Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

to vypada,ze je to jeste neMUX verze,takze tam staci vymenit ten krouzek pod volantem a bude to ok,taky jsem ho menil.zitra ti muzu nafotit ten rozbity,abys vedel,jak to vypada;)

Odesláno
Původně zaslal: Devr

Co je to MUX?

A kolik stojí ten kroužek?

Taky se bojím jít do toho sám....nechci aby mi naliskal pytel.

:myslim

kroužek s kablíkem mám doma jestli pasuje z modelu 98

je 100% funkční

Odesláno

Co je to MUX?

A kolik stojí ten kroužek?

Taky se bojím jít do toho sám....nechci aby mi naliskal pytel.

:myslim

MUX neboli multiplex, je elektrická síť v autě která se stará o veškerou elektroniku. Pozná se podle toho, že páčky pod volantem mají plochý tvar. (další kurvítko do auta)

New kroužek přímo od peugeotu je pod kódem 4112 CA a cena je 2736,- s DPH.

2Tom406: U stršího modelu je pod kódem 4112 X5 tak těžko říct jak hodně je odlišnej. Jo cena je taky jiná. 4598,-. :myslim

Než se začneš hrabat v airbagách je dobré odpojit baterii pak by to mělo být OK. ;)

P.S. Jinak moc pěkný kupátko. :cool: Ať slouží bez problémů. :super

[upravil dne 3/6/09 Dave_k]

Odesláno

gratuluji , koukám foceno u D1 , každopadne bych ad airbag jako prvni kouknul pod sedačky a zkontroloval konektory popř je ustřihl a dal to napevno.rychle,levne a vmnoha připadech učinne .

Odesláno

do r.v. 26.Listopadu 2001 by ten krouzek mel byt stejny pro vsechny modely 406, jeden navic mam doma ;)

chtelo by to jeste tvuj VIN kod auta aby se to dalo presne zjistit

[upravil dne 3/6/09 Ferry]

Odesláno
Původně zaslal: Ferry

do r.v. 26.Listopadu 2001 by ten krouzek mel byt stejny pro vsechny modely 406, jeden navic mam doma ;)

chtelo by to jeste tvuj VIN kod auta aby se to dalo presne zjistit

[upravil dne 3/6/09 Ferry]

Já mám rv 6/2001 a už mám novější. :myslim

Chce to opravdu to VIN pak je to jistota.

Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

gratuluji , koukám foceno u D1 , každopadne bych ad airbag jako prvni kouknul pod sedačky a zkontroloval konektory popř je ustřihl a dal to napevno.rychle,levne a vmnoha připadech učinne .

Myslím . že to nebude problém sedadel, protože to hned po resetu na diagnostice naskočilo hned při pravém vytočení volantu . Dobrý postřeh.. D1

Odesláno

Nevíte , kdo by se mi na to zodpovědně a za normální peníz podíval v okrese Vyškov. Případně výměna toho kroužku? Rád bych to měl v pucu a asi bych si na to netroufl....nevim....:myslim

Odesláno

Tak to taky netuším zda je to stejné.:myslim

VIN:VF38CRFNA81329397

[upravil dne 3/6/09 Devr]

Tak podle VIN máš už na novější model bez multiplexu jak už jsem výše psal. Ten lacinější, ale novjší kroužek. :papa

P.S. Koukám že máš o 9 dní starší auto jak já. Ty: 20.6.2001 :D Rodiště stejné, Turín. :roker

Odesláno
Původně zaslal: Dave_k

Tak to taky netuším zda je to stejné.:myslim

VIN:VF38CRFNA81329397

Tak podle VIN máš už na novější model bez multiplexu jak už jsem výše psal. Ten lacinější, ale novjší kroužek. :papa

P.S. Koukám že máš o 9 dní starší auto jak já. Ty: 20.6.2001 :D Rodiště stejné, Turín. :roker

Skoro dvojčata :potlesk

Takže se jedná přesně o tento kroužek?

4112 CA a cena je 2736,- s DPH.

?

Odesláno
Původně zaslal: Dave_k

JJ přesně tak. ;)

Tak asi budu muset ty 3 tácky obětovat, ale sám to asi neudělám co? Takže ještě práce.

To se dá vyhledat na servisboxu i s tou cenou?

A jakto že to máš s lepší výbavou , kůže , tempomat...atd...to bylo na zakázku, nebo to byl model v plné výbavě?

Odesláno

Tak asi budu muset ty 3 tácky obětovat, ale sám to asi neudělám co? Takže ještě práce.

To se dá vyhledat na servisboxu i s tou cenou?

A jakto že to máš s lepší výbavou , kůže , tempomat...atd...to bylo na zakázku, nebo to byl model v plné výbavě?

Ještě se tu zkus porozhlídnout po inzerátech. Prodávají se tu novější modely 406 na díly tak třeba někdo bude mít za rozumější cenu. ;)

Ohledně tý výbavy. Ten co to moje kupoval jako novotu tak moc nešetřil. :cool:

Odesláno

Tak už mám nabídku za 500, ale musím napřed najít někoho kdo to provede, nebo se toho nemusím bát? Ze spodu volantu jsou dva šrouby a ty drží celej pytel a pak jsem u kroužku? Zvládnu to a pokud odpojím baterku tak se nemusím bát , že mi pytel nenaliská? Jsem tady četl , že stačí statika a je vymalováno....bojim...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...