Béďa Odesláno 6. červen 2009 Odesláno 6. červen 2009 Pri dnesnim pouziti meho starsiho fotaku Canonu S1 IS jsem zjistil nemilou vec. Z pro me nezname priciny zacal stavkovat, nejsem si vedom zadneho urazu ktery by to mohl zapricinit a tak bych se chtel zeptat jestli je tady nekdo kdo by mi mohl rict cim se to mohlo stat a jestli je to opravitelny? Popr. kolik by se takova oprava pohybovala? Ikdyz je to fotak starsi tak jsem s nim byl spokojeny a tak se s nim nechci hned loucit. Prikladam foto jak vypada dnesni pohled na displej a nasledna fotografie. Citovat
agresssor Odesláno 6. červen 2009 Odesláno 6. červen 2009 Bedo ja vim co s tim je :D:D:D:D:D:D:D:D Mas to rozbity :D:D:D:D jina sorry:xvul Citovat
vendelinek Odesláno 6. červen 2009 Odesláno 6. červen 2009 Známejm taky takle usnul(nedávno),měli ho někde za sklem a sluníčko ho trochu asi rozehřálo,baterie byly slabý,nechali ho do druhýho dne v klidu,nabili nový baterky a vyměnili,a zase to druhej den šlo,ale jen rada,třeba máš jinou vadu,těžko říct takle [upravil dne 6.6.2009 vendi.stejskal] Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 6. červen 2009 Odesláno 6. červen 2009 No vypadá to na chybu snímače, těžko říct jestli je to jen zpusobený vadnou elektronikou snimače nebo umřel přímo snímač, zkus tu fotku poslat na podporu canonu tam ti řeknou víc Citovat
Béďa Odesláno 7. červen 2009 Autor Odesláno 7. červen 2009 agresssor: vendi.stejskal : baterku, kartu atd. jsem samozrejme zkousel, bohuzel bez uspechu Radek Hurvajz: uz jsem jim napsal, tak uvidime Citovat
aka Odesláno 7. červen 2009 Odesláno 7. červen 2009 jo, tohle nam delal vvittyho starsi fotak - fialove esteticno.....ale jen obcas...takze jsme ho presunuli do kategorie fotak na rozbitelne akce(paintball a podobne radosti) a poridili novej....nevim, jestli to bylo nutne, ale chtel si udelat radost Citovat
Béďa Odesláno 7. červen 2009 Autor Odesláno 7. červen 2009 no, to by foto z ruznych akci vypadalo ponekud jednotvarne.. Citovat
Vvitty Odesláno 7. červen 2009 Odesláno 7. červen 2009 tak u meho stareho fotaku se to pote co se trosku ohreje opravi, zrejme studenak... jinak je to bud vadny snimac, nebo vyhodnocovaci obvod, nebo nejaky studenak na desce. oprava, hmmm... opravit se to da. obvykly zpusob opravy je vymena zakladni desky se snimacem, u fotaku teto kategorie je cena opravy obvykle vyssi nez cena noveho pristroje, u drahych tel (kategorie 20-30 tisic) je to obvykle 50% - 80% jejich ceny. A protoze ten Tvuj se jiz nevyrabi, ani nekolik jeho primych nastupcu, bohuzel bych doporucil poohlednout se po necem novejsim... Citovat
Béďa Odesláno 8. červen 2009 Autor Odesláno 8. červen 2009 tak dorazila odpoved z Canon servisu \"Jedná se zřejmě o vadný čip - Canon řeší tento problém bezplatnou opravou rozšířenou zárukou.\" Ted jen to dopravit do Brna. Citovat
Ferry Odesláno 8. červen 2009 Odesláno 8. červen 2009 jak mas ten fotak starej ? mam totiz to same u sveho Canon A70 ( je pravda ze ho mam od roku 2003 a ted uz mam zrcadlovku, ale kdyby se ho povedlo opravit, byl bych za nej taky rad) Citovat
Vvitty Odesláno 8. červen 2009 Odesláno 8. červen 2009 wow, to me prekvapuje, ze na to jeste maji dily gratulace dej vedet jak to dopadlo! Citovat
Béďa Odesláno 8. červen 2009 Autor Odesláno 8. červen 2009 Ferry: nevim presne jak je tenhle starej, podivam se az doma ale zacal se prodavat v roce 2004. Takze asi obdobne jak u tebe. Vvitty: uvidime jak to nakonec dopadne, taky me to prekvapilo.. Citovat
Ferry Odesláno 8. červen 2009 Odesláno 8. červen 2009 ty jo tak to je musim zkusit taky, v Dejvicich by snad meli mit dokonce pobocku, tak se tam mrknu jestli nemaji prijem servisnich zakazek Citovat
Ferry Odesláno 8. červen 2009 Odesláno 8. červen 2009 hehe, tohle jsem ted nasel na Canon.cz FAQ: Proč je výstup obrázku abnormální (image output abnormal)? Odpověď: Děkujeme vám, že používáte jeden z produktů značky Canon. Zjistili jsme, že ve vzácných případech některé senzory CCD používané v digitálních fotoaparátech a videokamerách značky Canon způsobují neobvyklý obrazový výstup. Omlouváme se za všechny způsobené nepříjemnosti. Pokud dojde k chybě v důsledku této závady, nabídne společnost Canon bezplatnou opravu. Společnost Canon by chtěla informovat své zákazníky o podrobnostech tohoto problému a o svém postupu při jeho řešení. Podrobnosti o problému: U senzorů CCD používaných v našich produktech se ve velice vzácných případech může stát, že za vysoké teploty a vysoké vlhkosti dojde k uvolnění některých vnitřních spojů. Pokud dojde k této závadě, nedochází v režimu fotografování ke správnému výstupu signálu ze senzoru CCD. To může mít za následek neobvyklý vzhled obrázků, např.: * Obrázky se nezobrazí * Neobvyklé barvy obrázku * Obrázky se zdají být pokřivené Tyto symptomy uvidíte na LCD monitoru. Řešení: Chtěli bychom požádat uživatele, kteří se setkají s těmito symptomy, aby kontaktovali nejbližší servisní středisko společnosti Canon. U postižených produktů, u kterých bude potvrzeno uvolnění spojů, bude provedena bezplatná oprava. Citovat
Béďa Odesláno 8. červen 2009 Autor Odesláno 8. červen 2009 Jj, to jsem cetl. Dostal jsem kontakt na autorizak v Praze: AWH servis, Vinohradska 100, Praha 3 Takze to tam asi v patek donesu a uvidime. Citovat
AKCZ Odesláno 9. červen 2009 Odesláno 9. červen 2009 Drzim palec aby AWH rozhodlo spravne.. ale cekal bych ze to budou spis posilat dal.. Citovat
Béďa Odesláno 16. červen 2009 Autor Odesláno 16. červen 2009 takze aktualne, fotak jsem v patek odnesl do AWH servisu a dnes prisla sms ze oprava probehla v poradku a pristroj je k vyzvednuti za 0Kc Citovat
Michel Cuisseau Odesláno 16. červen 2009 Odesláno 16. červen 2009 Tak super, docela rychlovka, to abych si někdy udělal kratší pracovní den a skočil ti ho tam vyzvednout.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.