Free-style Odesláno 26. květen 2009 Odesláno 26. květen 2009 Zdravim panove, chystam se menit rozvody na svem milackovi, ale nevim jestli je mam menit i s vodni pupou. Nekdo rika,ze se to memit cele, nekdo zas,ze staci jen remen a kladka.Muzete mi poradit? diky Citovat
Guest servisman Odesláno 26. květen 2009 Odesláno 26. květen 2009 na toto téma je tu plno odpovědí stačí pohledati pokud jsi auto nyní koupil vyměnil bych komplet rozvody i s vodní pumpou,taková paleta to není oproti poničenému motoru.Pokud pumpu nevyměníš a začne téci děláš práci dvakrát .Nehledě při tom můžeš vyměnit i chladící kapalinu Citovat
Free-style Odesláno 26. květen 2009 Autor Odesláno 26. květen 2009 pridavam sem adresu na cloveka ktery umi rozvody za dobrou cenu...kdyby nahodou nekdo potreboval...je to z aukra http://aukro.cz/item641306750_rozvody_peugeot_206_306_406_citroen_c5_atd_2_0hdi.html Citovat
kveton Odesláno 26. květen 2009 Odesláno 26. květen 2009 radši vyměň i pumpu, takový cenový rozdíl to není a máš klid. Doporučil bych ti tady z fóra pp205, super člověk, pokud to nemáš daleko, do Mělníka, tak se s nim domluv, můžeš klidně koukat jak se to dělá Citovat
Šalda Odesláno 26. květen 2009 Odesláno 26. květen 2009 vodní pumpa se mění vždy při výměně rozvoďáku,říkají mě to kamoši mechoši;) Citovat
ozzy56 Odesláno 26. květen 2009 Odesláno 26. květen 2009 ta pumpa je hnaná rozvodovým (ozubeným) řemenem--řemenice se nemůže protáčet [upravil dne 26/5/09 Ferry] Citovat
bure Odesláno 26. květen 2009 Odesláno 26. květen 2009 mno, tak jak jsem procital forum na toto tema a prispevku je vice nez dost, tak jde spise o to jak stara je ta pumpa ?! bo kdyz to prezenu, tak to mas to same jako kdyz bys dal do 7let stareho piskota s nekolika set tisic km nabehem uplne novej motor a nasadil ho na puvodni hnane ustroji a podvozek, tedy spojku, prevodovku, poloosy, loziska, cepy, tlumice atd. atd. .... drive nebo pozdeji ten nahly konstantni narust vykonu neco z toho nevydrzi a nejedes ... mno a uplne novy rozvodovy remen pochopitelne prenasi hybnou silu taky daleko lepe nez ten stary coz vyvola skokovy narust otacek remenice vodni pumpy jelikoz nahle prestane prokluzovat, vrati se na otacky z dob kdyz jeste byla nova a drive nebo pozdeji to proste nevydrzi, ale automechanik nejsem , jen co jsem zde vycetl, takze pokud je tam nejaka stara puvodni pumpa, rozhodne bych ji vymenil, jinak te ceka presne to, co pisou kluci vyse, budes delat tu samou praci 2x v kratkem casovem intervalu ted je to kompletni a ten trapny omyl mohu vysvetlit, nedavno jsem menil ten druhej remen co zene klimu, altik, atd ... a ten zubatej neni ale nejak jsem myslel na nej, kdyz jsem tenhle prispevek psal :D:D [upravil dne 26/5/09 Ferry] [upravil dne 26.5.2009 bure_406] Citovat
Guest servisman Odesláno 26. květen 2009 Odesláno 26. květen 2009 ach ty vaše citace to provokujete adminy? Citovat
bure Odesláno 26. květen 2009 Odesláno 26. květen 2009 neprovokuji, ale patrne budu muset nastudovat, ktery ze to paragraf ci pravidlo upravuje zdejší citovani a jak ?! :D [upravil dne 26/5/09 Ferry] Citovat
Ferry Odesláno 26. květen 2009 Odesláno 26. květen 2009 obecne je zbytecne citovat zakladni dotaz, to je asi pravidlo prvni, dalsim pravidlem by mohlo byt to, ze citovat vice nez jeden prispevek postupne znacne zneprehlednuje cele vlakno Prispevky vyse jsem jiz upravil, je mozne se inspirovat Dekuji. Ferry jinak upravuje to bod c. 6 pravidel http://www.peugeot-club.com/forum/faq.php?page=forumrules [upravil dne 26/5/09 Ferry] Citovat
Guest servisman Odesláno 26. květen 2009 Odesláno 26. květen 2009 nehledě každý se ptá co a jak pak si udělá podle sebe.Podle mne o rozvodech se zde napsalo dosti takže není o čem psát pokud vymění pumpu či ne je to na něm.Já se tajky poučil když jsem začínal neměl jsem tolik zkušeností a stálo mne to dosti,raději ani nepíšu kolik. Citovat
ozzy56 Odesláno 26. květen 2009 Odesláno 26. květen 2009 už nikdy nepoužiju tlačítko ,,citace\'\' čestné pionýrské (dal sem si facku) Citovat
Ferry Odesláno 26. květen 2009 Odesláno 26. květen 2009 klidne ho pouzit muzes, ale s rozumem a s ohledem na prehlednost Citovat
bure Odesláno 26. květen 2009 Odesláno 26. květen 2009 panove !!, ... podle bodu 5. pravidel fora, jsou vase posledni prispevky v tomto vlaknu nepripustne !!!! :D:D:D:D Citovat
Pepíík Odesláno 26. květen 2009 Odesláno 26. květen 2009 Pumpu měnit VŽDY s rozvody.Stoprocentně by začala hučet,protože už bude ložisko jinak našponovaný než bylo původně. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.