Qcko Odesláno 30. květen 2009 Odesláno 30. květen 2009 Neviem kam to dat, tak to supnem do tuningu:mad:...chcel by som konecne povysit svetla na aute na AE (uz mam aj vybrane), ale vsetky AE maju samozrejme H1+H7 (alebo inu kombinaciu, avsak nie H4)...ja mam prechodovy break a mam prave H4 (nie cire svetla) a tak chcem vediet, ci--> 1.) je rozdiel v konektore (kabel) u starsieho modelu a u novsieho? - cital som tu vselijake topiky o tom, ako tam poprepajat kable a tak, ale neviem, ake svetla boli predtym:myslim 2.) je potrebne vymenit packu pod volantom za H1+H7? ...pripadne sa jedna o tieto svetla, ak mate s nimi niekto skusenost--> Citovat
309GT Odesláno 30. květen 2009 Odesláno 30. květen 2009 Ke světlům dostaneš redukční konektor,tak že instalace je úplně primitivní,jen to přehodíš a jezdíš Citovat
Meldik Odesláno 30. květen 2009 Odesláno 30. květen 2009 a packu menit nemusis....staci pridat rele.... Citovat
Fakir Odesláno 30. květen 2009 Odesláno 30. květen 2009 Přesně tak, přidáš relé, které ti bude s dálkovýma držet potkávačky. Hoďka práce a cca 100 Kč za materiál. Citovat
Qcko Odesláno 30. květen 2009 Autor Odesláno 30. květen 2009 Aha, no tesite ma svojimi informaciami...ale predsa len, ak vymenim packu pod volantom, odpadne mi pouzitie rele? Pytam sa preto, ze ju budem menit asi aj tak (uz zacinaju blbnut smerovky aj klakson) a rozdiel v cene medzi packou pre H4 a pre H1+H7 nie je nijak velky:roker, cize som rozmyslal ze kupim zaroven packu aj so svetlami:myslim Citovat
olda Odesláno 30. květen 2009 Odesláno 30. květen 2009 Relé má tu výhodu,že nebudou vysoké proudy procházet přes páčku,to je pro ní docela záhul,zapojení je jednoduchý,několikrát se to tu řešilo,myslím,že v modelech 306. Citovat
olda Odesláno 30. květen 2009 Odesláno 30. květen 2009 Tady se to taky dost probíralo,je to tam docela slušně popsaný. Citovat
Qcko Odesláno 31. květen 2009 Autor Odesláno 31. květen 2009 No, takze mam umiestnit rele za stretavacky a pred dialkove svetla:myslim...zaujimave, len nechapem preco je to take zlozite (svojim sposobom)...uz som vymenil 3 AE, ale bolo to na autach, ktore mali od vyroby 2 ziarovky, cize vymena + zapojenie AE na akumulator, brnkacka, ale takto je to vacsia veda:D ... jednoducho povedane, ak necham origo packu na H4 a k nej pridam rele, bude ovladanie ako na 2 ziarovkovych svetlach:roll... meldal: ked som kukol do tvojho podpisu, tak su to tie iste svetla (aspon mi tak pripadaju:aut)....ty si mal tiez predtym H4, alebo mas uz novsi model? No, tak tu som nasiel jedno rele v sufliku:D, moze byt nieco take? [upravil dne 31.5.2009 Qcko] Citovat
Meldik Odesláno 31. květen 2009 Odesláno 31. květen 2009 Ano, ja jsem mel puvodne H4.....tady mas obrazek, jak to mam zapojene.....neni to nic sloziteho.....rele mam umisteno u pojistek v motorovem prostoru......pripojeni vodicu od rele k vodicum svetel mam propajeno.....nemam rad ty prorezavaci spojky...........zapojeni je i pro H1........jinak svetla zapojis normalne na konektory, jak to ma byt....... (ted si nejsem jisty jestli nepisu blbost, ale jedine co je nestandartni je, ze pri svetelne houkacce sviti jak dalkove, tak i potkavaci.........normalne je to myslim jen dalkove) [upravil dne 31.5.2009 meldal] Citovat
Guest minimaxa Odesláno 31. květen 2009 Odesláno 31. květen 2009 jé hele, můj obrázek, už sem chtěl hledat a psát že jsem to sem někam maloval, tak už nemusím Citovat
Meldik Odesláno 31. květen 2009 Odesláno 31. květen 2009 minimaxa:.....jj, ja jsem si ho jen dovolil malinko poupravit......tak snad jsem neporusil autorska prava.... Citovat
Qcko Odesláno 31. květen 2009 Autor Odesláno 31. květen 2009 No super, obrazok je prehladny a vrcholne jednoduchy, tak to mam uz hadam vsetko potrebne co ma trapilo:roll Ta svetelna hukacka mi nevadi, hlavne mi ide o to, aby svietili tie kruzky na AE a k tomu sa dali v pohode prepinat stretavacky/dialkove:papa Citovat
olda Odesláno 31. květen 2009 Odesláno 31. květen 2009 Kroužky napoj na parkovačky a je to,já to měl stejně,měl jsem ty samý světla,akorát chrom,když jsem měl zapojený ty krajní parkovačky,tak to vypadalo divně. Citovat
jodua Odesláno 15. srpen 2009 Odesláno 15. srpen 2009 Ahoj kluci, dneska jsem na svych Angelech provedl upravu pro HID xenony a dalkovy zarovky pres rele. Pouzil jsem rele 12V/40A. Mam akorad jeden dotaz: kdyz prepinam z tlumenych na dalkove, tak mi svetla probliknou, neni to dlouhy ani ne 1s, ale je to videt. Zpet z dalkovych na tlumeny mi HIDky sviti normalne. Nevite, jak udelat (asi nejaky kondik) aby mi pri zapinani dalkovych neproblikly HID tlumeny? Citovat
DanHal Odesláno 3. září 2011 Odesláno 3. září 2011 a je to nutný, aby svítily potkávačky při dálkových? Citovat
ChouLu Odesláno 4. září 2011 Odesláno 4. září 2011 neni to nutne,ale toho svetla je pak zatracene malo... ty paraboly jsou staveny tak ze budou svitit obe zarovky Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.