetlit?

• O 2 týdny později...
Odesláno

já mám ulomený ten váleček co se na něj nasazovala ta hadička, a nenapadá mě jek tu hadičku k tomu přidělat, aniž bzch musel shanět celý ten bazmek

Odesláno

Butch: To jses Cech??? Prece zlaty cesky rucicky, ne?! Reseni se i za cenu bastleni vydycky najde. A tohle je snad to nejmensi. Naprikald vzit nekde trubicku prum. 3 nebo 4mm, udelat na ni zavit a zasroubovat. Jo a treba to jeste maznout silikonem, at to nesaje bokem. Hotovo a jedeeeeeem

Odesláno

Fusion: nee.

Lucky: Nejsem. Něco už jsem zkoušel udělat, ale nikdy mi to nevydrželo. Holt plast je mizerný materiál. Budu zkoušet dál snad se to časem povede.

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Ta hloupá součástka slouží pro měření tlaku (podtlaku) v sání motoru, když to nefunguje tak řídicí jednotka neví zatížení motoru a motor nemůže pracovat na 100% -jde pak jak pumpa na sračky!

s opravou ......zlatý český ručičky to zvádnou, ale musí dát pozor na membránu co je skovaná uvnitř, ta když se poškodí (navrtá, nebo pršroubuje novou trubičkou) tak je konec !!!! a pak to stojí asi 4500kč

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...