permonik7 Odesláno 29. květen 2009 Odesláno 29. květen 2009 Není to jen o ženských, někdo se postě řídit nenaučí celý život, i když najede milion kilometrů. Znám chlapy, kteří prostě nemají k řízení vlohy a nesedla bych s nima do auta:papa A takhle za mě dnes zaparkoval mladej týpek...k tomu není co dodat... [upravil dne 29/5/09 permonik7] Citovat
dolly1010 Odesláno 29. květen 2009 Odesláno 29. květen 2009 Tomu se popředu bude fakt blbě vyjíždět Citovat
Burisek Odesláno 29. květen 2009 Odesláno 29. květen 2009 Původně zaslal: dolly1010 Tomu se popředu bude fakt blbě vyjíždět to za 1) a za druhý...... zralej na ranu,takhle zaparkovat může fakt jen kokot kterej nemá mozek a na papírech mu sotva uschlo razítko !! Citovat
hudy Odesláno 29. květen 2009 Odesláno 29. květen 2009 2Ticcino: tak to ti musim dat za pravdu, tady v Rochlicich je to obcas na odstrel. Ja dnes vyjizdel z Halasovky a kdybych nedupnul na brzdu, tak me sejmul chlap co jel od Gusta. Jenze tam to udela kazdy a proto si davam pozor, nikdo si neuvedomi, ze nikde nejsou znacky od Hlavni ci vedlejsi silnici a Oni me maji vpravo a stejne by me sejmuli!! Citovat
permonik7 Odesláno 29. květen 2009 Odesláno 29. květen 2009 Původně zaslal: OK406 No jo, ženská!! A nebyla náhodou blondýna? Jinak pravdu máš TY!!! Ach ty zákony a ženy:roll Něco proti blondýnám??? :bacha:bacha Citovat
vendelinek Odesláno 29. květen 2009 Odesláno 29. květen 2009 Tady by se docela hodilo tažný,a měl by po žížalkách:D něco podobnýho se mi přihodilo kdysy dávno u benzíny,přijel sem zastavil a BUM,za mnou přijel nějakej maník,já vystoupil, a šel se podívat co to,a povídám mu to a on že nic necejtil,že se mi to zdálo,tak sem šel blíž se juknout a HELE jeho SPZ byla promáčknutá a dole na zemi:D Citovat
hudy Odesláno 29. květen 2009 Odesláno 29. květen 2009 Původně zaslal: Ticcino JJ, manželka taky neparkuje do garáže (tam se musí couvat). Už jen proto, že mi jednou odřela auto (předchozí). Tak to zname:D driv nekde byla autem a pak treba ve 21hod, kdyz prijela, tak me vytahla z domova at jdu zaparkovat, ze tam nezacouva! No je pravda, ze obcas to bylo couvani na milimetry, kdyz pred garazi stoji zaparkovany auta. Ted bych to tam nedal ani ja s Toyotou, kdyz je o pul metru delsi. Nastesti je nova garaz a tam muze zajet cumakem napred. Jen jsem ji na bocni zed namaloval caru kdy ma zastavit, pro jistotu:D:D Citovat
Chepp Odesláno 30. květen 2009 Odesláno 30. květen 2009 mno to ja musim uznat ze ma pritelkyne umi parkovat jaks taks pozadu ok, po predku nemluve to je samozrejmost... i jsem ji docela chvalil az na to ze minuly tedn couvala a s felicii jejiho otce a to uz moc dobre nedopadlo, chudak zitrka... ale jak bych dodal diky bohe ze ta felicie ta je na odpis ale moje auti bych asi neprezil, sice mi kazdy rika ze je to porad jenom dopravni prostredek ale co takove blbosti stoji penez Citovat
Marlin Odesláno 1. červen 2009 Odesláno 1. červen 2009 Původně zaslal: permonik7 Není to jen o ženských, někdo se postě řídit nenaučí celý život, i když najede milion kilometrů. Znám chlapy, kteří prostě nemají k řízení vlohy a nesedla bych s nima do auta:papa A takhle za mě dnes zaparkoval mladej týpek...k tomu není co dodat... [upravil dne 29/5/09 permonik7] nevim, ale takhle popredu neni mozne zaparkovat..... Citovat
ladosak Odesláno 1. červen 2009 Odesláno 1. červen 2009 Původně zaslal: permonik7 Není to jen o ženských, někdo se postě řídit nenaučí celý život, i když najede milion kilometrů. Znám chlapy, kteří prostě nemají k řízení vlohy a nesedla bych s nima do auta:papa A takhle za mě dnes zaparkoval mladej týpek...k tomu není co dodat... [upravil dne 29/5/09 permonik7] Mně se stalo něco podobného, mladý borec od nas s firmy místo zpátečky zařadil jedničku potůroval seata ibizu a pustíl rychle spojku a zastavil se o mou 406tku. Napřed jsem mu chtěl dát pěstí ať ví že machrovat se nevyplácí, ale když jsem zjistíl že nemám na autě ani škrábanec protože jsem mněl tažné a on v háji nárazník masku a obě dvě světla tak mi to bylo docela k smíchu. Od té doby TZ už nesundávám. Citovat
Medvěd Odesláno 1. červen 2009 Odesláno 1. červen 2009 Původně zaslal: ladosak .......protože jsem mněl tažné a on v háji nárazník masku a obě dvě světla tak mi to bylo docela k smíchu. Od té doby TZ už nesundávám. Top není zrovna moc rozumné, protože ta prda, kterou tažné odchytí (a kterou by eliminoval nárazník třeba svým prasknutím) se roznese po kastli a výztuhách, klidně se třeba může zvlnit podlaha a podobné radosti. Každopádně bych neřekl, že nesundavání tažného by nějakou zásadnější ťukačku vyřešilo, může to být i kontraproduktivní (co by se dělo, kdyby se po Tobě dotyčný (teď hovořím obecně, ne o té konkrétní nehodě) chtěl přes schopného právníka \"povoziit\" s tím, že jsi měl mít tažné sundané a na jeho autě by nedošlo k tak fatální škodě to nevím, ale už jen to běhání po soudech by asi nebylo zrovna nejpříjemněji prožitým časem). Citovat
MatrixChose Odesláno 1. červen 2009 Odesláno 1. červen 2009 Původně zaslal: Chepp ...mno to ja musim uznat ze ma pritelkyne umi parkovat jaks taks pozadu ok, po predku nemluve to je samozrejmost... To se musím přiznat ale kolmo mezi auta se mi daleko líp couvá než jede popředu. Při couvání jsem uprostřed a auto je rovně, popředu vyočená kola atp... Citovat
Medvěd Odesláno 1. červen 2009 Odesláno 1. červen 2009 Matrixi, z toho si nic nedělej, to je normální (už de bylo zmiňováno, proč mají vysokozdvižné vozíky zadní řídící nápravu). Citovat
ladosak Odesláno 1. červen 2009 Odesláno 1. červen 2009 Já nemněl na autě vůbec nic, ani zvlněnuu podlahu v kufru, ani jediný škrábanec on stál asi metr za mnou,a ten seat byl bak shnilý, že jak šel nárazník smněrem dovnitř tak to vzalo sebou masku i ty světla žádná velká rána stál jsem u toho a viděl to (v přímém přenosu) A Kdyby někdy někdo nedobrzdil, a pak se vymlouval na to že mám namontované tažné a chtěl mně tahat po soudech v případě jak píše MÉĎA tak mu udělám tu prasárnu že mně bolí krk, nebo páteř a věřím tomu že si to dotyčný velice rychle s tím soudem rozmyslí. Citovat
MatrixChose Odesláno 1. červen 2009 Odesláno 1. červen 2009 Nedělám Medvěde, jen mi to přijde tak trochu humorný Ale hlavně jak už psala, myslím, Aluška, tak když odjíždím, radši sednu a hned jedu než couvat třeba po ránu po probuzení. A na tom vozíku něco bude, když jsem s ním teď 2,5 roku každodenně jezdil Citovat
Escaper Odesláno 1. červen 2009 Odesláno 1. červen 2009 Původně zaslal: Marlin nevim, ale takhle popredu neni mozne zaparkovat..... proc by to neslo, me se zda ze s tou fabkou musel zajet popredu, protoze jestli tam takle nacouval tak to je opravdu machr. Citovat
Ajdamek Odesláno 1. červen 2009 Odesláno 1. červen 2009 Původně zaslal: Medvěd Původně zaslal: ladosak .......protože jsem mněl tažné a on v háji nárazník masku a obě dvě světla tak mi to bylo docela k smíchu. Od té doby TZ už nesundávám. Top není zrovna moc rozumné, protože ta prda, kterou tažné odchytí (a kterou by eliminoval nárazník třeba svým prasknutím) se roznese po kastli a výztuhách, klidně se třeba může zvlnit podlaha a podobné radosti. Každopádně bych neřekl, že nesundavání tažného by nějakou zásadnější ťukačku vyřešilo, může to být i kontraproduktivní (co by se dělo, kdyby se po Tobě dotyčný (teď hovořím obecně, ne o té konkrétní nehodě) chtěl přes schopného právníka \"povoziit\" s tím, že jsi měl mít tažné sundané a na jeho autě by nedošlo k tak fatální škodě to nevím, ale už jen to běhání po soudech by asi nebylo zrovna nejpříjemněji prožitým časem). Přesně tak, tažný zachraní malej ťukec, při větší ráně to pohne kastlí, nám se to takhle stalo u 405ky, srolovaná podlaha, blatníky ven a i po vytažení kastle se špatně zavírali zadní dveře. A tažný se musí sundavat pouze, pokud lze sundat bez použítí nářadí. [upravil dne 1/6/09 Ajdamek] Citovat
permonik7 Odesláno 1. červen 2009 Odesláno 1. červen 2009 Původně zaslal: Escaper Původně zaslal: Marlin nevim, ale takhle popredu neni mozne zaparkovat..... proc by to neslo, me se zda ze s tou fabkou musel zajet popredu, protoze jestli tam takle nacouval tak to je opravdu machr. Zaparkoval tam popředu a to úplně jednoduše. Citovat
wooody Odesláno 2. červen 2009 Odesláno 2. červen 2009 proč by nebylo??? buď měl štěstí že to trefil úplně přesně (nepravděpodobné) nebo ti to malinko ťuknul Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.