GRiMx Odesláno 3. červen 2009 Odesláno 3. červen 2009 Tak jak jsem tak kupoval lak na ten interiér, tak jsem tam zahlídnul chromovej sprej. Nedělal jste někdo stím ?? Jde mi o to, když sním skusím něco nalakovat, jestli dosáhnu stejného výsledku, jako kdybych koupil ten díl přímo chromovej navíc jsem viděl v telce v dokumentu,že by se chrom měl nanášet pouze na černej lak... co je na tom pravdy ? [upravil dne 3/6/09 GRiMx] Citovat
Ferry Odesláno 3. červen 2009 Odesláno 3. červen 2009 rozhodne nedosahnes, navic ten povrch nevydrzi, neni nijak moc mechanicky odolnej a prestrikavat cirym lakem se to podle navodu taky nema, takze je to v podstate naprd Citovat
GRiMx Odesláno 3. červen 2009 Autor Odesláno 3. červen 2009 Původně zaslal: Ferry rozhodne nedosahnes, navic ten povrch nevydrzi, neni nijak moc mechanicky odolnej a prestrikavat cirym lakem se to podle navodu taky nema, takze je to v podstate naprd si taky myslím...chlápek říkal, jako že super kvalita atd...(spíš se to snažil prodat) ale já si říkám aby to po nastříkání nevypadalo spíš jako alobal Citovat
wooody Odesláno 3. červen 2009 Odesláno 3. červen 2009 asi tak a ten chromovej schne asi 100x dýl Citovat
GRiMx Odesláno 3. červen 2009 Autor Odesláno 3. červen 2009 jo jinak já už mám přelakovanej interiér,takže se mi to tam nehodí, ale někomu by se to líbit mohlo na stránkách http://www.shop-tuning.cz/uvod.php jsem našel takovýhle chrom rámečky ventilace kdyby někdo chtěl Citovat
309GT Odesláno 3. červen 2009 Odesláno 3. červen 2009 Přesně tak,na chrom sprej se vys**,je to šmejd a nevydrží to nic.Navíc to má do chromu daleko a když to přestříkáš bezbarvým lakem,tak ti to udělá mapy jako by to naleptalo tu barvu.Ale na druhou stranu,na vlastní oči jsem viděl zjeva co měl chrom spej dovezenej nějaký americký výroby,nalakoval tím kliku u Octavie a bylo to fakt jako chrom,ale malej sprej vyšel asi na 400kč,a nenastříkáš žádnou větší plochu... Citovat
Geri007 Odesláno 3. červen 2009 Odesláno 3. červen 2009 jjj chromovej lak neudela takovej efekt jak pravy chromovani... mam tim lakem strikany viko ventilu ( na zkouzku nez budu predelavat )... kdyz se to strika z mensi vzdalenosti, ale tak, aby to neteklo, da se tomu chromovymu vzhledu priblizit.. zkousela jsem to ...ale jinak nic moc... :cool: Citovat
Kvasky Odesláno 3. červen 2009 Odesláno 3. červen 2009 fakt naprd... Mám ho doma a je to naprosto zbytečná práce... Výsledek te zklame:( Citovat
pastorek Odesláno 3. červen 2009 Odesláno 3. červen 2009 Mne sa osvedčil pri renovácii predných i zadných svetiel. Ovšem pri predných som nestriekal zrkadlá ale iba okolo. Je pravdou že od chrómu má ďaleko a je náchylný na znečistenie. Pri zadných bol dobrý. Citovat
Creams Odesláno 4. červen 2009 Odesláno 4. červen 2009 No kdyby existovalo něco tak jednoduchého jako chrom ve spreji tak proč by kluci s tím dělali takové scény jak to je složité... Ale přijal bych kdyby tady někdo uvedl jak se to doopravdy dělá... slyšel jsem něco o tom, že ten plast musí být v plniči (tj zaklad na pasty plnič) a pak to jde do lázně... Ale netuším zdali je to pravda, nebo jen nějaky.... Citovat
Geri007 Odesláno 4. červen 2009 Odesláno 4. červen 2009 Creams: co vim, tak je to zdlouhavy proces, kde ta vec na cchromovani ci zlaceni ezi treba i nekolik dni v nejake lazni s tou smesi.. co se pri tom deje uz bohuzel nevim...jen ze zalezi na delce pobytu veci v te lazni na kvalitu provedeni.. nesmi se to prej uspechat... Citovat
a-l-d-a Odesláno 4. červen 2009 Odesláno 4. červen 2009 ale je u nás nová metoda jednoduchší žáden problém cokoliv nachromovat se mrkněte na instruktážní video Citovat
309GT Odesláno 4. červen 2009 Odesláno 4. červen 2009 Já myslím že plasty se chromovali nějak vakuově nebo co,ale taky o to vím prd,chromu neholduju:D Jinak ta nová metoda,fakt mazec:o Citovat
klm16 Odesláno 4. červen 2009 Odesláno 4. červen 2009 ja som stiekal srouby na kolesa vysledok ma dost prekvapil je to pekne leskle.... ale na druhej strane na srubach ma nejaky mapy zaujimaju, pravdu ovediac plasty by som snim nestriekal... Citovat
Fusion Odesláno 4. červen 2009 Odesláno 4. červen 2009 Je to naprd. Je to taková lesklejší stříbrná nebo jak to vysvětlit. Zrcadla se s tím ale dosáhnout nedá. Citovat
Jenda 309 Odesláno 4. červen 2009 Odesláno 4. červen 2009 No já od doby co se \"rádobychromový\" díly prodávaj v globusu a na benzínkách nemůžu chrom ani vidět a cokoli co na novějším autě připomíná chrom zavání tuzingem, takže bych chromový spreje radši vůbec neřešil. Chrom patří na ameriky a na auta s datem narození před rokem 80. Citovat
dolly1010 Odesláno 4. červen 2009 Odesláno 4. červen 2009 já chrom ee Jinak to video: viděli ste, jak se šetří barvou :D Ani kapka nepřísla na zmar Prostě mazec Citovat
AnotherOne Odesláno 4. červen 2009 Odesláno 4. červen 2009 Původně zaslal: dolly1010 já chrom ee Jinak to video: viděli ste, jak se šetří barvou :D Ani kapka nepřísla na zmar Prostě mazec To nebola farba. Išlo o nejakú chemickú reakciu. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.