Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Judes, neinspiroval si sa nahodou tu?

urcite tu este zopar veciciek najdes co by sadalo prilepsit a prikraslit. staci videjko kuknut :)

To video som už videl, ale nie inšpiroval som sa z tohoto vlákna pozri od začiatku len veľa obrázkov tu už vypadlo.

Mračítka som mal aj na predchádzajúcom aute a tak mi to nebolo nové.

• O 4 měsíce později...
Odesláno

Stříkání je kravina, né že by to nešlo, ale je lepší když ti lakýra srovná šarži s tvým autem...

No pánové moc se nehlásíte nicméně zima je dlouhá a možná by se jich pár prodalo i mimo P.C. Akorát, že to pak bude mít každej hehulák ;) ale to je jiná pohádka.

Takže to necháme chvíli žít a uvidíme, já jsem uvažoval, že bych je udělal pro sebe, ale pokud by byl zájem tak bych udělal rovnou formu s tím, že jak kvalitní by se odvíjelo od předpokládaného počtu.

Lakovat to nechci, nebudu se dohadovat kvůli odstínu, ale zajímá mě jestli by byl zájem dražší variantu - kompletně vybroušenou a v plniči a nebo jenom o hrubý otisk k dalšímu opracování? A klíčová otázka pro rozhodnutí, kolik b ypodle Vás byla rozumná cena.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...