Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mám stejnej problém na noťasu, možná je to fakt problém Win když to dělá tolika lidem.

Já sem to číslo nějak opsal a dal do Googlu a našel sem zmínky o pamětech (mám jednu extra neorigo). Modrou obr. + restart mám tak jednou za 2-3 dny, párkrát se stalo že se sama vypla/zapla obrazovka a mám občas problém se dostat do spánku. Pak sem sjitil, že když vypnu všechny procesy co souvisí s tiskárnou HP tak to do spánku jde.

Asi by se hodil komplet formát, ale lenost mě to nedovolí.

Odesláno

S testovanim pameti sa mi stala raz taka vec, ze ani Burn In Test, a ani memtest mi chybu nenasel.

Nasel ju az GOLD MEMORy. Vyraba to nejaky cech.. Myslim www.goldmemory.cz, staci aj trial, okrem toho ze budes 2 min cakat na start testu, a par funkci je zablokovanych, ramky skontroluje dokonale.

Takisto je to na boot disketu alebo CD ...

Co sa tyka samotne chyby, je dobre PC dobre zatezit, popripade nesmerovat web cam na monitor, a cakat na chybu. Je to smiesne, ale je to tak. Ked som robil IT ckara, a bola takato chyba nepravidelna, hodil som webkameru pred pc, a nechal ju bezat. Ked som prisiel od niekal zo servisu, tak som si pozrel zaznam, a precital chybu ...

Podla nej uz sa da orientovat, cez google, alebo pro sectenejsi i v MICROSOFT WINDOWS XP RESOURCE KIT, tusim ju mam este doma :D

Ale strycek google je lepsi ...

Pokial by gold memory nevykazal chybu, a nepomohla by ani chyba modre obrazovky, zacal bych kompletnym preinstalovani driveru...

Pokud nepomuze, muzes si ho jeste doma sam preinstalovat, a driveri nahodit jen zakladni. Tj ciste instalace Driverov, bez pomocnych aplikaci a podobne. Len hole driveri.

Inac to kludne muze byt i chybou zdroje (ja vim, ze je to cudne, ze pri nem by se vyplo hned, ale videl sem i to) , chybou desky, graficke karty a podobne.

U ramek byval tenhle problem vetsinou ze kdyz ses dostal na urcite mnzostvo vyuziti pameti, tak vyhodil tamtu hlasku. U grafik napodobne, pokial sa dostala po nejaky bod zatazenie, vykazala chybu.

Pokial si za PC a aktivne surfujes po nete, alebo hras hru, nespravy to ?

Odesláno

Během hraní hry se mi to ještě nestalo, během surfování taky ne.

Ještě jsem si pomocí TuneUpu dal optimalizaci paměti a stačí, abych poslouchal na netu rádio, trošku surfoval, měl zaplýho poštovního klienta a icq a už mi to ukazuje třeba 26 % volné paměti (mám 1 GB).

Odesláno

Me to delal grafika,teda primo spatny ovladace na grafice a pak jednou a to se mi hadali dva antiviry,ale do ted nevim,jestli to tema antivirama bylo!

Odesláno

Takže jsem updatoval driver grafičky.

Pak jsem se podíval na ty události a našel jsem tuto opakující se chybu, jestli to může mít nějakou souvislost, jestli z toho někdo něco vyčte, co bych měl udělat....

Ještě zkusim ten goldmemory.

post-0-14109607246376_thumb.jpg

Odesláno

Tak na 90% to bude tá chyba z obrázku. Raid radič. Kedysi bol taký ovládač pre dosky s VIA čipsetom VIA 4 in 1 driver, neviem či niečo podobné je ešte stále, ja VIU akosi nemusím. Skúsil by som to preinštalovať, prípadne ak nepoužívaš RAID tak ho zakázať v BIOSe.

Odesláno

ted sem prolezal net a to co pise AnotherOne je jedna z moznosti, podle netu druha moznost je,ze se ti prehriva disk nebo ramky...

Odesláno

No ono kdyz tam neco bude spatne,tak staci kdyz to bude spatne vyhodnocovat cidlo teploty,jinak jeste je,ze jsou poskozeny sektory na disku. Zkuste celou tu hlasku vlozit ke hledani na netu,neco to najde,nejsem ITak,takze tomu moc nerozumim.

Odesláno

Ja som mal tiez takyto problem a chyba bola v RAM. Prejavilo sa to z hruba po roku jej pouzivania. nastastie som mal napichnuté dve takze som nemusel nic kupovat a tu vadnu mi nakoniec este aj vyreklamovali. Ale pokial sa prislo na chybu to boli nervi ,skoro som vyhodil komp z okna.

Odesláno

Tak teď nevim, jestli mám mít Raid zaplej nebo ne... Na SATA1 mám harddisk, na SATA2 mám DVD. Tudíž - má být RAID zaplej nebo ne?

Ten driver od Via 4 in 1 mám, tak to zkusim přeinstalovat. Kdybych nenainstaloval ten VIA Raid Tool, tak jsem neměl ani driver na desku, takže nainstalovaný to jaksi být musí.

Jestli se mi přehřívá HDD nebo paměti, nemám jak poznat. Everest mi ukazuje pouze teplotu CPU, GPU a základní desky, teploty jsou v pořádku.

Sektory na disku by měly být v pohodě, je to projetý programem CHKDSK přes TuneUp...

Odesláno

raid vypni v biose a zkus jestli chyba zmizí

jinak u starších via motherboardů byl ovladač na raid přítomen na disketě a ne na cd s ovladačem 4v1 ale to asi nebude tvůj případ :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...