Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Já se přidávám a též děkuji klubu za chutňoučký veliký kus masa:super Sladké jsem bohužel neokusil, protože jsem musel brzo vypadnout :( Snad až se bude slavit stovka, tak tam vydržím déle:papa

P.S. Co se týká cesty, tak já jel z Olšanský krátce po 16:30 a dorazil jsem přesně v 18:00, takže :bacha Tohle je na nás vesničany opravdu moc:aut

Odesláno
Původně zaslal: Scratch

no prave, je to hroznej vopruz :D

Tos to ještě napsal slušně, vím že pro mnohé je Džbán tradice a jako nepravidelný návštěvník pražskýho srazu se ani nesnažím místo nějak měnit, ale horší lokalitu bys hledal hodně dlouho.

Jen tak mimo téma, kdy že má bejt ta Blanka hotová?

Odesláno
Původně zaslal: MJSytic

...P.S. Co se týká cesty, tak já jel z Olšanský krátce po 16:30 a dorazil jsem přesně v 18:00, takže :bacha Tohle je na nás vesničany opravdu moc:aut

Olšanská -> Divoká Šárka, kombinace tram - metro - tram = 40 minut :P

Odesláno

Olšanská -> Divoká Šárka, kombinace tram - metro - tram = 40 minut :P

JJ, vím. Mladá takhle jela z Balabenky :roll Když já potřeboval mít s sebou auto, abych stíhal ten pitomej fotbal:aut

Odesláno

Tak já musím poděkovat za hojnou účast , návštěvníky z dalekého okolí a přidávám pár fotek pro představu jak to probíhalo v Praze na 50.minisrazíku .

post-0-14109607610655_thumb.jpg

Odesláno

Díky za sraz, jinak co se týká cesty, 100km do prahy cca 40minut, 18km po Praze cca 1h 30minut....nejvydatnější byl Letenský tunel..

P.S. Dort byl chuťové i umělecké dílo :) Hoďte sem někdo fotku, ať se můžem ještě alespoň pokochat :D

Odesláno

Se nediv, byl fakt výbornej......... dala bych si ještě :super

Hele jak koukám na tu fotku .........Adéla má u toho krájení zajímavej postoj, že ona stojí na jedný noze........:mrk

Odesláno

to vis, nakrocena k nakousnuti, ted teda spis k nakrojeni ci zakrojeni :D

Odesláno

a ani nebyl moc sladkej, cehoz jsem se bal, a coz jsme velmi ocenili

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...