Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Joe1

Na STK by som to asi nevypínal,však keď môžu na autobusoch svietiť svetelné panely tak toto nemôže nikomu vadiť.........:bacha

mno dobře ale takovej autobus je podle me neco jinyho než 3ti brzdovka ... a navic ty panely na busech budou mit na 150% nejakou homologaci ...

Odesláno
Původně zaslal: Bratr

myslím že třetí brzdové není nutné, tk by stačilo vypnot :) ale hezké, škoda že na old model to až tak dobře nepůjde

[upravil dne 1.6.2009 Bratr]

Vypnot to lze,ale je problém že ty mrchy na technický kontrolujou všechny světla,já jsem neměl zapojený přídavný dálky a napsal mi to do malejch závad:( Ale snad by to prošlo
Odesláno

Kdybych to vzal do extremu tak to svetlo muzu cely sundat.. ty dva sroubky co to drzej neni problem vysroubovat a dat svetlo cely pryc ;) Ale resit to nebudu.. uvidime..

Odesláno

nebo řekneš že to je original a že se to tak na GTi-čka tak montovalo oni o tom budou asi hovno vědět jestli to tak je nebo ne to by museli míz v hlavě všechny typy vozidel na světě

• O 1 rok později...
Odesláno

Tak jsem se rozhodl udelat si tu samolepku taky, kdyz ted mam vice volneho casu, chtel bych na ni napis 306 HDi ( aby to ke me pasovalo :D ) ale jelikoz jsem opravdu spatny ve vytvarne tvorbe tak me napadlo udelat si to na PC, jen bych potreboval sehnat nekde nejaky obrazek loga, protoze bych to chtel v originalnim typu pisma, takze kdyby jste nekdo vedel kde sehnat origo napis 306 HDI dejte vedet :super

Odesláno

Taky jsem to viděl před pár měsíci na Focusu, a vypadalo to moc pěkně, a hned mě napadlo že si to udělám taky, jen nevím jak, protože nechci aby ta samolepka byla vidět když to nesvítí a je den, takže snad jedině v černé barvě:myslim

Nemáte někdo fotku jak to vypadá za dne a bez svícení?? Nebo jak se to lepí??

Odesláno

ja mam prave cernou samolepku, koupil jsem ji v nejakem obchode \"papir, hračky\" a do ni jsem myslel ze to vyriznu a nalepim primo na plast toho svetla, ve dne svetlo ma takovou cernou barvu s nadechem cervene, jelikoz ma kolem sebe stinici plast, takze by se po prekriti cernou samolepkou podle me moc nezmenilo

jinak mam na 306 uz i obreslenou sablonu toho svetla uz mi chybi jen to logo, nasel jsem na netu jedno ale to melo rozmery moc maly a neslo by pouzit

jinak HDi tam chci z důvodu chipu, neco jako \" divej ze i naftak muze jet rychle \" :D

Odesláno

Béďo, díky moc, přesně tohle jsem chtěl vidět:super

A ještě dotaz, lepí se na ten krycí plast a nebo přímo na světlo?

[upravil dne 19/1/11 18:27 Šalda]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...