Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Zazvonil zvonec a pohádky je konec (taxi3)

Recommended Posts

Odesláno

strasne je aj okate ako menia tie auta. V jednotke odokrie auto a teraz neviem ci ma puklice alebo tie origo elektrony aj s bielimi pasmi na oknach a neskor uz ma viaclucove elektrony a bez pasikov na oknach.

V trojke ma niekedy na aute stary typ dazdoveho senzoru (ten podlhovasty) a inokedy zas uz len to očko male.

Odesláno

wooody-je naprosto zbytečný řešit kam se skovávaj ty kola a pásy.. Je to taková pohádka...:D

Na začátku měl samolepku TAXI jen na zadních dveřích a ke konci filmu jak jel s těma pásama tak jí měl přes oboje dveře..:myslim

Odesláno

Právě jsem viděl upoutávku na PRIMĚ na film TAXI - věřím, že ač tam nejezdí žádná 406ka tak má dost šancí, aby všechny milovníky podobných filmů oslovil (já se tutově dívat nebudu, ale když vidím, jak bezmezné ovace zde sklízí francouzská slátanina, z které jsem vydržel jen cca 10 minut už nevímkterého dílu, tak jsem přesvědčen, že i tento \"trhák\" se Vám bude líbit).

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...