Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

taky se mi to libi, misto GTi bych tam soupnul XS, ale spis me napada jedna vec.

Jak se sunda kryt kolem toho svetla, podle nakresu co jsem nekde pozoroval jsem nasel ze se musi zamacknout z obou stran takovy \"cudly\". zkousel jsem to u sebe a nejak se tomu nechce.... nerad bych neco nekde utrh, ulomil nebo tak neco.

Odesláno
Původně zaslal: zabit

Jak se sunda kryt kolem toho svetla, podle nakresu co jsem nekde pozoroval jsem nasel ze se musi zamacknout z obou stran takovy \"cudly\".

Je to tak jak rikas.. zmacknout a jakoby sesadit dolu.. vycvaknout konektor.. pak odsroubovat.. vycvaknout cele svetlo ze dveri.. odsroubovat druhy plastovy kryt a cesta je volna ;)

PS: Kdo by z GTi-6karu samolepku chtel at se mi ozve do u2u (pokud si to nechce delat sam :D)

Odesláno
Původně zaslal: oni

jj moc pekne, a jak je to videt za denniho svetla?

Chci to nafotit lepe.. tohle bylo za sera a nebyl prostor (prselo) takze jen co budu mit lepsi fotky tak je sem hodim ;)

Odesláno

a kolik te to stalo???? ja to mam zatim taky samo domo a nevypada to zrovna nejlip, tak sem uvazoval ze bych si to nechal vyriznout, ale nemam predstavu o cenach

Odesláno
Původně zaslal: chuck11

kdypak bude ta fotečka i za dne:papa

Nejak me to porad nevychazi byt s fotakem u auta ale uz jsem na to koukal i za dne a je to videt podle me dobre.. ale fotky urcite jeste udelam jen co bude pocasi a prilezitost ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...