Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím,

nedělá tady někdo z členů okenní fólie, nebo nemáte typ na někoho, kdo by jej dělal za lidovější cenu jak 5 000,-?

Mám 307 tří-dvířko a co jsem tak koukal na NETu stojí to tak s prací okolo 5 000kč.

Díky za info.

Odesláno

To už je zajímavá cena, ale lidová by byla někde okolo 3000kč (pro mě alespoň)

Našel jsem firmu, co dělá na mé třídvéřko za 3300kč s prací, v čem mě utvrdilo to, že mají nějaké fólie nové třídy ASMF, na které byla pouze snížena záruka na 5 let,byl jsem v celku nadšen do té doby, než jsem se dozvěděl, že cena je bez DPH a na stránkách to ani nemají uvedeno, že se jedná o cenu bez DPH, potvory :nevim

Odesláno

U nás v \\Mostě to dělá víc firem, nechal sem si dělat folie na mou 106ku 3 dveře a vyšlo mě to na 5500 mám to od 3M folie s atestem vzadu 75ky a vpredu 15ky takze vse v souladu s provozem na pozemnich komunikacich dokonce k tomu vydaj i kartičku a vše je bez problému i s policajtama i na technické.

Odesláno

U nas by te to stalo 3000,- a dela to uz 7 let a maji to skoro vsechny auta z okoli Ostravy apod ja delal Peugeiot 405 za 3500,- a kamos delal 206 a saxo za 3 000 ale je to urcite pro tebe bezpredmetne kdyz je z Ostravy ;)

• O 1 měsíc později...
Odesláno
Původně zaslal: BiFF

U nas by te to stalo 3000,- a dela to uz 7 let a maji to skoro vsechny auta z okoli Ostravy apod ja delal Peugeiot 405 za 3500,- a kamos delal 206 a saxo za 3 000 ale je to urcite pro tebe bezpredmetne kdyz je z Ostravy ;)

Ale, já to nemám tak daleko, mohl bych vědět cenu na 307SW? I když je klima, tak se v těchto vedrech pečeme. Díky.:myslim

Odesláno

cena mezi 4.000,- až 5.000,- mi přijde odpovídající. Když si vezmu kolik je s tím práce, cenu materiálu, odpovídá to. Nenechal bych si to někde udělat za méně. Každý na tom chce mít zisk a v praxi to znamná, že úpokud si účtuje méně, dožene zisk na levném nekvalitním materiálu nebo uspěchá aplikaci. Zákazník odjíždí spokojený, ale za pár měsíců nebo po roce se začnou objevovat problémy. Fólie dělá faldy (vlivem tepla/zimy pracuje jinak) případně se začne odlepovat. Sice by na to měla být 2letá záruka, jako na ostatní věci, ale známe to, jak to chodí.

Raději tedy cenu 4.500,- u kamenné firmy s tradicí, dokladem a plnou zárukou, než nějakýho strejdu v garáži za 1.500,- méně!!!

Odesláno
Původně zaslal: MaPiv

Ahoj,

zkus se podívat na www.trieste.cz

Napiš jim tam o kalkulaci, do 24.hod ti ji zašlou. Navíc ti pošlou i kupon na slevu 500,-Kč. Mně nyní dělali volvo S60 a komplet mě to vyšlo na 3.600,-Kč.

¨Tož to je paráda, již jsem tam psal. Byl jsi spokojen? Jak dlouho to trvalo a za jak dlouho po objednání Ti to udělali. Jedu na dovolenou kousek od Zlína, tak bych se stavil.:papa
Odesláno

Trvalo to cca 2 hodiny,dal jsem si tedy jen snídani, kafe a bylo to:papa. Zatím spokojený jsem, dostal jsem max poučení, jak se k foliim chovat, jak o ně pečovat. Měli profi přístup... Objednal jsem se ve středu a v pátek jsem šel na to. Byl jsem na poboce v Praze.

Vybral jsem si ty levnější folie - ASWF - je na ně 5 let záruka na změnu barvy a kvalitu.

[upravil dne 19/7/09 MaPiv]

Odesláno
Původně zaslal: MaPiv

Trvalo to cca 2 hodiny,dal jsem si tedy jen snídani, kafe a bylo to:papa. Zatím spokojený jsem, dostal jsem max poučení, jak se k foliim chovat, jak o ně pečovat. Měli profi přístup... Objednal jsem se ve středu a v pátek jsem šel na to. Byl jsem na poboce v Praze.

Vybral jsem si ty levnější folie - ASWF - je na ně 5 let záruka na změnu barvy a kvalitu.

[upravil dne 19/7/09 MaPiv]

Jaký výběr odstínu jsi zvolil. Já se nemůžu rozhodnout mezi HP20 či 35, nemůžu se srovnat, jak je z auta vidět ven. Není to moc veliká změna k horšímu? Díky. Jsem překvapen - 2 hod. práce za celé auto. To je pa:potleskráda.:potlesk:potlesk

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...