Béďa Odesláno 31. květen 2009 Odesláno 31. květen 2009 nez se k tomu dostanes tak ti trosku pomuzu Citovat
xxxrastrxxx Odesláno 1. červen 2009 Odesláno 1. červen 2009 Velmi krasne :-) A ted jedna otazečka co by na to řikali pani všemohouci v černem připadne TK:cool: Citovat
Bratr Odesláno 1. červen 2009 Odesláno 1. červen 2009 myslím že třetí brzdové není nutné, tk by stačilo vypnot ale hezké, škoda že na old model to až tak dobře nepůjde [upravil dne 1.6.2009 Bratr] Citovat
Joe1 Odesláno 2. červen 2009 Odesláno 2. červen 2009 Na STK by som to asi nevypínal,však keď môžu na autobusoch svietiť svetelné panely tak toto nemôže nikomu vadiť......... Citovat
xxxrastrxxx Odesláno 2. červen 2009 Odesláno 2. červen 2009 Původně zaslal: Joe1 Na STK by som to asi nevypínal,však keď môžu na autobusoch svietiť svetelné panely tak toto nemôže nikomu vadiť......... mno dobře ale takovej autobus je podle me neco jinyho než 3ti brzdovka ... a navic ty panely na busech budou mit na 150% nejakou homologaci ... Citovat
309GT Odesláno 3. červen 2009 Odesláno 3. červen 2009 Původně zaslal: Bratr myslím že třetí brzdové není nutné, tk by stačilo vypnot ale hezké, škoda že na old model to až tak dobře nepůjde [upravil dne 1.6.2009 Bratr] Vypnot to lze,ale je problém že ty mrchy na technický kontrolujou všechny světla,já jsem neměl zapojený přídavný dálky a napsal mi to do malejch závad:( Ale snad by to prošlo Citovat
AKCZ Odesláno 3. červen 2009 Autor Odesláno 3. červen 2009 Kdybych to vzal do extremu tak to svetlo muzu cely sundat.. ty dva sroubky co to drzej neni problem vysroubovat a dat svetlo cely pryc Ale resit to nebudu.. uvidime.. Citovat
jack 306 Odesláno 3. červen 2009 Odesláno 3. červen 2009 nebo řekneš že to je original a že se to tak na GTi-čka tak montovalo oni o tom budou asi hovno vědět jestli to tak je nebo ne to by museli míz v hlavě všechny typy vozidel na světě Citovat
Marcel505 Odesláno 3. červen 2009 Odesláno 3. červen 2009 Dobrá vychytávka, hned ti za Tebou pochopí, co následují a že tě nemají předjíždět. Citovat
zabit Odesláno 19. leden 2011 Odesláno 19. leden 2011 Tak jsem se rozhodl udelat si tu samolepku taky, kdyz ted mam vice volneho casu, chtel bych na ni napis 306 HDi ( aby to ke me pasovalo ) ale jelikoz jsem opravdu spatny ve vytvarne tvorbe tak me napadlo udelat si to na PC, jen bych potreboval sehnat nekde nejaky obrazek loga, protoze bych to chtel v originalnim typu pisma, takze kdyby jste nekdo vedel kde sehnat origo napis 306 HDI dejte vedet Citovat
.mycTD Odesláno 19. leden 2011 Odesláno 19. leden 2011 no nevim... u gti bych to oznaceni jeste chapal, ale u ostatnich verzi bych asi radeji pouzil to neutralni PEUGEOT Citovat
Šalda Odesláno 19. leden 2011 Odesláno 19. leden 2011 Taky jsem to viděl před pár měsíci na Focusu, a vypadalo to moc pěkně, a hned mě napadlo že si to udělám taky, jen nevím jak, protože nechci aby ta samolepka byla vidět když to nesvítí a je den, takže snad jedině v černé barvě Nemáte někdo fotku jak to vypadá za dne a bez svícení?? Nebo jak se to lepí?? Citovat
zabit Odesláno 19. leden 2011 Odesláno 19. leden 2011 ja mam prave cernou samolepku, koupil jsem ji v nejakem obchode \"papir, hračky\" a do ni jsem myslel ze to vyriznu a nalepim primo na plast toho svetla, ve dne svetlo ma takovou cernou barvu s nadechem cervene, jelikoz ma kolem sebe stinici plast, takze by se po prekriti cernou samolepkou podle me moc nezmenilo jinak mam na 306 uz i obreslenou sablonu toho svetla uz mi chybi jen to logo, nasel jsem na netu jedno ale to melo rozmery moc maly a neslo by pouzit jinak HDi tam chci z důvodu chipu, neco jako \" divej ze i naftak muze jet rychle \" Citovat
Béďa Odesláno 19. leden 2011 Odesláno 19. leden 2011 Šalda: takhle vypada samolepka pred nalepenim, bez prosviceni svetla by nemela byt prakticky videt.. Citovat
zabit Odesláno 19. leden 2011 Odesláno 19. leden 2011 asi bude jednodusi sehnat novy Gti nez sehnat samolepku na HDi Citovat
Šalda Odesláno 19. leden 2011 Odesláno 19. leden 2011 Béďo, díky moc, přesně tohle jsem chtěl vidět:super A ještě dotaz, lepí se na ten krycí plast a nebo přímo na světlo? [upravil dne 19/1/11 18:27 Šalda] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.