imhotep Odesláno 26. červen 2004 Odesláno 26. červen 2004 chtěl by si koupit auto, ale mám hrůzu s elektroniky a nerad bych aby mě nechalo někde na silnici stát a bojim se velké poruchovosti pripadně drahych nahradnich dílu nebo nutnosti oprav v servizech. Chtel bych vědět jak až moc to je poruchové a na co si mám dát pozor, slysel jsem něco o tom že motory HDI 406 (montované i do Xantie) maji problém s čidlama na vstřikovacim čerpadle a udajne stoji jedno 20 000Kč. Potřebuju vedet jak si na tom stoji a jestli neni vyhodenejši treba 406 s turbem o kterem vim že nemá elektroniku na motor a hlavne ceho se vyvarovat popřipade na co se při koupi zameřit Tak třeba kamoš si koupil novou 206 HDI a praskla mu pojiska od předehřívaní a zustali jsme stat, nebo sem slysel (nevi co to bylo za značku) ze se rozbyl centrál a auto kvuly tomu nechtelo nastartovat. Vim že se to necha odblokovat v počitaci notebook mám tak by stačil program a kabel. Každý auto mě může nechat na silnici ale nesmí to bejt kvůly prkotině. Já osobně mám zajem o 406 diesel s turbem (nebo HDI) a klimatizaci. Citovat
Petano Odesláno 26. červen 2004 Odesláno 26. červen 2004 a) bohate staci kdyz to napises jenom do jedne sekce - lidi co sem chodi navstevuji zpravidla prinejmensim prave sekci pokec a servis a kdo ti mel k tomu co napsat tak to udelal b) jsou dve moznosti bud si koupis novejsi auto a bude tam sama elektronika a nebo starsi kde ta elektronika neni. Ale zase takovou paranoiu bych z toho nemel. Stat se muze ale neda se rict ze bych na dalnici videl kazdou chvili nejake auto s HDi jak tam stoji a ceka na andely. Takze bych se toho nebal. [Editován dne 26/6/04 Petano] Citovat
Dave405 Odesláno 26. červen 2004 Odesláno 26. červen 2004 taky jsem uvazoval o HDi, ale po tom, co mi rekl muj peugeotacky servisak a pak taky kluci, co to auto maji, sem koupil nakonec 405 atmosferaka a jsem vysmaty :-) Ono pry ty nove motory HDi se pry serou vsechny a nejen u Peugeotu. Nemam s tim osobni zkusenost, ale po najeti 100 - 150 tkm se pry musi menit trysky a jedna tahle tryska vyjde na 25tkc, takze me rozhodovani tim bylo vyreseno :-) a nejen trysky, ale vic veci se tam sere.. Citovat
Butch Odesláno 26. červen 2004 Odesláno 26. červen 2004 to Dave405: pokud jsi chtel koupit HDi v podobne cenove ralaci za niz poridils starou 405 (coz vyplyva z tveho prispevku) taks udelal fakt dobre;) Urcite do budoucna usetris s opravami, jeste me napadlo, zes sis mohl poridit velorex a nadobicko pro svadlenky a byl bys vysmaty TOTALNE:D Citovat
Butch Odesláno 26. červen 2004 Odesláno 26. červen 2004 To mi je jasne, ale vyznelo to tak, zes mel na vyber mezi nejakym HDi a atmosferakem a ze zvitezil atmosferak, kvuli tomu, ze ma minimum elektriky. Citovat
rimmer Odesláno 28. červen 2004 Odesláno 28. červen 2004 Atmosferaka nekupuj, kup si turbo kdyz uz...at to aspon trosku jede. Rozdil jak na to dupnes je hodne znat. A elektriky je tam stejne...jestli ti jde teda o elektriku v motoru. Co se tyce ostatni elektriky, tak ta zavisi ciste podle stari auta a vybave (novejsi vice, vybavenejsi jeste vic ) Tak treba ja tam moc te elektriky nemam v motoru...jen asi tak zaklad + nejaky disel pocitac (sposte tomu rikaji EGR nebo tak nejak ) ) ale v kabine a palubovka je ji tam jak nasrano... Citovat
imhotep Odesláno 28. červen 2004 Autor Odesláno 28. červen 2004 Mě třeba jde jen o to aby s tim nebyly problemy, elektrika v kabině mě třeba vubec nevadí (teda pokat tam není překombynovaná logika a třeba kvůli spatnymu vypinaci ve dveřích to nanystartuju) mám rád o všem přehled nalechci aby mě auto šikanovalo a votravovalo s blbostma tipu spatná žarovka (respektive mi to nahlasí odtahněte do servizu a tam mě zjistej špatná žárovka) tak když už takhle překombinovanou elektriku tak hotebook s programem a kabel a zavadu buď ignorovat a nebo se to opraví pokaď to není nic vážného a nebo odblokovat a jet dál s tim že se to opraví pozdejc. Hlavně bych veděl co s tím je. Citovat
rimmer Odesláno 28. červen 2004 Odesláno 28. červen 2004 problemy budou s kazdyn autem, zalezi jak narazis takze to nejde ani bych rek zase nejak bagatelizovat. moc se v tom nevrtej, cim min toho vis, tim mene te trapi moznost ze se neco posere Citovat
imhotep Odesláno 28. červen 2004 Autor Odesláno 28. červen 2004 to není o vrtáni ale proste ty nová auta jsou dělaný tak aby vydělávaly servisy a tak tam opravdu lidi chodej s podobnejma drobnostma a platej za to, ono vyměnit vypínač u dveří mě zabere asi 10-20Min, mě jde o to aby když to přestane jet tak at to je neco závažného a ne blbost ktreá by tam třeba vůbec nemusela bej. Citovat
rimmer Odesláno 28. červen 2004 Odesláno 28. červen 2004 tak nekupuj nove auto, a kup starsi, neco kolem 93-95 Citovat
imhotep Odesláno 28. červen 2004 Autor Odesláno 28. červen 2004 odpovidáš tak, jako kdyby nebylo možný ten počitač k tomu připojit a kraviny proste ignorovat nebo odblokovat. A zárověn mě s debaty vychází ze je elektrika hrozně poruchová a nebo s tím prostě nikdo nechce pochlubit ze svejma závadama. Vim ze zas tak poruchová není, ale rád bych znal skusenosti jinych. Citovat
rimmer Odesláno 28. červen 2004 Odesláno 28. červen 2004 fajn..mam auto trictvrte roku, nalitano cca 8tis. km...v podpise mas co mam...resil jsem zatim jen servo od klapky topeni=palubovka dolu, prace na dva dny diky te prkotine, ale jak rikas v servise by za to vzali nekolik tisic, dal sem v elektrice menil zarovky v podsvetleni palubky a stredoveho topeni...a abych nezapomel, jednou vymena baterky v DO staci ? Citovat
oddie Odesláno 28. červen 2004 Odesláno 28. červen 2004 S oblibou říkám, že mi elektronickej šrot (HDI apod) domů nesmí, ale je to tak trochu nadsázka. Zrovna 406 je v tomto ohledu dost problémová... Co se týče slabší starší verze mechanického 1,9TD 66kW, tenhle motor je pro těžkou 406-ku zoufale málo. Na běžné klidné ježdění to sice stačí, mně by to stačilo v pohodě, ale ten motor v tomhle autě dost trpí. Zvláš? pokud se k tomu někdo choval neuctivě, dost často praskají hlavy, a odchází ojniční ložiska. Tyhle motory jsou hodně nedostatkové a drahé. O chlup lépe s výkonem je na tom 2,1TD s cca 80kW - ten má ale zas jiné mouchy. Já tenhle motor sice neznám, ale některé modely v něm už mají nějakou elektroniku, co vyniká obrovskou poruchovostí - dalo by se říci, že spojuje nevýhody obou. Nikdy jsem se o ten motor ale nezajímal, takže k němu nic víc neřeknu. Pokud by tahle elektronika šla vykopat, byl by asi super - ovšem podotýkám, že za 5 litrů nafty jezdit nikdy nebude... Co se HDI týče, sám bych to sice opravdu nechtěl, ale díly na něj se daj sehnat relativně rozumně, mnohdy lépe než na ty starší mechanické (např. ta hlava, či celý motor). Faktem je, že prostě čím novější auto, tím dražší servis a míň možností něco dělat doma. To se nedá nic dělat, s tím se musíte smířit. Já zatím řeším tak, že jezdím v patnáctiletém křápu (by? v 1A stavu), ale je mi jasné, že dřív nebo později to taky dojezdí, a budu muset pořídit novější. A mám pocit, že už to NEBUDE nafta (a ani Peugeot). Citovat
Ráďa Odesláno 28. červen 2004 Odesláno 28. červen 2004 musím se připojit já jezdím taky ve starým křápu,ale bohužel to není 1A stav,ale spíš 9X teda těsně před koncem.Zatím to musí stačit,protože na jiný nemám.Další taky nebude Peugeot a asi ani nafta.Jsem sice zastáncem jednoduchosti a to obyčejnej diesel je,ale pokrok jde kupředu a nedá se nic dělat. Citovat
imhotep Odesláno 28. červen 2004 Autor Odesláno 28. červen 2004 rimmer to se hned nemusíš rosčilovat, ale musíš uznat že až na poslední (diky oddie ) sem se zase tam moc nedozvěděl, a chci spiš vědět pro a proti, případne na co si mám dát pozor. Ná to kdy si menil žárovku nebo baterku, zajímaji mě vetši zavady. Ale pokaď sem se tě nejak dotknul ta sorry. Citovat
vpa Odesláno 28. červen 2004 Odesláno 28. červen 2004 Kuci chtel jsem se zeptat co mate proti novejsim dieselum, ja teda mam starou 205 bez elektroniky, ale znamy koupil novou octavku TDi 66kW ma ji myslim ted ctvrty rok delal jsem mu beznou udrzbu jako oleje a filtry a ma ted nalitane nejakych 205 tisic, menil jednou rozvody , odesla mu vodni pumpa a dve zhavici svicky jo a menil jsem mu cidlo hmotnosti vzduchu a to je vse coz si myslim ze na 200tis neni moc a jezdi kolem 5 litru takze s elektronikou zadny problem pouze mech veci Citovat
oddie Odesláno 28. červen 2004 Odesláno 28. červen 2004 Starší TDI od VW je ale úplně jiná liga než HDI od PSA... Zní to sice blbě, ale je to tak. PSA doslova usnulo na vavřínech, a když VW vylezl se svým TDI, PSA teprv uvádělo 1,9TD typu DHY/D8A... Já tenhle 1,9TD zrovna mám, je dobrý, ale proti stejně starému TDI je prostě 100 let za opicema. Jen si vezměte, kdy teprv vylezlo HDI - a ještě k tomu žádná sláva. Dnešní motory v žádném případě srovnávat nehodlám, jak jsem uvedl, do baráku mi to nesmí, ale ten původní TDI 66kW, s původním čerpadlem, turbem bez VTG a hlavně nesprasený píčtuningem bych klidně v autě snesl. Nicméně myslím, že mi pár let ještě vydrží ty mechanické 1,9D/1,9TD, a potom tyhle křápy zcela opustím, a pořídím si dvoulitrového japonce s automatem... Citovat
imhotep Odesláno 28. červen 2004 Autor Odesláno 28. červen 2004 oddie-pišeš o japoncich, maš na mysli neco komkretniho? diesel nebo benzin? Citovat
vpa Odesláno 28. červen 2004 Odesláno 28. červen 2004 To s tim japoncem si oddie delal srandu on beztak myslel ze si ho poridi na duchod, vsude s elektrikou a s automatem aby to jako duchodce nemel tezky a co by jinak s tema prachama delal nez jej cpal do japonce (nebo japonky?) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.