budvar Odesláno 6. červen 2009 Odesláno 6. červen 2009 7 ráno, renault v nouzi - peugeot vyjíždí na pomoc - baterka kaput - provedena přímá masáž srdce - naskočil Tak sem rád, že sem si ověřil, že mý startovací kabely sou ok z obi za 300 taky a po ránu hned dobrej skutek vykonat to taky potěší [upravil dne 6/6/09 budvar] Citovat
macik.83 Odesláno 6. červen 2009 Odesláno 6. červen 2009 Taky uz jsem ozivoval A cimpa to vymlatil? Svetla? Radio? Citovat
Medvěd Odesláno 6. červen 2009 Odesláno 6. červen 2009 A máš splněno okénko v \"modrém životě\" - každý by měl udělat aspoň jeden dobrý skutek denně, bohužel je doba taková, že se dobré skutky spíš trestají Citovat
budvar Odesláno 6. červen 2009 Autor Odesláno 6. červen 2009 macik.83: no už je kaput, přes noc nabíjel a stejně mu to nepomohlo... medvěd: no měšťáci jeli kolem a ani se nezaptali, jaký že to mám důvod, stát na chodníku, ráno ještě spíš hoši Citovat
vendelinek Odesláno 6. červen 2009 Odesláno 6. červen 2009 Jj,je to dobrej pocit,někomu pomoct,taky sme s žabičkou dávali \"masáž\",kabely jsou dobrý vozit s sebou:) Citovat
Medvěd Odesláno 6. červen 2009 Odesláno 6. červen 2009 Původně zaslal: budvar medvěd: no měšťáci jeli kolem a ani se nezaptali, jaký že to mám důvod, stát na chodníku, ráno ještě spíš hoši Myslím si, že i mezi MPky se vyskytují tací, kterým v hlavě zůstalo aspoň stopové množství mozku. Možná zrovna tací jeli kolem Tebe a z postavení obou vozů usoudili o jakou operaci se jedná a že je taková akce jinak těžko řešitelná. Buď rád, že Tě neviděli jejich o trošku méně myslící soudruzi, jinak ses mohl dočkat pokuty za parkování na chodníku a kolega mohl být pokutován za to, že neměl auto v dokonalém technickém stavu. Jinak věřím tomu, že pocit při pomoci je prima - aspoň si člověk může říct:\"Když teď pomůžu já a až budu potřebovat, třeba budui mít větší šanci, že někdo helpne mě. Citovat
budvar Odesláno 6. červen 2009 Autor Odesláno 6. červen 2009 No samo, jak se do lesa volá tak se z lesa cože Citovat
Hadra Odesláno 6. červen 2009 Odesláno 6. červen 2009 No...naposled když jsem chtěl oživit svou 106 přes Fábii, tak mi odbržděná odjela od baráku do sousedovic nedělní 120 ( jsem hňup vím... ). Potom už odjela k novýmu pánovi a jezdí s ním dodnes. Nicméně Budvare -ty seš patriot jako blázen, přečetl jsem pár Tvých témat a člověk by měl bejt fakt nadšenej jako Ty:) Citovat
PnR Odesláno 6. červen 2009 Odesláno 6. červen 2009 dnes ma tiez jeden dobry clovek takto ozivoval.. za nejake 4 hodinky mi odisla baterka no nechapal som, radio nebolo zapnute akurat dvere a kufor som raz za cas otvoril.. Citovat
budvar Odesláno 6. červen 2009 Autor Odesláno 6. červen 2009 Původně zaslal: Hadra Nicméně Budvare -ty seš patriot jako blázen, přečetl jsem pár Tvých témat a člověk by měl bejt fakt nadšenej jako Ty:) Díky, taky to tvrdím Citovat
marko306 Odesláno 6. červen 2009 Odesláno 6. červen 2009 ja mam tiez pribalene kable k povinnej vybave pozostatok z fáčka, ale uz som ich tiez aj pri 306 pouzil na startovanie druhych. To, ze si patriot, tak to asi nieco na tom bude:super Citovat
f3Rd@ Odesláno 6. červen 2009 Odesláno 6. červen 2009 Jejda, ja uz takhle ozivoval tolikrat, ze uz to ani nespocitam, jen doufam ze se nedoziju toho, aby nekdo musel ozivovat moje auti a uz vubec ne me. \"Dobry skutek\" jsem dnes taky udelal, maval jsem na Budvara, kdyz stal na krizovatce v Lisni u Billy, tak schvalne, zda-li pak jsi si me Budvare vsimnul? Citovat
budvar Odesláno 6. červen 2009 Autor Odesláno 6. červen 2009 Původně zaslal: f3Rd@ Jejda, ja uz takhle ozivoval tolikrat, ze uz to ani nespocitam, jen doufam ze se nedoziju toho, aby nekdo musel ozivovat moje auti a uz vubec ne me. \"Dobry skutek\" jsem dnes taky udelal, maval jsem na Budvara, kdyz stal na krizovatce v Lisni u Billy, tak schvalne, zda-li pak jsi si me Budvare vsimnul? Tý jo nevšimnul - tam stáli naproti policajti zašití tak sem je \"skenoval\" pohledem vlastně prd to byla billa na novolíšeňské - asi myslíš karlovo náměstí tak to sem \"zaspal\" teda [upravil dne 6/6/09 budvar] Citovat
f3Rd@ Odesláno 10. červen 2009 Odesláno 10. červen 2009 myslel jsem krizovatku Sedlackova a Jedovnicka Citovat
budvar Odesláno 10. červen 2009 Autor Odesláno 10. červen 2009 tak přece to bylo u té billy http://www.mapy.cz/#x=138290624@y=132837472@z=15@mm=ZP@ax=138284768@ay=132841408@at=tak@ad=p%C5%99ece%20tady@st=s@ssq=jedovnick%C3%A1,%20l%C3%AD%C5%A1e%C5%88@sss=1@ssp=138092032_132749568_138423808_133033984 no čučel sem na ty fízly Citovat
punkac Odesláno 10. červen 2009 Odesláno 10. červen 2009 tenhle taky potřeboval kabely byly při ruce, tak proč ne:D Citovat
KoudaK Odesláno 11. červen 2009 Odesláno 11. červen 2009 Tak tyhle události já už ani nepočítám... Když měla ségra rendla tak to bylo furt něco a nebo když druhá ségra fávo.. Já jezdil aby ony mohly jezdit... Hold šáhly po špatné značce... A nebo když nám v hasičce zlobila elektrika na feldě... \"Koudák má doma kabely,on ju rozdejchá.. \" Ale i 205kám sem dělal servisáka.. Jo altííík.... Citovat
KingSpade Odesláno 12. červen 2009 Odesláno 12. červen 2009 sem si vzpomněl na jednu příhodu....stalo se to minulý rok...s kámošem sme odváželi nějaký starý harampádí do sběrného dvora jeho Fiatem Brava..no a když sme přijížděli před ten dvůr tak mu najedou lehla spojka a konec...no naštěstí to bylo jen kousek od mého bydliště tak jsem skočil pro 405ku...situace byla následující...já zatím nikdy nikoho netáhnul a kámoš nebyl nikdy tažený...noo a jak to dopadlo?? při nájezdu do levotočivé zatáčky jsem mírně přidal a ten vůl sešláp brzdu...v ten okamžik rána jak z děla..cuklo mi celé auto..to jsem zatím nevěděl co to bylo....noo a při příjezdu na parkoviště jdu k zádi a dívám se...normálně ten blboun mi ztrhnul celé tažné oko..drželo jen asi na 5ti centimetrovém kousku...(kdo vlastní 405tku ví jak je přichycené)...tak jsem zpustil tuny vulgárních slov jelikož s tím okem se mi hnul i celý zadní nárazník který se nehorázně vykřivil a na pravé straně popraskal...takže jsem mu za to hezky poděkoval Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.