Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jak se parkuje v KAFEROURU....

Někteří lidé se neumí trefit na parkovací místo a jiní to berou jako výzvu.

http://306.frikulin.com/galerie/parkking/park000.jpg

http://306.frikulin.com/galerie/parkking/park001.jpg

http://306.frikulin.com/galerie/parkking/park002.jpg

http://306.frikulin.com/galerie/parkking/park003.jpg

Parkujte prosím ohleduplnně. I když tohle místo bylo prostě volné.

[Editován dne 23/6/04 vector]

Odesláno

no jenom aby se ti to nevrátilo...když nevíš kdo je majitel a jak moc je agresivní....taky pak můžeš jednou přijít ty k autu a určitě poškrábanej lak, zničený zrcátko,....nepotěší...a při troše smůle může při setkání člověk dostat i do držky...;)

Odesláno
Napsán autorem Dress

no jenom aby se ti to nevrátilo...když nevíš kdo je majitel a jak moc je agresivní....taky pak můžeš jednou přijít ty k autu a určitě poškrábanej lak, zničený zrcátko,....nepotěší...a při troše smůle může při setkání člověk dostat i do držky...;)

No taky proto mám tu fotku původně sem to nefotil aby sem se předváděl. A s tím rozbitým obličejem máš asi pravdu, ale neboj moc ho tlouct nebudu.

Odesláno

tak jsem byl několikrát donucen takto parkovat. když nemám fo?ák tak si opisuju značky.

a kdyby si pak vyskakoval, tak mu dám najevo aby si zopakoval v autoškole jak se parkuje

Odesláno

No je fakt, že ta ona zřejmě dáma s Microu to tam píchla jak vidle... A v Kefíru na Andělu (je to on, ne?) se někdy hledá místo fakt blbě, a když čék pospíchá, tak ho takovéhle Micry dokážou vytočit, zvláš? když pospíchá :D

Odesláno

no myslel jsem to tak že přijdeš k autu to vedle už nikde a na svým autě píchlí gumy, zlomeny zrcátko,... sice máte fota nebo značky toho co vedle byl a považujete to za důkaz...ale u soudu nebo u policie je to k ničemu....

možná když pak uděláte bububu na nějakou bohatou paničku, která vám pak ráda ukáže svoji šekovou knížku...ale taky to může bejt někdo \"silnější\" a \"mocnější\" a jste v prd***

už sem to párkrát viděl, věř te mi....ze sídliště mám taky pár zkušeností (ne osobních) občas někdo někoho zablokuje protože není nikde jinde kde zaparkovat...sice ten zablokovaný ráno vyjede třeba po chodníku ale na tom autě co ho blokovalo zůstane památka....nj lidi jsou na sebe zlí...

vector: moc bych si nefandil...aby ti po čumi nedal někdo tobě...

Odesláno
Napsán autorem Dress

no myslel jsem to tak že přijdeš k autu to vedle už nikde a na svým autě píchlí gumy, zlomeny zrcátko,... sice máte fota nebo značky toho co vedle byl a považujete to za důkaz...ale u soudu nebo u policie je to k ničemu....

možná když pak uděláte bububu na nějakou bohatou paničku, která vám pak ráda ukáže svoji šekovou knížku...ale taky to může bejt někdo \"silnější\" a \"mocnější\" a jste v prd***

už sem to párkrát viděl, věř te mi....ze sídliště mám taky pár zkušeností (ne osobních) občas někdo někoho zablokuje protože není nikde jinde kde zaparkovat...sice ten zablokovaný ráno vyjede třeba po chodníku ale na tom autě co ho blokovalo zůstane památka....nj lidi jsou na sebe zlí...

vector: moc bych si nefandil...aby ti po čumi nedal někdo tobě...

Tak to nemám strach :) nemusim si ani moc fandit ...

Je pravda, že existuje skupina přizdisráčů co ti třeba píchnou kolo nebo udělaj jinou příjemnost. Že by takové měly trhat mezi autama na rušné křižovatce je sice jasná věc, ale bohužel se to nedělá.

Takže nezbývá než umět podle čísla zjistit majitele. Taky kdo Parkuje v Kaferouru většinou tam parkuje častěji a jednou za čas ho tam člověk prostě najde. Destiny tam parkuje co já vím denně a jeho auto najdu během pár minut. ,-) většinou ho vidím když hledám volné místo.

Bohužel svět je plný hajzlů a řidičák jim klidně dají taky,je dobré být alespoň ve stavu, že když dojde k fysickému kontaktu aby neměli nevrch. Bohužel někteří trotli navštěvují pravidelně posilovnu (no co si budem povídat oni zejména trotli navštěvují pravidelně posilovnu za účelem velkých svalů)... no co se dá dělat člověk někdy musí být brutální aby nedostal sám. Samozřejmě základ je pokud možno se takovým situacím vyhnout není dobře , když dostane kdokoli po tlamě a? už si to zaslouží nebo ne.

Nejhorší je srážka s blbcem, ale když má blbec ještě auto...

Odesláno

nemyslel jsem to jako kázání, pouze jako varování před mstivostí oněch jedinců...

jinak mi řekni jak moc jednoduché je zjistit majitele resp. uživatele vozu podle spz resp. teď už rz? Pokud vím tak \"legální veřejný seznam\" není, nebo je?

Odesláno

no ja jsem zjistoval jednou cislo a daji ti to na obcanku ale musis uvest duvod ...

takze neco dobryho vymyslet ;)

PS: zjistoval jsem jestli je auto jeste napsany na me nebo ne ...

Odesláno

mno tak to sem nevěděl...a kde sis to zjiš?oval? Na registru řidičů..nebo jak se to jmenuje..prostě kde dávají ty značky a vydávají řidičáky??? V Praze tj. např. Kongresovka?

Odesláno
Napsán autorem Dress

nemyslel jsem to jako kázání, pouze jako varování před mstivostí oněch jedinců...

jinak mi řekni jak moc jednoduché je zjistit majitele resp. uživatele vozu podle spz resp. teď už rz? Pokud vím tak \"legální veřejný seznam\" není, nebo je?

Máš pravdu žádný legální veřejný seznam není maximálně můžeš zjistit pojiš?ovnu u které je pojištěn (tedy legálně). Když jsi hodně šikovný a lstivý tak bez známých jinde než u po... zjistíš i majitele, ale jak říkáš legálně to nejde.

Odesláno

na magistrate (tam kde se registrujou auta) ...

ale musis udat duvod a ty zensky to musi uznat jako verohodny pak vyplnis zadost, pockas asi 10minut a oni ti to ustne zdeli (u me to tak bylo).

Odesláno

Zaparkované auto vypovídá o charakteru a povaze řidiče. Lemploidi a bezohledoidi se najdou všude. Vedle takových raději ani neparkuju a popojedu radši o kus dál. Jinak mě ale solidně točí, když někdo postaví auto tak, že zabere místo dalším dvěma.

Odesláno

no a ty co toho hummra maj tak by se do ty dvoumetrovy diry vecpali. Cim mensi auto, tim vic zabere mista. Zkuste treba predjet trabanta, no to nekdy proste nejde. Ridic jede levyma kolama po stredni delici care a pritom kdyz pojede pravejma kolama po care, co znaci krajnici, tak si ho na silnici ani nevsimnete

Odesláno
Napsán autorem rider...

no a ty co toho hummra maj tak by se do ty dvoumetrovy diry vecpali. Cim mensi auto, tim vic zabere mista. Zkuste treba predjet trabanta, no to nekdy proste nejde. Ridic jede levyma kolama po stredni delici care a pritom kdyz pojede pravejma kolama po care, co znaci krajnici, tak si ho na silnici ani nevsimnete

Přesně tak, jeden idiot se předjíždí hůř, než deset normálních řidičů. (nekdy než deset zasebou) Někdy mám až živočišnou touhu srazit ho ke kraji, pak si říkám..\"Zabije se a dostaneš za něj jako za člověka\"

[Editován dne 24/6/04 vector]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...