Brizan Odesláno 10. srpen 2011 Odesláno 10. srpen 2011 jj to je ona;) Kluci ani nevíte jak Vám ty mračítka závidim, kdyby náhodou ste se do toho pouštěli znovu tak na mě myslete:D Citovat
Brizan Odesláno 10. srpen 2011 Odesláno 10. srpen 2011 Žádná přeplácaná kraksna, prostě elegance spojená s dravostí Citovat
Judes Odesláno 10. srpen 2011 Odesláno 10. srpen 2011 Judes, neinspiroval si sa nahodou tu? urcite tu este zopar veciciek najdes co by sadalo prilepsit a prikraslit. staci videjko kuknut To video som už videl, ale nie inšpiroval som sa z tohoto vlákna pozri od začiatku len veľa obrázkov tu už vypadlo. Mračítka som mal aj na predchádzajúcom aute a tak mi to nebolo nové. Citovat
DERT123 Odesláno 10. srpen 2011 Odesláno 10. srpen 2011 kuknite na 5 stranu tohoto vlakna tam je tiez jedna kraska Citovat
Brizan Odesláno 10. srpen 2011 Odesláno 10. srpen 2011 Jo ty myslíš to TAXI 4? :D:D;) Neee dělám si srandu je taky mooooc pěkná Citovat
poldy Odesláno 6. leden 2012 Odesláno 6. leden 2012 po stvrtroku ozivim, najde sa niekto kto vyrobi mracitka? mam zaujem aj o viac parov Citovat
pyrone Odesláno 6. leden 2012 Odesláno 6. leden 2012 Janci alebo Janci... manufaktura sa moze rozbehnut... strieknete mi to do striebornej? Citovat
koblih69 Odesláno 6. leden 2012 Odesláno 6. leden 2012 No tak pokud by se sehnalo více ks tak by možná mělo smysl udělat formu, o kolika KS se bavíme? Citovat
Mike407 Odesláno 6. leden 2012 Odesláno 6. leden 2012 No, kdyby se do toho chtěl někdo pustit, tak bych měl také zájem... Citovat
pcoli22 Odesláno 6. leden 2012 Odesláno 6. leden 2012 Ak by to bolo aj s nastriekanim,tak sa hlasim do fronty;) [Edited on 6/1/12 20:48 by pcoli22] Citovat
koblih69 Odesláno 6. leden 2012 Odesláno 6. leden 2012 Stříkání je kravina, né že by to nešlo, ale je lepší když ti lakýra srovná šarži s tvým autem... No pánové moc se nehlásíte nicméně zima je dlouhá a možná by se jich pár prodalo i mimo P.C. Akorát, že to pak bude mít každej hehulák ale to je jiná pohádka. Takže to necháme chvíli žít a uvidíme, já jsem uvažoval, že bych je udělal pro sebe, ale pokud by byl zájem tak bych udělal rovnou formu s tím, že jak kvalitní by se odvíjelo od předpokládaného počtu. Lakovat to nechci, nebudu se dohadovat kvůli odstínu, ale zajímá mě jestli by byl zájem dražší variantu - kompletně vybroušenou a v plniči a nebo jenom o hrubý otisk k dalšímu opracování? A klíčová otázka pro rozhodnutí, kolik b ypodle Vás byla rozumná cena. Citovat
Přema Odesláno 6. leden 2012 Odesláno 6. leden 2012 Já je chci v plniči......a od tebe je budu mít zadara že??????:D:D Citovat
koblih69 Odesláno 6. leden 2012 Odesláno 6. leden 2012 Přemo nebudete ve firmě rekonstruovat nějakou technologii u které bude Elektročást nebo nějaký řízení? Jeslti jo tak určitě budou zdarma Citovat
poldy Odesláno 6. leden 2012 Odesláno 6. leden 2012 ja som rozmyslal o 10 kusoch, na zaciatok Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.