GUT Odesláno 25. duben 2009 Odesláno 25. duben 2009 Zdar chlapy,sem tam mi nechladí klima nevíte co s to muže dělat? upraveno - ten Caps Lock při psaní názvu přiště vynech! Díky, Béďa Sloučeno s duplicitním tématem. [upravil dne 4.6.2009 Kurt] Citovat
ozzy56 Odesláno 25. duben 2009 Odesláno 25. duben 2009 zkus vyčistit Kontaktolem kontakty relátek za maskou chladiče--za maskou je takový obdélníkový plastový kryt--demontuj ho a vidíš relátka--postupně vytahuj a prostříkej... při zapnutí klimy se musí pomalu točit ventilátor chladiče--zkontroluj... [upravil dne 26/4/09 ozzy1956] Citovat
ozzy56 Odesláno 26. duben 2009 Odesláno 26. duben 2009 Původně zaslal: Slayer .... A nebo že by prázdný systém?? to by klima nejela furt--ona někdy jede,někdy néé--myslím,že to bude v elektrice--kontakt... Citovat
AnotherOne Odesláno 26. duben 2009 Odesláno 26. duben 2009 Neostáva visieť klapka zmiešavania vzduchu? Citovat
Slayer Odesláno 26. duben 2009 Odesláno 26. duben 2009 Mno..... Přesně takhle se mi to začlo projevovat u Berlinga .... Sem tam šla, chvíli zase ne. Nízký tlak chladiva.... Až uteklo úplně a teď nechladí vůbec. Citovat
ozzy56 Odesláno 26. duben 2009 Odesláno 26. duben 2009 tak jasně --nejlepší by bylo klimu naplnit a pak řešit...teď v Ova v A.T.U. za 999 kč komplet údržba...s plněním... [upravil dne 26/4/09 ozzy1956] Citovat
janou Odesláno 26. duben 2009 Odesláno 26. duben 2009 Na mojej 406 som mal ten istý problem .Chladila len za jazdy , nešiel ventilator na chladiči . Bolo vadné relatko vedľa baterie.(bolo hrdzavé vo vnútri ). To relatko som mal uchytené na boku krytu baterie -sedé 50A -guľaté. Citovat
GUT Odesláno 3. červen 2009 Autor Odesláno 3. červen 2009 Zdar chlapi mám pořad problém s klímou.Nespíná mi kompresor.Náplň je nová pojistky jsou dobré kabeláž taky relátka prý taky tak nevím kde je problém.To mi řekl servisák.Já si myslím když nespíná kompresor ta to je relé ale nevím jak poznám že je špatné?Prosím poraďte. Citovat
zzipCZ Odesláno 3. červen 2009 Odesláno 3. červen 2009 nebo tlakovej spínač a ted tu někdo řešil že mněl pod chlidičem prodřenej drát Citovat
GUT Odesláno 3. červen 2009 Autor Odesláno 3. červen 2009 a jak to zjistím že je špatnej ten tlakáč nebo relé? Citovat
ozzy56 Odesláno 3. červen 2009 Odesláno 3. červen 2009 zkus ten tlakový spinač přemostit jak píše zzipCZ--byl vadný ten konektor,do kterého strkáš to relé (uhnilý drát v něm) Citovat
GUT Odesláno 3. červen 2009 Autor Odesláno 3. červen 2009 když ten tlakáč přemostím co to bude dělat? Citovat
ozzy56 Odesláno 3. červen 2009 Odesláno 3. červen 2009 noo,snad se rozběhne kompresor klimy--jinak to chladit nebude... Citovat
GUT Odesláno 3. červen 2009 Autor Odesláno 3. červen 2009 tak že pokud to překlenuju a zapne se kompresor tak je špatnej tlakáč? Citovat
mark001 Odesláno 4. červen 2009 Odesláno 4. červen 2009 Jeden z priznakou je ze ked zapnes AC nenaskoci ti kompresor klimy (je pocut cvaknutie spojky kompresora) ale zapne ti saharu ...ak nezapne saharu tak je chyba inde ako len v rele. Mne to robilo to rele, otvoril zapajkoval a uz vyse roka je klud Citovat
Jaroslav Čapek Odesláno 4. červen 2009 Odesláno 4. červen 2009 Ahoj chtel jsem se zeptat.Po zimne mi nechladila klima mam automat.Tak jsem ji nechal doplnit a servisak mi rikal ze kdyz se v zimne nepouziva tak ze chladivo vyprcha.No a tak jsem ji doplnil a je to 4mesice a nechladi zas starsne malo.Cim by to mohlo bejt?Naka dirka?Netesnost?Zapne se kompresor ale malo chladi.Poradte mi treba na mejla jcapek007@seznam.cz.jsem tady novej tak nevim jak to psani tady funguje.diky Jarda. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.