Corre Odesláno 9. červen 2009 Odesláno 9. červen 2009 Původně zaslal: amiandrew K tomu vybíjení, před rokem byla svolávačka na 307 a to kvůli ABS, že i po vypnutí spínací skříně byla jednotka pro ABS pod proudem. Oprava byla (pochopitelně) zdarma. Tak jestli to nebude tím. Pokusím se předejít dalším dotazům \"jo, a koho se to týkalo\" a odkážu Vás rovnou na hledání v tomto fóru to bola zvolavacka na to ze im zhorelo par aut od ABS, a preto to davali cez relatko. ked som mal P307 2002 tak som na tom bol v 2007. [upravil dne 9/6/09 Corre] Citovat
homat Odesláno 9. červen 2009 Odesláno 9. červen 2009 Původně zaslal: olda Přesně tak,308 taky nemá mechanické zamykání zevnitř,což soudruzi ve Francii malinko nedomysleli.Ta svolávačka kvůli ABS byla kvůli několika 307ám,co lehli popelem. 308 jde zamknou bez problémů mechanicky. Otevři dveře a z boku dveří je otočná pojistka (něco jako dětská pojistka), kterou deaktivuješ zámek dveří. Otoč, zabouchni a dveře řidiče zamkni klíčem. Citovat
olda Odesláno 9. červen 2009 Odesláno 9. červen 2009 Tak to jsem ani nezkoumal,že to jde zamknout takhle,jsem zase o něco chytřejší.Jinak ty shořelý auta byly kvůli zoxidovanému konektoru ABS,který občas zkratoval a díky tomu,že byl pořád pod proudem to občas šluslo a auto shořelo. Citovat
nicko Odesláno 9. červen 2009 Odesláno 9. červen 2009 Ked si uz neviem dat rady - postupujem podla manualu: ...peugeot.com...manual_307 Citovat
Travizik Odesláno 10. červen 2009 Odesláno 10. červen 2009 Tak to je mi novinka!!! Hned se na to jdu podívat:myslim. Ale v manuálu jsem si toho teda nevšimla. Každopádně díky... Citovat
Travizik Odesláno 10. červen 2009 Odesláno 10. červen 2009 Tak jsem šla okuknout do auta avizované nouzové zavírání. Je to vlastně návod jak zapnout dětskou pojistku. Dveře se nedají otevřít zevnitř, ale z venčí jo. Krom toho ten červený čudlík na klíč není na předních dveřích spolujezdce. - mám 307 z r. 2002. Takže záhada nouzového zamčení vozu opět neobjasněna. Citovat
sekaj Odesláno 10. červen 2009 Odesláno 10. červen 2009 Na 307 žádný figle nejsou,prostě a jednoduše NENI ŠŤÁVA NEJDE ZAMKNOUT. Citovat
marko306 Odesláno 10. červen 2009 Odesláno 10. červen 2009 ale ten navod je na P - 308 nie na 307 Citovat
biema Odesláno 10. červen 2009 Autor Odesláno 10. červen 2009 Som ani nečakal taku velku odozvu na tuto temu. Ale vidim že tema zaujala. Ja už mam baterku nabitu a auto znovu zamyka. Ale ako to vyšpekulovat ked sa mi znovu baterka vybije tak na to sme tu stale neprisli. Snad len davat pozor na to aby sa baterka nevybila ale jeden nikdy nevie. Najhorsie ze sa to moze stat ked to nejmenej čakate a auto nemate ako zabezpečit. A nechat v dnešnej dobe auto len tak odomknute na ulici asi nieje sranda. Napada ma len scenka z mr. Bean-a. Ten to vyriesil. Namontoval si petlice. Hadam uz len dodam že kolega mi premeral prudy a vsetko vizera byt v poriadku. Baterku mam ročnik 2004 - 12V - 44Ah - 360A. A ako som uz v uvode pisal auto stalo na parkovisku 2 tyždne a baterka chcípla. Citovat
bereg Odesláno 11. červen 2009 Odesláno 11. červen 2009 307 SW vlastním a pokud byc se dostal do výše uvedených problémů s vybitou baterií, tak bych zkusil zamnknout následujícím způsobem: 1. otevřít přední kapotu, napojit kontakty v autě (co jdou na baterii) na náhradní zdroj (startovací kabely + jiné auto) 2. pak zatáhnout střechu a zavřít všechny okna a dveře. 3. zamáčknout kontakt alarmu přední kapoty a zajistit (páskou, drátkem, gumičkou, prstem...) 4. zamknout auto buď dálkovým ovladačem, nebo klíčkem u řidiče 5. počkat 10-15 vteřin a pak odpojit náhradní zdroj 6. nakonec zabouchnout přední kapotu 7. auto se pak odemnkne klíčkem u řidiče Tento návod nemám odzkoušený, ale myslím si, že by mohl fungovat. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.