xxxxxXXXXXxxxxx Odesláno 26. květen 2009 Odesláno 26. květen 2009 cawte. narval by som motor z 406 2.1td do 405 1.8td ??? ako je to s drzakmi? poloosi ? prevodovka ? elektrika ? Citovat
Fusion Odesláno 26. květen 2009 Odesláno 26. květen 2009 Pokud tu 2.1 nemáš zadarmo tak je to nesmysl. A těžko někdo řekne co sedí a nesedí protože to tu na 99% nikdo nedělal. Citovat
xxxxxXXXXXxxxxx Odesláno 26. květen 2009 Autor Odesláno 26. květen 2009 takze zbytecnost hej ?......a jake ine TD by si tam odporucil ? nebo zadne ? Citovat
f3Rd@ Odesláno 26. květen 2009 Odesláno 26. květen 2009 Doporucil bych ti treba 1.8TD Pokud nejsi ochoten se s tim minimalne mesic vrtat a prekopat pul auta, tak se na to vyprdni a setri na jine auto. [upravil dne 26/5/09 f3Rd@] Citovat
mi16 Odesláno 27. květen 2009 Odesláno 27. květen 2009 Nooo myslim si ze to robil niekto. paru typkov to ma na franc. fore.... ale myslim ze to bolo zo 605.... Citovat
mk405 Odesláno 27. květen 2009 Odesláno 27. květen 2009 u nás jezdí jedna 405 s 2.1td, jezdí to s tím pěkně páč je 405 celkem lehká, bohužel ale víc nevím co obnášelo překopání, jen že se to tam vejde... Citovat
Dundee Odesláno 27. květen 2009 Odesláno 27. květen 2009 Spíš bych tam dal 2.1 TD ze 605ky nebo třeba XM, už jen kvůli čerpadlu Bosch, který postrádá elektoniku;) Ale za sebe- původně jsem smýšlel podobně, ale pak jsem si to radši rozmyslel (už jen kvůli STK) Citovat
Tomhais Odesláno 27. květen 2009 Odesláno 27. květen 2009 Dneska jsme s kamarádem 2.1TD z XM přivezli a o víkendu snad proběhne zástavba do 405 Citovat
xxxxxXXXXXxxxxx Odesláno 28. květen 2009 Autor Odesláno 28. květen 2009 Původně zaslal: Tomhais Dneska jsme s kamarádem 2.1TD z XM přivezli a o víkendu snad proběhne zástavba do 405 no tak kdyz to budes delat tak mi prosim zdokumentuj a pofot kdyz muzes.......diky moc;) Citovat
Xhajnym Odesláno 3. červen 2009 Odesláno 3. červen 2009 Takže ten magor, kterej to chce zrealizovat jsem já... Na první pohled vypadá spousta věcí kompatibilních z 1.9D. Na druhý pozornější pohled už je to horší. Pak jsem vzal metr do ruky a měřil a to co vyšlo už tak zástavbu podporující není. Motor se vejde, uchycení taky sedí, ale... První největší překážka => poloosy, musí se buď nechat zakázkově vyrobit a nebo to risknout a svařit na potřebnou délku 405kový (část u vnějšího kloubu) a 605/XMkový (část u vnitřního kloubu). Druhá větší překážka => řazení je úplně jiný princip, to se musí také nějak pořešit. Třetí překážka => výfuk se musí udělat kompletně jinak, 2.1td má zhruba dvakrát tak větší průměr jak atmodehet. Čtvrtá překážka => umístění ICčka které je stejně velké jako vodní chladič a má naprd výstupy, takže pakliže je někdo kolenovrt musí je předělat a zároveň s tím se musí upravit i nárazník a výztuha nárazníku pro montáž před vodní chladič. Hadice se nejspíš musí vést pod chladičovkou, takže pak se musí dávat pozor, kudy se jezdí To jsou první překážky vysledované na motoru mimo auto... Při montáži se určitě vyskytnou další... Jinak ohledně převodovky, ano opravdu musí být převodovka určená pro daný motor. Z 405ky má jakákoli malou přírubu, 3.0V6 má pro změnu velkou přírubu, takže jediná cesta je převodovka z 2.1td... Když bude nějaký pokrok směrem k zprovoznění, tak snad nezapomenu sem nahodit fotky... Citovat
Xhajnym Odesláno 3. červen 2009 Odesláno 3. červen 2009 Jo a ještě v případě motoru z XMka je nutno dokomponovat vývěva... Ohledně elektriky, ta se nechá vždy snadno překopat, pakliže opravdu nechcete to HDI. U 605/XM je nějaký to čidlo navíc, ale nemusí být zapojeno... Motor si bohatě vystačí s nejnutnějšímá čidlama... Jo a ještě další pakárna, na kterou jsem si vzpomněl => řešení komplet vodovodů, to bude taky docela k zestárnutí. Protože 2.1td má termostat u vodní pumpy, má o pár vývodů a přívodů víc. Komplet voda se musí prostě přizpůsobit jinačímu okruhu a přetahat jinudy... [upravil dne 3/6/09 Xhajnym] Citovat
Fusion Odesláno 3. červen 2009 Odesláno 3. červen 2009 Poslední překážka - zbyde Ti pak dvacet let starý, přebastlený auto, který nikdo neocení, a už nepřihlásí. Na trať to dělaný nebude. Co s tím? Stojí to fakt za to? Zajímavost to určitě je, ale za jakou cenu? Citovat
Xhajnym Odesláno 3. červen 2009 Odesláno 3. červen 2009 Ano, to auto pak už nikdo nepřihlásí, na závodění to taky není... Zajímavost to samozřejmě je... Ohledně dalšího přihlášení novým majitelem, to by auta u mě nesměli po dojezdění, či omrzení, jít na rozebrání na díly a následně šroťák... Jinak ten motor tam zabudovávám z důvodů častějšího tahání těžších přívěsů... Je to podle mě jedna z levnějších cest jak mít auto, který jede svižněji i s tunou na kouli... Zatím jsem v tom v součtu za cca 15t kč za kastli, motor s převodovkou, brzdy (předek chlaďáky, zadek obyč kotouče...), liťáky s gumama a míčkový nárazníky. Celkové náklady jsem si stanovil na max 25t (na zprovoznění, další náklady jako audio a tuning nezahrnuty)... Což předpokládám, že snad nepřekročím... Ano za 25t bych sehnal 605 s oním motorem, ale v jakém stavu a to se k tomu ještě musí pak přičíst 10t kč BBP při přepisu... A taky to dělám kvůli tomu že mě baví se hrabat v autech:D [upravil dne 4/6/09 Xhajnym] Citovat
Burisek Odesláno 6. červen 2009 Odesláno 6. červen 2009 si blázen,ale pokud to předěláš a bude to funkční tak proč ne,ale osobně bych si připlatil a koupil už 406 s tímto motorem..... ale to jen můj nedůležitý názor Citovat
Xhajnym Odesláno 8. červen 2009 Odesláno 8. červen 2009 U mě hrajou velkou roli peníze... To je první věc, druhá je že mě prostě baví hrabat se v autech a provádět věci, do kterých se hned tak někdo pustit nechce:-) Např. další projekt následující po Violet (405 2.1TD) bude škoda rapid s motorem renault 2.2 benzín:-) Rapid bude jen na blbnuti na srazech a na uzavřených prostranstvích... To co bude následovat potom je ve hvězdách, ale leží mi v hlavě projekt napodobení Lotusu Seven s motorem z Peu 6O5 3.0 V6. Citovat
Xhajnym Odesláno 7. srpen 2009 Odesláno 7. srpen 2009 Naraženo na další problém, sotva se motor začal cpát do auta.... Musí se upravit držák motoru následujícím způsobem: Svařit část z 4O5ky která je nad silentblokem s částí z 6O5 která je přišroubovaná na motoru.... Další problém, musí se přemístit stabilizátro, protože překáží řadící tyčce trčící z převodofky... Další problém, musí se nějak zaonačit kus řadící tyčky trčící z převodofky páč koliduje s nápravnicí, pak se teprve člověk může vrhnout do výroby uchycení převodofky ke kastli, protože to nelze použít z 605ky, páč vychází cca 5cm do karoserie... Mno a když se tohle všechno překoná, tak stejně zjistíte tak jako já, že turbo je moc nízku a překáží řadící tyčy... Takže další problém na světě... Fotky budou, až bude motor pořádně usazenej a bude to alespoň drobet co k čemu vypadat... Citovat
Fusion Odesláno 7. srpen 2009 Odesláno 7. srpen 2009 Obdivuju vytrvalost, přeju pevný nervy a držím palce Citovat
Xhajnym Odesláno 8. srpen 2009 Odesláno 8. srpen 2009 Jinak omluvte pomalost postupu, ale dělám to jen ve volných cvílích (mocjich není).... Každopádně dneska snad vyřeším alespoň částečně řazení... Bude sice drobet chaotický (1ka k sobě a dozadu ne dopředu) ale jinak bez řezání do nápravnice to nepůjde... Ano určitě by to šlo i s řezáním a úpravou nápravnice, ale do toho se mimoc nechce, to se radši naučim dávat jedničku dozadu:-D Každopádně se nemůžu dočkat na první jízdu... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.