Lubos77 Odesláno 1. červen 2009 Odesláno 1. červen 2009 Ahojte, prave mi zdochla baterka, zajtra idem kupit novu... Len sa neviem rozhodnut aku znacku, ci vartu, bosch, banner, alebo aku ??? 306 XS HDi Změna předmětu - původně \"bateria\". [upravil dne 1.6.2009 Kurt] Citovat
Šalda Odesláno 1. červen 2009 Odesláno 1. červen 2009 já jedině vartu:super ale co píšeš bosch a banner tak budou taky fajn Citovat
lubokpz Odesláno 1. červen 2009 Odesláno 1. červen 2009 mam vartu a som spokojný (má štyri roky a nebolo ju treba cez zimu dobíjať), ale na bývalke som mal bosch a fachala ako zmyslov zbavená a to točila dvojliter Citovat
oddie Odesláno 1. červen 2009 Odesláno 1. červen 2009 Tobě záleží na tom, co tam bude za nálepku? Citovat
Šalda Odesláno 2. červen 2009 Odesláno 2. červen 2009 Původně zaslal: oddie Tobě záleží na tom, co tam bude za nálepku? Mě teda minimálně pro dobrej pocit záleží jaká tam je nálepka;) a už jsem jich pár měl nějakých mrdek a už jedině vartu,zatím nikdy nezklamala:super Citovat
tom406 Odesláno 2. červen 2009 Odesláno 2. červen 2009 Původně zaslal: Lubos77 Ahojte, prave mi zdochla baterka, zajtra idem kupit novu... Len sa neviem rozhodnut aku znacku, ci vartu, bosch, banner, alebo aku ??? 306 XS HDi Změna předmětu - původně \"bateria\". [upravil dne 1.6.2009 Kurt] hlavě aby byla čerstvá a né nějaký ležák - jinak si myslím že to je jedno-pokud bys ale chtěl zainvestovat okolo 4000kč ta určitě gelovou!! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.