Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdravim vsetkych dlho som tu nebol ale naskytla sa mi dalsia vada ako mam vanicku na rezervu na peugeote 406 tak je plna vody odkial sa tavo tam bere mam sedam a som stoho us hotovy neviem co mam robit poradte mi prosim!!!!! urcite je daco nedobre ale co???

Odesláno

asi netesni jedno ze zadnich svetel, sundej tapecy, povol dve matky 10mm a svetlo vyndas ven, zkontroluj tesneni a zda neni svetlo praskle, ocisti vse, a namontuj zpet ( muzes pouzit pripadne akrylatovy tmel na dotesneni, hlavne ne kysely silikon, ten co smrdi po octu)

Odesláno

Já jsem měl stejný problém. jenže já mám špatnou těsnící gumu kolem dosedací plochy víka kufru. Myslím si že to asi bude tím. :myslim Vrtnul jsem do spodu vaničky dírku cca 5mm a je klid. Dál jsem to neřešil. Možná to bude těmi světly. Zkusím na to taky mrknout.

Odesláno

Taky jsem uz resil vodu v kufru. U me byl ale problem s pruchodkou, kde vedou kabely ze zadniho narazniku (osvetleni SPZ a kabely k taznymu). Tak ji taky omrkni, je pod levym zadnim svetlem. (na obrazku je to ta pruchodka vlevo dole, jde i videt jak tam tece voda)

[upravil dne 5.6.2009 Tornado]

post-0-14109607437596_thumb.jpg

Odesláno

Myslím, že se to tu již dříve řešilo. Zkusit se nechat zavřít do kufru s baterkou a druhý ať na kufr a auto lije vodu a snad se přijde na to, kudy se dostává dovnitř.

Odesláno

jogi15: Ten isty problem som mal aj ja a vyriesil som to rozobranim zadnych svetiel, precistenim dosadacich ploch a obnovou tesnenia , odvtedy tam uz konecne nechovam rybicky :)) ... ale daj si bacha bo mne ta voda pretiekla z kufra aj do predneho spodneho tapacirungu na vodicovaj strane , musel som rozobrat vnutro a cele to vysusit - hrozna prplacka :(

Odesláno
Původně zaslal: jkmtrnava

A pozeral si pod rezervou? Nemáš tam zablindovaný otvor asi velkosti konzervy, je možné že je už netesný.

no ale to by mu tam asi nestala voda nie?...

Původně zaslal: mark001

jogi15: Ten isty problem som mal aj ja a vyriesil som to rozobranim zadnych svetiel, precistenim dosadacich ploch a obnovou tesnenia , odvtedy tam uz konecne nechovam rybicky :)) ... ale daj si bacha bo mne ta voda pretiekla z kufra aj do predneho spodneho tapacirungu na vodicovaj strane , musel som rozobrat vnutro a cele to vysusit - hrozna prplacka :(

no ja mam problem, mozno ze toto co si pisal ho predcilo :) za sedadlom vodica ten koberec neuveritelne smrdi, hlavne vtedy ked je teplejsie ja neviem preco moze to byt tym ze tam bola voda a ze hnil?

[upravil dne 8/6/09 tomy_verceti]

[upravil dne 8/6/09 tomy_verceti]

Odesláno

No ono mal som ten istý problém a zistil som že to akože tesnenie okolo toho \"víčka\" čo bolo na vytekanie vody čo čo, bolo mala netesnosť a vda sa dostala dnu ale von už velmi málo. Začala sa rosiť na rezrvu a okolité miesta. Ja som to všetko vybral vysušil a pretesnil okolie víčka a mám sucho

Odstraněna zbytečná citace. RH

[upravil dne 9/6/09 Radek Hurvajz]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...