djjneo Odesláno 26. květen 2009 Odesláno 26. květen 2009 Dobrý den potřebuji poradit. Včera jsem zjistil,že mi při jízdě něco klape v pravym předním kole, poradce mi prosim co by to mohlo byt. Na prvni pohled tam nic vydět není,šrouby jsou dotaženy.diky [upravil dne 26/5/09 djjneo] Citovat
robozv Odesláno 26. květen 2009 Odesláno 26. květen 2009 Původně zaslal: nikto11 skus dotiahnut srouby na kole dobra rada nad zlato Citovat
nickpaja Odesláno 28. květen 2009 Odesláno 28. květen 2009 skus zahýbat s autem v klidu do stran. Prostě ho rozhoupej jak to půjde a jestli to bude klepat, tak se koukni na tyčku stabilizátoru. Jsou na ní dva kulové čepy a ty když odejdou rády klepají. Citovat
Unlocker Odesláno 28. květen 2009 Odesláno 28. květen 2009 Ja mam 106 a vyměnil jsem spodní čepy, tyčky vše utaženo nikde nic nevypadá za všechno co tahám je ok dokonce na STK jsem byl na tý \"šoupačce\" a nikde nic. A za jízdy klepe něco v kole před řidičem. Ale hodně. Citovat
xxxrastrxxx Odesláno 28. květen 2009 Odesláno 28. květen 2009 Me zas klepe \"neco\" ve předu u kola když se mi protači hodne to bylo znat v zime na snehu... (nove tlumiče, nove jakesi silentbloky,kulove čepy dle servisu pry ok) tak čim by to mohlo byt sice nemam 307 ale 306 ale podobny by to zřasti mohlo byt [upravil dne 28/5/09 xxxrastrxxx] Citovat
Martascz Odesláno 9. únor 2010 Odesláno 9. únor 2010 Ahojte, a co toto... Při jízdě rovně mi to bouchá lehce od motoru,když dám pravý rejd tak jsou to rány jak kdyby mi mělo upadnout kolo nebo motor:bojim a při levém rejdu to taky trochu bouchá...Volantem to trochu trhá....Tož to vypadá na pravý homokineťák nebo tam může být ještě něco? mám najeto 130 t Citovat
Matuzalem401 Odesláno 9. únor 2010 Odesláno 9. únor 2010 Urcite to je Homokineticky klb mam stym skusenost a nekupuj ziadnu made in Chinu ale nieco znackove ! Citovat
OloZX6R Odesláno 10. únor 2010 Odesláno 10. únor 2010 Může to být kloub, ale spíš to budou ty vzpěrný tyčky (na každý straně má malej čep), který jsou přidělaný ke stabíku, na našich skvělejch silnicích nic nevydrží. Taky mi klepou, ale teď v zimě nemá cenu s tím nic dělat.... Citovat
twoolf Odesláno 10. únor 2010 Odesláno 10. únor 2010 Původně zaslal: Unlocker Ja mam 106 a vyměnil jsem spodní čepy, tyčky vše utaženo nikde nic nevypadá za všechno co tahám je ok dokonce na STK jsem byl na tý \"šoupačce\" a nikde nic. A za jízdy klepe něco v kole před řidičem. Ale hodně. taky máme doma 106 1,5D a klepe a klepe. Celý předek už nový. Připadám si jak debil... Citovat
MilanF1 Odesláno 11. únor 2010 Odesláno 11. únor 2010 A co třeba uložení tlumiče? Nahoře je taková miska, která bude asi vymlácená. Známej to na 307 dělal a mě to tedka taky čeká (obě auta mají najeto přes 200k). Klepe to při projetí jakékoli nerovnosti (zvuk kov na kov). Na technické ani v servisu (neautorizovaný) na to nepřišli, ať tahali za co chtěli. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.