Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím.Při servisní prohlídce bylo počítadlo dáno na servisních 30000km a odečítalo po stech km.Teď se blížím k najetým 10000km a už tam mám jen 3000km.Nějak jsem to nesledoval jestli to rychleji odečíta nebo je to příčinou opotřebovaného oleje,nebo mě to upozornuje na mezikontrolu a nebo to mám pokažené? Jak to vlastně má fungovat? Mockrát dík za Vaše zkušenosti Jarda:myslim

Odesláno

Čas nemá vplyv na zrýchlené ubúdanie, keď uplynú dva roky proste to naraz padne na nulu. O vytáčaní neviem, ale má na to vplyv počet studených štartov a podmienky prevádzky napr. v meste to ubúda rýchlejšie.

[upravil dne 2.6.2009 AnotherOne]

Odesláno

mne sa to stalo tiez na serviske po 30 000km spravil som 4000km a pocitadlo sa odpocitalo na 18 000 do dalsej servisky. V peugeote mi to opravili a teraz je to OK takze ziadne studene starty alebo vytacanie to je blbost. Akurat mam vedomost ze 607ky myslim maju interval podla otacok

Odesláno

dobře, takže je to jasné. Pokud si v určené \"lhůtě\" vyměním olej a udělám i to ostatní sám, jak nastavím nový stav na počítadle servisních km ? Vím, že to jde to udělat na místě a nemusím do servisu, vítě někdo jak ?

• O 3 týdny později...
Odesláno

Tak, včera jsem zaznamenal stejnou věc. Odpočítávadlo ukazovalo 25.000, druhý den najednou klíč a 2.000. V servise jsem byl vloni v půlce července, na servisní prohlídce typu B. Zkontroluju si sám \"mezikontrolu\", vyresetuju a kašlu na to.

Odesláno

Caute,ja ked som kupoval auto z A-cka tak strhli dolu vsetky nalepky v motorovom priestore (o vymene a drhu oleja,atd) aj prestavili km na pristrojke a ked som chcel vidiet servisnu knizku tvrdili ze ju nemaju.Ked mi ale prisli po case postou vsetky doklady aj serv.knizka skoro ma porazilo,olej nebol meneny 4 roky,aj sa mi nezdal tak som ho vymenil hned po kupe,aj sviecky a vzduch,filter. Nakolko sa troska vyznam tak so to radsej urobil,a dobre som spravil,olejovy filter(vlozka)sa rozpadla mechanikovi v rukach,ani nebolo poznat ako v skutocnosti vyzerala.Predch.majitel-zena.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...